omrimasterlinks
New member
קבוצת פייסבוק "מחירים בירידה"
מטרת הקבוצה הינה לאפשר לאנשים לרכוש מוצרים
שאולי ב"מחירי יום יום" לא היו רוכשים ..
מטרה נוספת היא לספק לציבור דרך נוחה וקלה לקבל עדכונים על מבצעים חדשים והורדת מחירים ,כדי שלא נפספס מבצע על מוצר שממש בא לנו עליו (מבצעים חד פעמיים או עם הגבלת זמן לדוגמא) ..
המטרה העיקרית היא "טובת הכלל" ,כך נוכל לעזור אחד לשני לדעת מתי הזמן המשתלם ביותר ללכת ולקנות את המוצר שלכם ..
דוגמא : דגם טלוויזיה ספציפי של סמסונג 42" עולה היום 3000 ש"ח , נורא בא לי על הטלוויזיה הזאת אבל אני יוותר עליה בינתיים כי זה לא הזמן הכלכלי המתאים בשבילי ,אולי שהמחיר ירד אחד מחברי קבוצת "מחירים בירידה" יפרסם "פוסט עדכון" ואז אלך לרכוש אותה.
אז בואו נשתף פעולה, כולם כאחד ונפרסם מוצרים שהמחירים שלהם בירידה, ככה נחסוך בהוצאות ונדע מתי הטיימינג הנכון לרכישת המוצר שאתם כל כך רוצים ..
אז כל שנישאר לעשות זה לפרסם מוצרים שהגיעו לידיעתכם שמחירם ירד ולחכות שהמוצר שאתם רוצים יתפרסם גם על ידי אחד מחברי הקבוצה ..
כל פוסט שתפרסמו יעזור למישהו אחר ,אז בואו נעזור אחד לשני להתעדכן,
כי בסופו של דבר הכל בחיים זה קארמה ..
אז בפעם הבאה שאתה בקניון ורואים מוצר שמחירו ירד , תוציאו את הנייד שלכם
צלמו את המוצר ותעשו "פוסט עדכון" עם המחיר החדש כדי שכולנו נדע !
אז קדימה כולם לשתף לשתף לשתף ! ! !
https://www.facebook.com/groups/171555466781290/
מטרת הקבוצה הינה לאפשר לאנשים לרכוש מוצרים
שאולי ב"מחירי יום יום" לא היו רוכשים ..
מטרה נוספת היא לספק לציבור דרך נוחה וקלה לקבל עדכונים על מבצעים חדשים והורדת מחירים ,כדי שלא נפספס מבצע על מוצר שממש בא לנו עליו (מבצעים חד פעמיים או עם הגבלת זמן לדוגמא) ..
המטרה העיקרית היא "טובת הכלל" ,כך נוכל לעזור אחד לשני לדעת מתי הזמן המשתלם ביותר ללכת ולקנות את המוצר שלכם ..
דוגמא : דגם טלוויזיה ספציפי של סמסונג 42" עולה היום 3000 ש"ח , נורא בא לי על הטלוויזיה הזאת אבל אני יוותר עליה בינתיים כי זה לא הזמן הכלכלי המתאים בשבילי ,אולי שהמחיר ירד אחד מחברי קבוצת "מחירים בירידה" יפרסם "פוסט עדכון" ואז אלך לרכוש אותה.
אז בואו נשתף פעולה, כולם כאחד ונפרסם מוצרים שהמחירים שלהם בירידה, ככה נחסוך בהוצאות ונדע מתי הטיימינג הנכון לרכישת המוצר שאתם כל כך רוצים ..
אז כל שנישאר לעשות זה לפרסם מוצרים שהגיעו לידיעתכם שמחירם ירד ולחכות שהמוצר שאתם רוצים יתפרסם גם על ידי אחד מחברי הקבוצה ..
כל פוסט שתפרסמו יעזור למישהו אחר ,אז בואו נעזור אחד לשני להתעדכן,
כי בסופו של דבר הכל בחיים זה קארמה ..
אז בפעם הבאה שאתה בקניון ורואים מוצר שמחירו ירד , תוציאו את הנייד שלכם
צלמו את המוצר ותעשו "פוסט עדכון" עם המחיר החדש כדי שכולנו נדע !
אז קדימה כולם לשתף לשתף לשתף ! ! !
https://www.facebook.com/groups/171555466781290/