קבוצת רכישה ל Galaxy S II

מיכאל45

New member
קבוצת רכישה ל Galaxy S II

אני לא יודע אם כבר מישהו פירסם את זה כאן. אם כן אז סליחה מראש. בפייסבוק מתארגנת קבוצה של אנשים המעוניינים לרכוש את הGalaxy S II ברכישה קבוצתית מתוך תקווה שיקבלו מחיר סביר עליו. ככל שהקבוצה תהיה גדולה יותר כך אפשר יהיה להפעיל יותר לחץ על היבואן. אתם מוזמנים להצטרף

מיכאל45

New member
אני לא כל כך מבין מה עשיתי רע לדעתך

אני אישית אין לי ענין בקבוצה הזאת. את המכשיר שלי אני קונה בשבוע הקרוב בלונדון כך שאני לא אקנה דרכם ובטח שלא אראה רווח מהם ואין לי כל אינטרס מסחרי בנושא. חשבתי שאני מביא מידע שיעניין את גולשי הפורום וכל אחד יעשה את השיקולים שלו. מהתגובה שקיבלתי פה אני מבין שמידע חופשי ומחשבה עצמית לא דבר מקובל כאן.

מיכאל45

New member
באמת תגובה רצינית

מושקעת ומנומקת היטב על בסיס תקנון תפוז או הפורום. אני לא חושב שעשיתי משהו שמצדיק תגובה כזו. נראה לי שהשורה האחרונה בחתימה שלי היא תגובה מתאימה לך

אם "קבוצת רכישה" לא אומר לך דבר

אז קטונתי... [רמז: בעל חנות שאומר לכמה אנשים שאם הם מארגנים כמה מאות קונים הוא יצ'פר אותם במחיר משופר (ומתנות למארגנים)]

shlox

New member
ומה הבעיה בזה?

כל עוד הכל גלוי ובהסכמת שני הצדדים, איני מצליח להבין היכן הבעיה.

כעיקרון אין בעיה עם הנושא ..אבל

כל מיני שמועות שמסתובבות מספרות שקבוצת הרכישה הזאת אם לא הוקמה , מקבלת הרבה " עידוד ורוח גבית" מסאני תקשורת ..

TheDevilInside

New member
יש ויש. כל עוד כולם מרוויחים-לא רואה בזה בעיה

אני עצמי ארגנתי לא פעם קבוצת רכישה(אמנם לא בתחום הסלולר,אבל עדיין). נגיד ומחיר מוצר מסויים לצרכן(הכי זול שניתן למצוא) הוא 1000 שקלים. אם מתארגנת קבוצת אנשים-זוכים להנחת כמות.(נגיד 20% מעל 6 אנשים),כלומר מחיר לכל רוכש הוא כעת 800 שקלים. מה הבעיה שאני (לצורך הדגמה) אקבל 25% במקום 20? אותו מארגן(במקרה שלי למשל) עושה סקר שוק,עושה טלפונים למשווקים,לאנשים,שואל, מתווכח,דואג,מארגן,אוסף ורץ. לא מגיע לו טיפה יותר על המאמץ? במצב הזה כולם מרוויחים,גם בעל החנות,גם מארגן,וגם הקבוצה. שוב,לא מדבר על הקבוצה של גלאקסי2,אלא בכללי.

שוב אתם מתעלמים מהנקודה החשובה

מדובר בפעולת פירסום שתפוז לא קיבלו עליה כסף, וכלן פסול לפירסום, בנוסף אנחנו הגולשים לא צריכים שכל הודעה שניה תהיה פירסום של דבר כזה או אחר, אני למשל כמנהל פורום מוחק לא מעט הודעות פירסום כאלו ואחרות, אם לא הייתי מוחק הפורום היה נראה כמו פורום נלעג אחד שאף אחד כבר לא בא לכתוב בו דברים רצינים, האם זה הכיוון שאתם רוצים מהפורום זה?...

TheDevilInside

New member
מסכים איתך לגבי מחיקת פרסומות ומפרסמים

אשמח אם תראה לי בהודעה הנ"ל איפה העדות לפרסום.

Or Amit

New member
יש ויש

בכל אופן, בעידן הקניות החברתיות, ובוודאי בפורומים רלוונטיים כמו זה, המרחק בין פרסום ל'עזרה לציבור' הוא קצר. אני מעדיף לנקוט בדברים האלו בגישה של גמישות גבוהה יותר, בעיקר בגלל שאני סומך על גולשי הפורום שלא 'יפלו' לכל פרסום

shlox

New member
זו נקודה אחרת לגמרי

תקנון תפוז זה משהו אחד (וחשוב), אבל אינני מבין למה הודעה שאולי אינה בדיוק עומדת לתקנון הופכת ל"פרסום מבוזה ומעליב".

BullsDuDe

New member
כבר הייתה קבוצה כזאת...

לSGS שהתחילה בIANDROID אז פנו לבעל חנות ורכשו כ-20 מכשירים במחיר זול משמעותית מהמחיר שהיה נהוג אז בשוק. אני רואה את זה כיוזמה מבורכת כי המחירים היום של כל הפלאפונים הם שערורייתיים.

white star

New member
../images/Emo54.gif האמת שאני מסכים עם אור

גם אני מנהל פורום בתפוז וגם אני מוחק פרסומים על ימין ועל שמאל, קבוצת רכישה בצורה המנוסחת כאן ובפייסבוק היא מאור בתחום האפור לכיוון החוקי ואני אגיד למה: נניח היה פרסום של "קבוצת רכישה לרכישה מוזלת בחנות איקס" אז מין הסתם ההודעה היתה נמחקת. פה מדובר יותר על כלי חברתי שיכול מאוד לקסום לחברי הפורום וגולשים סמויים שמעוניינים בSGS 2. חוצמזה אסור שהיד תהיה "קלה על ההדק" של המחיקה, אחרת אתה עלול להרחיק ככה גולשים.

למעלה