קבוצת תמיכה

קבוצת תמיכה

(טוב זה קצת אוף טופיק) שכל אחד ירשום להקה שהוא מתבייש שהוא שמע בילדותו... אצלי זה הנסון כן כן.. הלהקה עם ה "ממ באפ בדודאפ בדו באפ בדודה.."

MetalliKosta

New member
המממ

היה לי כמה חודשים של הנסון בגיל 10 או משהו כזה. דוגרי אין לי משהו ממש מבייש...כי זה קצת מוזר אבל כל מה ששמעתי כילד אני עדיין אוהב. וזה כולל קצת ראפ,טראנסים ולהקות רוק שלא בדיוק "קשוחות"

אני מתוודה. קללו אותי על זה בבקשה

אייל גולן (גיל 9), כריסטינה אגילרה (13), Blink 182 (13) ו - Boomfunk MC's (אבל הם טובים!) ושומע לעתים רחוקות....

fucking yoda

New member
וואו הפורום חי אני לא מאמינה!

בקיצור כיתה ה+ו, פייב
כן הייתי פקצה. מה לעשות.

כמה להקות

E-17 (אפילו קניתי בתומי את האלבום האחרון שלהם שהייתי בערך בן 9) ,גרין די,אופספרינג,2PAC (מודה אוהב לשמוע) ,סנופ דוגי-דוג(עדיין אוהב לשמוע אותו פה ושם) . אגב אוהד מה זה לעזאזל "ממ באפ בדודאפ בדו באפ בדודה.." ?

../images/Emo12.gifאתה לא יודע מה זה

"ממ באפ בדודאפ בדו באפ בדודה.."
|שוק||שוק||שוק||שוק| השיר הזה הוא אגדת פופ
ואני בספק אם אם עדיין בין החיים...

Awaken

New member
זה עלוב להתבייש ממה שאתה שומע

מי קבע שמוזיקת פופ או רוק ישראלי או ראפ או טראנסים או לא יודע מה זה מוזיקה פחות טובה ממטאל קשוח 666? זה מפגר כל אחד שומע מה שהוא אוהב וזהו, אין מוזיקה יותר טובה או פחות טובה. שלא תבינו לא נכון, אני שונא פופ וכל החרא הזה אבל זה לא אומר שזה מוזיקה פחות טובה. זה סקר מפגר.

oranje

New member
תסלח לי שאני מתערב,

אבל יש מוזיקה פחות טובה. אם למשל ניקח את הלהיט הגדול של שנות ה90, "להקות בנים", אז זו מוזיקה פחות טובה. לי יש כלל אצבע, שאומר שאני שונא "מוזיקה" מהסגנון הבא: אומן שמבצע מוזיקה שהוא לא כתב, אלא כתבו אותה כותבים מקצועיים. להקה שלא מנגנת על כלום אלא שרה ורוקדת בלבד (לצלילי מוזיקה שכמובן לא היא כתבה). אומן/להקה ששר על פי טרנדים עכשויים.

Necrosis

New member
אוי אני מתבייש ששמעתי פעם

מוזיקת פופ וR&B בMTV אח"כ עברתי לנו-מטאל כמו קורן ולינקין פארק

S a l i t

New member
היי פייב. זה הדבר הכי מביש ששמעתי

ואני מניחה שזה הדבר הכי מביש שגם עוד הרבה אחרים שמעו
זה ואלה ששרים את I wanna kiss kiss kiss when the sun goes downnnn (אוווההווו אוווהוהוו) ניראה לי קוראים להם טאנגהבויז או משהו כזה

Mr Jack

New member
פעם לא אהבתי להקות ספציפיות...

אהבתי את כל מה שיצא חדש באם טי וי... עלוב, אני יודע :)

למעלה