קבוצת תמיכה לחולים בתל אביב

קבוצת תמיכה לחולים בתל אביב

כפי שראיתם פורסמה כאן פתיחה בקרוב של קבוצה בדומה לזאת בראשון לציון. לאחר שיחה עם מלכה ועופרה, אני עכשיו צריכה להסביר לבעלי על הקבוצה , לנסות לשכנע אותו שכדאי לו להצטרף. אני ממש לא יודעת איך הוא יגיב. הוא בטח ישאל אותי מאיפה הגעתי אליהן ואז אולי יכעס למה אני עושה דברים בלי לשתף אותו. אני מקווה שאצליח לשכנע אותו להפגש עם עופרה ושהיא תדע לתת לו הרגשה טובה ובטוחה שכדאי לו ושאין לו ממה לחשוש. אז, תחזיקו לי אצבעות שאצליח במשימה זו. למצטרפות החדשות , כדאי גם לכן לבדוק האם קבוצה זו מתאימה. לילה טוב, טובה לזהבה , האם יש פגישה בהרצליה ביום שני הבא? האם את רוצה שניסע יחד?

ענתי44

New member
מחזיקה לך אצבעות

תגידי לו שעופרה פנתה אליך וביקשה ממכם עזרה. שתבואו לקבוצה של אנשים כדי לשמוע ולפגוש עוד אנשים.שיחה מקדימה עם עופרה כדי שתאשר את מה שאמרת. אני יודעת איך את מרגישה עם זה, אבל, ככה אולי תמנעי מכעס וויכוחים ואת גם יודעת שזה לטובתו.

אירילה

New member
עיצה טובה - פני לעופרה שגב טלפונית

ותתייעצי עמה ,היא תעשה זאת בשמחה ,מתוך היכרות אישית עם עופרה ,היא תהיה גם מוכנה להיפגש עם שניכם ע"מ להסביר לבעלך את החשיבות שבדבר. שיהיה לכם בהצלחה גרשון

תודה על העצות

לענתי וגרשון בוקר טוב, כבר שוחחתי עם עופרה אתמול וברור שאנו אמורים לפגוש אותה תחילה ,כי היא מראיינת כל מועמד לקבוצה כדי שלא תהיינה בעיות של פערים מנטליים גדולים מדי ביניהם. תודה על העצה , אני אנסה לומר לו שעופרה מנהלת קבוצות תמיכה והדרכה ורוצה לפגוש אותנו ונראה איך הוא יגיב לכך. יום טוב, טובה

zs1957

New member
קבוצת תמיכה תגובה לליאורלילי

היי טובה. שמחתי לשמוע כי את ובעלך עומדים להשתתף בקבוצה של עופרה. זה רעיון מצויין.אני מקווה שתשכנעי אותו לבוא . זה יהי טוב לשניכם. בהצלחה!!!! יש פגישה ב- 13.2.06 בשעה 19:00 בהרצליה.אורח במפגש יתארח מנכ"ל העמותה החדש גרי רוט.אני בהחלט אשמח שנסע יחד. נדבר בטלפון. כל טוב זהבה שחם

למעלה