קבוצת רכיבה בת"א לרוכב כביש מתחיל

meishar84

New member
קבוצת רכיבה בת"א לרוכב כביש מתחיל

שלום,

מחפש קבוצת רכיבת כביש לרוכב כביש מתחיל.
לפני שבוע קניתי את אופני הכביש הראשונים שלי ואני מחפש קבוצה להצטרף אליה, בנוסף לשיפור הכושר האישי בצורה פרטנית או עם שותפים.
לא רכבתי מספר חודשים קודם לכן עקב פציעת גב וקודם לכן הייתי רוכב על אופני הרים 40-50 ק"מ אורבני.

אשמח לקבל פרטים

תודה,
מישר.

meishar84

New member
לצערי לא כ"כ אקטואלית, האם קיימות עוד קבוצות?

ותודה על ההמלצה

meishar84

New member
אני גר בת"א ולא נייד לצערי..

מקומות המפגש רחוקים לי עקב החוסר ניידות.
גם מבחינת הכושר שאני נמצא בו כרגע זה קצת בעייתי,לא רכבתי מספר חודשים עקב פציעת גב וקודם לכן הייתי רוכב על אופני הרים 40-50 ק"מ רכיבות אורבניות.
אגב, בעבר היותר הרחוק היו לי אופני הרים מוסבות לאופני כביש (מעבר לשלדה והמזלג הכול הוחלף לחלקי כביש) ורכבתי עליהם אלפי ק"מ.
לשם אני חותר להגיע שוב עם אופני כביש.
.

meishar84

New member
גם חתך הגילאים בקבוצה קצת גבוה בשבילי

עוד לא חגגתי 30 והחברה שם בממוצע לפחות 10 שנים מעליי. למרות שעל פניו הכול נשמע נהדר לגבי הקבוצה אחרי שיחה עם חנן.

rolling9stony

New member
רוב הקבוצות מתאמנות בכבישים השקטים יותר, הרחק

מגוש דן.
והרחק במונחים ישראלים זה יכול להיות גם רבע שעה נסיעה (מוקדם בבוקר ללא פקקים) - למשל לעינת.
או חצי שעה - ללטרון - שזה האיזור הקלאסי.

לרכב כל הזמן בפארק \ ראש ציפור יכול מאוד לשגע. ולדעתי לא משקף את היופי שברכיבת כביש.

חפש חבר\מכר עם רכב שאתה יכול להצטרף אליו מדי פעם.
בקבוצה שאני רוכב יש כמה רוכבים ללא רכב שתמיד "תופסים טרמפ" עם מישהו. אבל הקבוצה הזאת לא מתאימה למתחילים.

meishar84

New member
ברור לי שהמהות של אופני כביש זה כביש ולא ר"צ

אני מסכים איתך לגמרי,

אבל מבחינת אמצ"ש קצת לא אפשרי להתאמן רחוק מת"א , במיוחד בבקרים.
סופ"ש זה סיפור אחר.

באיזו קבוצה אתה רוכב ?

rolling9stony

New member
נכון, אני מדבר בעיקר על סופ"ש

באמצע השבוע יש אילוצים שונים, גם לבעלי רכב.

אני רוכב בקבוצת סוונטו.
הייתי בשמחה מזמין אותך לנסות, אבל לדעתי - אם קנית את האופניים לפני שבוע ולא רכבת לפני כן- יהיה לך מאוד קשה ולא חכם לעשות את זה בשלב זה.

תרכב כמה חודשים בקצב שלך, תקבל נסיון, תתרגל לאופניים, תרגיל את הגוף לרכיבה.

rvc

New member
לא תמצא קבוצה שרוכבת רק בת"א

כל הקבוצות שהוזכרו כאן עושות אימוני אמצע שבוע קצרים בפארק הירקון. אימוני הסופ"ש הארוכים והמשמעותיים מתקיימים מחוץ לת"א. כמו שזה נשמע כדאי שתעשה מאמץ בכ"ז להגיע לאימונים של נו דרופ. תשתפר, ואז תוכל להצטרף לקבוצה קצת יותר חזקה. "אקס טים" ו"סונטו" עלולות להיות חזקות מידי עבורך, ויש מצב שתצא מתוסכל מהאימונים. לא חושב שהגיל צריך להוות שיקול, אתה מגיע לרכוב איתם, לא למצא חברים ויש שם אנשים מאד נחמדים, לפעמים אפילו נחמדים מידי.

meishar84

New member
לא פסלתי שום דבר ובטח שלא בגלל גיל..

ומן הסתם הגיל לא מהווה יותר מידי פקטור, קשרים חברתיים במסגרת הנ"ל זה דבר שהוא ממש לא נדיר.

אבל כרגע אני חושב שהדבר הנכון ביותר הוא להתחיל לרכב בצורה סדירה לבד או עם שותפים, לבנות כושר, לשלוט טוב באופניים ולהתרגל שוב לרכיבה ארוכה של שעה וחצי-שעתיים.
במיוחד שפה מדובר על סגנון חדש (נטול קפיצות והתפרעויות מידי פעם).
ורק לאחר מכן להצטרף לקבוצה.

efraimz1

New member
קבוצת כביש לרוכב מתחיל

XTeam בהדרכת ובניהולו של כרמי שרביט ,מתאמנים בפארק הירקון 4 פעמים בשבוע
0506315402

oferlev9

New member
מעורבת . גם קבוצת סונטו מתאמנת בפארק הירקון

בראש ציפור

עוצו עצה (ולא ) תופר..

אתה מוזמן לדבר איתי
מכיר לא רע את הרוכבים באיזור ת"א
בקבוצות מסודרות והתארגנויות אד-הוק
אשמח להבין ממך ב 1:1 מה בדיוק אתה מחפש, אוכל (אולי) לכוון אותך לקבוצה או לשילוב הנכון.
הדיבור הוא חינם ( (Free of Charge FOC )

יום טוב
יוסי
050-402-9180 בערב

ItsikH

Member
אין הרבה ברירה מבחינת אימונים לרוכב כביש תל אביבי, אפשר חלק מהזמן להתאמן בראש ציפור, שאר הזמן אין ברירה וחייבים לצאת מהעיר, אזור נחשון הוא המומלץ לאימון ממושך, בית אריה או אריאל/ברקן לאימון קצר.

למעלה