קבוצת רכיבת כביש לילדים ונוער

liorsherer

New member
קבוצת רכיבת כביש לילדים ונוער

רכיבת כביש היא ספורט המשלב עניין, כושר גופני וקואורדינציה עם משחקי טקטיקה מגוונים, המקנה לילדים ערכים חשובים כמו אורח חיים בריא וספורטיבי, שיתוף פעולה והתמדה. קבוצת X-team בהובלת המאמן כרמי שרביט מזמינה אתכם לחוות את עולם אופני הכביש. בימים אלו אנו מקימים קבוצת רכיבת כביש לילדים ונוער. • הקבוצה מיועדת לילדים בגילאי 10-13 ונוער 14-16 (בנים ובנות). • האימונים ייערכו בימי ראשון ורביעי בפארק הירקון במתחם סגור ובטוח. • באימונים נשפר מיומנויות וטכניקת רכיבה בדרך חווייתית תוך הקניית אורח חיים בריא וספורטיבי. • למשתתפים תינתן תכנית אימונים חודשית בפיקוח אישי, עם אפשרות להכנה לתחרויות. • ניתן להשתתף גם עם אופני הרים. • קיימת אופציה להשכרת אופני כביש לילדים. פרטים באתר הקבוצה: http://www.x-team.co.il/homesites/Site.asp?Page=15412

מור שלז

New member
המממ... מותר לפרגן? שיהיה בהצלחה ../images/Emo24.gif

גילוי נאות: כולכן יודעות עם איזה קבוצה אני רוכבת. ומצד שני כולכן גם ראיתן כבר שאני מקפידה לפרגן לכל יוזמה חדשה ומבורכת שעולה כאן, לא משנה מאיזה קבוצה. אז אני מקוה שזה בסדר לפרגן כאן גם לליאור. מי שהיתה איתנו באימונים הפתוחים לקראת מרוץ האופניים לנשים, כבר פגשה את ליאור, הג'ינג'י החביב שהגיע למרבית האימונים לסייע ולעזור עם הרבה סבלנות, תמיד עם חיוך, וכמובן בהתנדבות (בהזדמנות זו - תודה ליאור
). עם הנסיון שלך, האהבה הגדולה לאופניים והסבלנות האדירה בטוחה שתצליח גם כאן. אני כבר מפנטזת על איך הילדים שלי מצטרפים לחוג הזה. סוף סוף יהיה חוג אחד שלא רק שאני אסיע את הילדים הלוך חזור, אלא גם אזכה להזדמנות לאימון איכותי בעצמי בפארק, בזמן שהם רוכבים... (כמה חבל שהקטנה שלי קטנה מדי). ועוד נקודה קטנה: אהבתי את העובדה שלא רק שמצויין במפורש שהחוג מיועד גם לבנות, אלא שגם בתמונות מופיעות בעיקר ... ילדות!
ושוב, כל יוזמה, מכל קבוצה, מבורכת, ונשמח להודיע עליה כאן בפורום!

avivar

New member
בהצלחה!!

סוף סוף עושים ולא רק בוכים על כך שאין עתיד לענף. אז יש עתיד אבל הוא כרוך באורך רוח, עבודת הכנה ארוכה, ראוי לציין שיש עוד קבוצות שהפנימו את העיניין והקימו קבוצות לספורטאים צעירים ומהווים בית חם לילדים בתחום. עם הפנים לעתיד טוב יותר, תצליחו אביבה

חניתס

New member
בהצלחה!!!

בס"ד אביבה, אצלינו בלב השרון ביחד עם איגוד האופניים במסגרת הפרויקט "אופניים לכולם" עושים כבר שנה שלימה יחד עם המדריך רונן ליפשיץ רבוצות קבוצות של רכיבות אופניים לילדים ואכן יש פירות ותוצאות לחנוך דור העתיד אז בהצלחה לכולם כל יוזמה מבורכת!!!

avivar

New member
נהדר..

מכירה את האתר שלכם. ראיתי את הפעילות היפה,(בעיקר שטח) כל הכבוד. יש עוד קבוצות שיש להן מודעות לטיפוח ילדים וילדות, נערים ונערות, ועל כך יבורכו. מה שבמדינות פחות מתפתחות כמו בלגיה, הולנד, גרמניה, ועוד כמה הבינו כבר מאוד מזמן, גם אנחנו נפנים בסופו של דבר. בישוב הקטן שלנו יש פעילות רחבה של רוכבי אופנים מכל הסוגים ולדעתי זה עדיין לא מספיק. התמיכה צריכה לבוא גם מאגף הספורט,גם מהגורמים הממלכתיים,בנוסף לאגודות הספורט למיניהן. אז לדרך.. מי שמכירה ילד/ילדה, שמעוניינים לרכב,לרוץ,לשחות, ומחפשים מסגרת , אולי ניתן להעלות כאן בפורום ולעזור לנתב. בהצלחה לכולנו.

rasheric

New member
וואו ! איזה יופי של דבר

זה לא רק כיף עצום לילדים ולהורים אלא השקעה כדאית מאוד שתחסוך בעתיד הוצאות בריאות הנובעות מחוסר פעילות גופנית!

yfitness

New member
בימים אלו ממש אנו בתהליך של הקמת

קבוצות ילדים בעזרת איגוד האופניים ומרכז הספורט לידר בגני תיקווה בתחילת ספטמבר יפתחו בשלב ראשון 3 קבוצות גיל ובהמשך..........השמיים הם הגבול

למעלה