קבוצת פייסבוק שלי מושבתת ואני צריכה עזרה

korali sweet

New member
קבוצת פייסבוק שלי מושבתת ואני צריכה עזרה

קבוצה שלי הושבתה
חברים בקבוצה העלו תמונות של בחורות (אבל לא תמונות בעלות אופי מיני) ואז הקבוצה הושבתה

מחקתי את התמונות של הגולשים מהקבוצה, ועדיין הקבוצה לא חזרה לפעילות נורמלית והיא עדיין מושבתת.

מדובר בקבוצה שמטרת הקמתה היא סולידריות לאוכלוסיה הגאה
זוי מטרה מבורכת ולכן גם יש בה אלפי חברים

האם תוכלו לעזור לי לפתור את הבעיה ?

korali sweet

New member
אני מצרפת צילום מסך של ההודעה שמתקבלת בקבוצה

korali sweet

New member
אני לא אוותר על השקרים שהם עושים

אני המומה ממה שפייסבוק כותבים לי
"בדקנו את הקבוצה women who are looking for a ugly cuckold וגילינו שהיא אינה מצייתת לכללי הקהילה שלנו בנוגע למוצרים בפיקוח. מסיבה זו, מחקנו את הקבוצה לצמיתות."

אני אתבע אותם על הוצאת דיבה הם משקרים, הקבוצה שלי מעולם לא סחרה בנשק חם, ואינה מאפשרת פעילות לא חוקית ואינה מאפשרת מכירות של שום דבר בפיקוח. פשוט שקר ! זה מאוד מקומם שאין לי למי לפנות

korali sweet

New member
מחיקת קבוצה לצמיתות על סמך שקרים איומים

מעולם לא נתקלתי בשקרים כאלה כמו שפייסבוק עושה לי לקבוצה. פייסבוק החליטה שיש תכנים שאינם פיקוח והמון שקרים שקרים שקרים שרק בגלל השקרים אני לא רוצה לוותר להם. השאלה למי פונים ? אין למי לפנות וזה מאוד מאוד מקומם
פניתי לפייסבוק בישראל ואין מענה שם בכלל. מי יוכל לעזור לי ?

shoosh2607

Member
מנהל
לפי ההודעה

היו שם תמונות שעברו על החוקים שלהם?
ניסית למחוק את התמונות?
&nbsp

korali sweet

New member
ניסיתי למחוק ולא הצלחתי למחוק

בנוסף, פייסבוק הודיעה 4 ימים שנשלחו לקבוצה לקבצים זדוניים ווירוסים לקבוצה שגם אותם לא הצלחתי למחוק.

shoosh2607

Member
מנהל
אני לא יודעת מה זה

"לא הצלחתי למחוק"...
אין לי מושג מה קרה שם. מצטערת.

korali sweet

New member
אני כבר הבנתי בדיוק מה קרה (בדיעבד לצערי)

אני יודעת מה קרה שם
נכון לפעמים מקבלים הודעות מפייסבוק שנשלחו לקבוצה כל מיני קודים זדוניים ואז כמנהלי הקבוצה אנחנו אמורים להיכנס לתיבה ולמחוק את כל מה שפייסבוק סימנו פוסטים כחשודים כקודים זדוניים שנשלחו ?
אז אני מעולם לא מחקתי את זה והתעלמתי לחלוטין מההודעות האלה.
גם לא נכנסתי לתוכן של הקבוצה לקרוא מה אנשים שולחים
ההתלהבות שלי מקיומה של הקבוצה היתה כמות הבקשות להצטרפות
כל שעה הייתי מתלהבת לראות כמה בקשות חברות לקבוצה מופיעים ואז הייתי לוחצת על "אשרי הכל" לאשר את כל בקשות החברות, כמעט כל שעה כך הצטרפו לקבוצה אלפי אנשים בתוך פרק זמן מאוד מאוד קצר וזה ממש הוציא אותי מתקופת דיכאון.
ואז לפני כמה ימים פתאום ההודעה שהראתי לך בתמונה, אבל אני מחקתי את כל התמונות שהיו בהן נשים וכל מה שהיה נראה לי כסיבה לאיום של פייסבוק למחוק את הקבוצה.
אבל, כנראה שאכן היה וירוס או קוד זדוני בקבוצה כי כאשר לחצתי על "מחק" בחלק מהתמונות והפוסטים אז זה לא נתן לי למחוק. הלחיצה היתה חסרת משמעות על מחיקה. זה אומר שאכן נשלחו לקבוצה וירוסים וקודים זדוניים שחיבלו בפייסבוק.
כנראה שבקבוצה היו מכירות נשק אולי של טנקים אבל אי אפשר לראות פוסטים כאלה כי הם מוצפנים ברגע שאכן האקרים שלחו לקבוצה קודים זדוניים.
זו הסיבה
השאלה היא מה עושים עכשיו כדי להחזיר את הקבוצה בחזרה ? למי פונים ?

shoosh2607

Member
מנהל
אני צריכה לראות את זה

את מוכנה להעביר לי את המייל והסיסמא שלך לפייסבוק (במסר) כדי שאני אבדוק?

למעלה