קבוצת תמיכה?

EaTit442

New member
קבוצת תמיכה?

שלום, מבט מושפל, אני יעל, ואני מכורה לשוקולד (-שלום יעל!-) . אז תכף צבא, מדי תכף, מה שאומר שזמן לטיפול פסיכולוגי לא יהיה לי בקרוב, למרות ההמלצות לנושא מחברות קרובות (עדי?). מה שאומר, שאתם, כן, כן, אתם, אל תסתכלו לצדדים, עומדים להיות קבוצת התמיכה הווירטואלית שלי (רואים איזה יופי? גם אם לא תרצו לא תוכלו להכות אותי!). אז ככה, מעכשיו, מרגע זה ממש, ממש ממש, שלוש וארבעים ושבע דקות, יום חמישי, אני לא זוכרת מה התאריך, אבל היום, הרגע, אני מפסיקה עם מזון מעובד. מבטיחה לדווח על השוקולד הבא (לא!) שייכנס לי לפה. בסדר? התפקיד שלכם הוא ללטף לי את הראש ברכות (הבחורה שברירית) או לחשמל אותי בכל פעם שאני שוב אוכלת משהו משקית. מבטיחים? בבקשה בבקשה? מבט כלבלב עזוב בבקשה? -יעל-
(נואשת מעצמה, זועקת ע-ז-ר-ה)
 
מה הבעיה עם שוקולד בלי חלב?

כמו שוקולד מריר? זה גם טעים ויש גם הרבה מאכלי שוקולד (עוגות עוגיות וכו´) שאפשר להכין בלי שוקולד וזה עדיין יוצא טעים, אבל שיהיה. הדרך הכי טובה להתנגד לאכילת שוקולד היא לזכור מה עושים לחיות כל פעם שאת רוצה לאכול, תאמיני לי, זה מוציא את כל החשק.
 

Neta558

New member
*ליקוק*

כבר כמעט פתחנו פה קבוצת תמיכה לא מזמן. אולי הגיע הזמן שאכן נקים את פינת העצות לטבעוני המתוסכל
*מלטפת את ראשה של יעל* (יעל, עכשיו את צריכה לעשות פררר) וכל פעם שאת חושבת שוקולד - חישבו תפוח\אפרסק\אגס\ענבים\מלון\תפוז\קלמנטינה\הפרי העונתי\*ליקוק*\פררר
 

ווינגז

New member
כעקרון אני חושבת ש....

שוקולד מריר (בלי חלב) הוא יותר טעים משוקולד רגיל... אני יותר אוהבת שוקולד מריר,מה לעשות. בכל מקרה תנסי גם שוקולד חרובים... זה טעים (לפחות ככה אמרו לי,עוד לא הספקתי לטעום.) מקווה שעזרתי,יעל
 

lifegirl

New member
נראה לי שפספסתם אותה לחלוטין...

שוקולד (גם שוקולד מריר!) הוא אוכל מעובד... אגב, יעל- אני חושבת לעשות ניסוי בחנוכה (אין ביצפר, יותר קל...)- ולאכול רק לא מעובד. מקווה להצליח... הקהל מתבקש לזרוק הימורים :)
 

rastotman

New member
אולי גם אני אצטרף לניסוי

אבל רק בשביל הניסוי (דרך אגב, השבוע לא ראיתי טלויזיה <מחיאות כפיים> תודה.), אבל יש לי בירורים לעשות קודם: סוכר לבן מעובד מה עם מלח? מה עם לחם מלא קל שאבא קונה? מה בקשר לסנפרוסטים?
.
 
עצה לכל המצטרפים לניסוי...

והמתחילה של הניסוי גם. התזונה הסינית, ובכלל התזונה המזרחית היא נטולת מזונות מעובדים (וברובה נטולה מזונות מן החי...) ומוצלחת מאוד מבחינה קולינרית. אני ממליץ לכם לקנות כמה ספרי בישול סיניים ומזרחיים ולחפש כמה מסעדיות "פסט-פוד" מזרחיות (במובן של המזרח הרחוק) באזור בשביל אכילה בחוץ.
 

aradori

New member
מממ...

מישהו ניסה כאן פעם להכין שוקולד?... זה יהיה אתגר מעניין (בהנחה שלא משתמשים במרגרינה ושאר מוצרים מעובדים)... תגידי ג´ואל, מה עם אבקת קקאו? וכמו ששאלו - סוכר? (/סילאן/מולאסה/סוכר חום)
 

EaTit442

New member
המממ,

זה שוב אישי ואינדיבודואלי, אבל אני אענה את התשובות האישיות והאינדיבידואליות שלי, מקובל? אז בסוכר לא ממש יוצא לי להשתמש (בעיקר כי בתקופות המזון הלא מעובד יש המון פירות וזה ממלא את הצורך במתוק). באיזה אוכלים יוצא לך להוסיף סוכר? או אולי בשתייה? לגבי אבקת קקאו, נו, אתה אמור לדעת, מחסידיו של בן אורי, הלא כן? אז אולי יש לך את הספר הירוק הגדול שלו, הוא מסביר שם ממש בצורה מוצלחת למה כדאי להמנע מקקאו (מישהו אמר שוקולד?). אם אין לך רק תכתוב, אני אוסיף הסבר. שבת שלום ומבורך -יעל-
(שמדליקה נרות שבת (
) רק כי העולל נורא מתרגש מאש
)
 

aradori

New member
הממ.. הממ...

יש גם יש את הספר הירוק של בן-אורי. ואני מקפיד באדיקות לצרוך מנת-רעל לפחות פעם ביום (תאוריה פרטית שלי - שלאכול רק אוכל בריא זה לא בריא). אז יום אחד אני שותה קפה, יום אחר אוכל שוקולד. נראה לי שעכשיו אני אוכל ביסלי ואשתה קולה. בתאבון. אגב, אם אני לא טועה - גם על סוכר בן-אורי לא ממש ממליץ... וגם לא על בצל. או אספרגוס. או תרד. או פיטנגו...
 
למעלה