קבוצת תמיכה לחולים צעירים בשרון

zs1957

New member
קבוצת תמיכה לחולים צעירים בשרון

עומדת להפתח קבוצת תמיכה לחולים צעירים ובני/בנות זוג בכפר סבא. קבוצת התמיכה מיועדת לחולים בתחילת המחלה היכולים לתקשר עם הסביבה. מיועדת גם לבנות /בני זוג שיקיריהם במצב יותר קשה. פרטים והרשמה אצל מנכ"ל עמותת אלצהיימר מר גרי רוט. טל:03-5341274/5 זהבה שחם

גרי וזהבה יישר כח

אני רצה להרשם ומקווה שיגיעו נוספים, תודה לגרי , זהבה וכל מי שיסייע, טובה

גייסתי את רופאת המשפחה

אתמול שוחחתי עם הרופאה שלנו והיא מאד רוצה לעזור בנושא ומתעניינת ולכן סיפרתי לה על הקבוצה שעומדת להיפתח והיא תפנה לחולים שלה שמתאימים וגם תדבר עם רופאי המשפחה העמיתים שלה בסניף. נקווה שזה יעודד אנשים להתקשר. זהבה , צריך לפנות לרווחה , שם פתחו קבוצה מזמן לבני זוג של חולים וגם לשתף אותם, יום טוב, טובה

נילי41

New member
בוקר טוב טובה,

איזה יופי שמשהו זז. רופאת משפחה יכולה להזיז דברים אם היא רוצה וזה נהדר שהרופאה שלכם מגלה עניין ורוצה לעזור. יש רופאי משפחה שעושים הכל בשביל החולים שלהם ויש כאלה שלא אכפת להם מכלום ולא מזיזים אצבע. הלוואי שתצליחו ליצור איזו שהיא מסגרת מתאימה לבעלך ולאנשים צעירים כמוהו. כל הכבוד לך על היוזמה שאת לוקחת, תראי שזה גם יעודד אותך, יתן לך הרגשה שאת פועלת ועושה משהו למען המטרה ולא מחכה שמישהו אחר יפעל. מקווה נורא שיהיו תוצאות חיוביות. שיהיה יום טוב לכולנו

zs1957

New member
גיוס זוגות לקבוצת תמיכה לצעירים

בוקר טוב נילי, נשמח להעזר בך . אולי תוכלי גם את לגייס אנשים לפרוייקט של קבוצות תמיכה לצעירים בכפר -סבא. מי שהיה מעונין תני לו את הטלפון של עמות אלצהיימר שידבר עם המנכ"ל גרי רוט. תודה על שיתוף הפעולה. את בהחלט יכולה לתרום מנסיונך בתחום. כל טוב, זהבה שחם

נילי41

New member
גיוס צעירים

הי זהבה, אני אשמח לעזור. בקבוצת התמיכה שלנו לבני זוג, שהסתיימה, השבוע היו שתי נשים שבעליהן עדיין צעירים ולא מתאימים למרכזי יום. אחת מהן היא "אריאלה המקורי" מהפורום, שהיא בטח תקרא על הקבוצה החדשה כאן בפורום. היתה עוד בחורה "צעירה" יחסית, שמחפשת מסגרת מתאימה לבעלה. אני אדבר איתה ואשאל אותה אם יתאים לה להשתתף בקבוצה בכפר- סבא. היא גם משתתפת איתנו בקבוצת התמיכה של העמותה ואני אראה אותה בימים הקרובים.

נילי 41

אשמח מאוד אם יהיה מסגרת לבן זוגי עם הסעה מהבית כמו התוכנית של מועדון הקשישים, שיפעילו את החולה מכל מיני פעילויות של זיכרון וריכוז, ואפילו התעמלות ,אני מחקה ברגעים לתוכנית הנחוצה לנו כאויר לנשימה.

אסתרס

New member
הלואי ויפתחו קבוצה

ממה שקראתי, הבנתי שמדובר בקבוצה לחולים ובני משפחה כדוגמת הקבוצה בראשון ובר-ג. ויש ערבוב במסרים, כאילו שהולכים להקים בכפר סבא מרכז יום לחולים בגיל שמתחת ל60. או שלא הבנתי כלום, ואני עדיין בהשפעת היונים של הברום בים המלח ! בבקשה הסבר.

1957../images/Emo140.gif

אני מאוד אשמח להרשם, האם זה יהיה מועדון לחצי יום כמו התוכנית של מועדון הקשישים עם פעילויות לגילאי 60 +

נילי41

New member
אריאלה

אני חושבת שמדובר בקבוצת תמיכה לחולי אלצהיימר צעירים עם בני זוגם. לא מדובר במרכז יום עדיין, רק בקבוצת תמיכה. עד כמה שאני הבנתי... יש קבוצות כאלה בראשון לציון וברמת גן שמשתתפים בהן חולי אלצהיימר בתחילת המחלה כשהם עדיין מבינים את מה שעובר עליהם, בחברת בני זוגם. שמעתי שהקבוצות האלה עוזרות מאוד בעיקר לחולים צעירים שלגביהם אין שום תוכנית תמיכה אחרת והביטוח הלאומי לא מטפל בהם וגם משרד הרווחה לא חשב עליהם...

סתם תמיכה אני לא אתאמץ עד כפר סבא

בתמיכה הייתי אני מחפשת מסגרת חצי יום ולא הרצאות

zs1957

New member
תשאלי את גרי רוט

לגבי מסגרת. את לא לבד. יש אתך עוד נשים. זהבה שחם

1975-זהבה היקרה

התקשרתי למנכ"ל ענתה לי אשה שהפנתה אותי לרותי יצחקי מאזור פ"ת . רותי לא הייתה בבית השארתי לה את מס' הטל' שלי ועכשו אני מחקה לצילצול. תודה לך זהבה בתקווה שיצא מזה משהוא

המשך לזהבה

רותי יצחקי אשה נהדרת התקשרה אלי והציעה לי כל מיני מועדונים אבל לא לצעירים מגיל 60 אולי אתקשר ליד שרה נראה אם יש משהוא

zs1957

New member
קבוצות תמיכה לצעירים

היי אריאלה, מדובר בקבוצת תמיכה לבני /בנות זוג של חולים צעירים 50+ חולים בשלב הראשון של המחלה יוכלו להצטרץ עם בני זוג. הקבוצה תפעל בכפר-סבא. פרטי והרשמה אצל גרי רוט מנכ"ל עמותת אלצהיימר טל: 03-5341274/5 הרשמי אצל גרי. גם טובה נרשמה ואני מניחה שגם נילי תגיע. אם יש לך חברות מהקבוצה הקודמת ספרי להן . כל טוב, זהבה שחם

../images/Emo24.gif1957 זהבל'ה

נכנסתי לאתר של יד שרה כתבתי להם היכן יש שיקומון ככה זה נקרא אצלהם זה מועדון כמו ריפוי בעיסוק הם החזירו לי תשובה באימל שיש בראשון בנתניה ובכפר סבא וכתבו לי מס' טל' לדבר עם הפקיד האחראי. מאוד שמחתי אי"ה אתקשר אליו יום ראשון

zs1957

New member
כל הכבוד טובהעל היוזמה.

היי טובה, הפניה שלך לרופאת השפחה חשובה מאד היא תדבר עם עמיתיה הרופאים והם ישלחו אלינו אנשים. לגבי הרווחה כדאי שאת תדברי אתם ותידעי אותם בנושא.אולי הם יתאחדו אתנו. שיהיה בהצלחה לפרוייקט החדש. אני מקווה שירשמו אנשים גם מהפורום. כל טוב, זהבה שחם

למעלה