קבוצת שוקוד זאק מחפשת דחוף רוכבי

levinerez

New member
קבוצת שוקוד זאק מחפשת דחוף רוכבי

עילית עקב BANN לארבע שנים של מספר רוכבים - על שימוש והובלת סמים - בינהים האריה - מוסאו - שכבר פרש מזמן כתבה מלאה בפרוסיקלינג

רק אחד מהרוכבים קשור לשוקולד

ז'ק, כריס פירס. הרוכב הפעיל השני הוא מקבוצת מר בוקמקר.קום, שמו יו פלנקארט. השם הגדול הוא כמובן האריה מפלנדריה, יוהן מוזיאו, מגדולי רוכבי הקלאסיקות בכל הזמנים (מדורג חמישי בכל הזמנים בחד יומי). מוזיאו פרש השנה מיד אחרי מסע פרדה מרגש במהלך הקלאסיקות הצפוניות (רונדה, גנט ופאריס-רובא). כאשר תמונת הפרשיה שלו, היא תמונת השנה בעיני, התמונה המרגשת ביותר של העונה, מוזיאו וואן פטגם מסיימים את הפאריס רובא מחזיקים ידיים ביחד. אני לא יודע מה אומרים חוקי ה-UCI, אבל נראה לי שלמוזיאו יש בעיה לא קטנה. מוזיאו שייך לצוות המקצועי של קוויק סטפ, והוא בעל תפקיד קריטי בצוות. הוא אחראי על "הכפיר" והוא אמור להפוך אותו עוד כמה שנים לאריה מפלנדריה הרביעי (חידה: מי היו שני האריות לפני מוזיאו?). לדעתי ההשעיה מונעת ממנו להיות בצוות המקצועי של קבוצת אופניים מקצוענית.

הפרשיה=הפרישה

וסתם כדרך אגב, אין לי שמץ של מושג מי היו שני האריות הראשונים לפני מוזיאו.

levinerez

New member
בועז סקר נוסף ומעניין הוא האם וולור

וולורדה שווה 2 מיליון יורו דמי כופר לשחרור מקלמה???? עכשיו גם בנסטו רוצים לא לשל את הסכום ולקח את מאיו במקום שווה סקר לא?

שאלה מצוינת

והתשובה לה קשורה לא רק ליכולת של ואלוורדה כרוכב, אלא ליכולת שלו כמקדם מכירות. האם לילד הפלא של מרוצי אופני הכביש בספרד יש יכולות קידום מוצרים גדול יותר מרוכבים ספרדיים אחרים? והאם בנסטו יכולה לכסות בקלות את 2 מיליון היורו האלו בחסויות שואלוורדה יביא? ובמילים פשוטות האם ואלוורדה יכול להיות לבנסטו מה שבקהאם היה לריאל מדריד מבחינה כלכלית? אם אתה שואל את הדעה האישית שלי,אז כן הוא שווה 2 מיליון יורו (כופר או דמי שחרור). יש בואלוורדה מין קסם כזה שיכול לעזור בגיוס ספונסרים נוספים ועשירים לקבוצת האיים הבאלרים-בנסטו. לדעתי בנסטו יכולה לכסות את השתי מיליון יורו (לא בקלות אבל יכולה לכסות) במכירת מרצ'נדייז של ואלוורדה: חולצות, תמונות, יומנים,וכו'...

למעלה