קבוצת תמיכה

ש ר ו ן2

New member
קבוצת תמיכה

שלום לכולם האם אתם יודעים היכן יש קבוצת תמיכה לחולים באיזור בני ברק - ר"ג? ניסיתי להכנס לאתר של חוסן ואין אפשרות תודה ושבת שלום...

בוזיקית

New member
נסי לפנות אליהם בטלפון

1-700-506-600 ולבדוק את זה מולם. אני גרה ברמת גן, והקבוצה הכי קרובה שבה השתתפתי בזמנו היתה בת"א ליד תחנה מרכזית ישנה. הכי מומלץ שתבררי איתם בטלפון והם כבר יסבירו לך הכל. בהצלחה!

קבוצות תמיכה

היי שרון קבוצות התמיכה של ח.ס.ן פועלות בכל הארץ, הן מיועדות לחולים ובני משפחותיהם ועיקרון שם שהמשתתפים תומכים אחד בשני. יש עוד קבוצות תמיכה שפועלות באגודה למלחמה בסרטן. קבוצות אלו הן למשל לפי סוג המחלה או לפי קבוצת הגיל. הקישור הוא ל WELLNESS COMMUNITY ואפשר לפנות אליהם ולברר איזה קבוצות פועלות עכשיו וזה גם יכול להיות לכם נוח כי רוב הפעילויות מתקיימות בבית האגודה שבגבעתיים. מקווה שתמצאו את המקום שייתן לכם מה שאתם זקוקים לו. גלי

האתר של ח.ס.ן

למשתתפי הפורום הנחמד הזה שלום רציתי לשתף אתכם שהאתר של ח.ס.ן נמצא במתיחת פנים מעצבים אותו מחדש לכן זמנית לא ניתן להכנס לאתר אני מקווה שהוא ישוב לתפקד בהקדם אשמח לעדכן אתכם כשזה יקרה בינתיים ניתן לפנות לקוו התמיכה 1-700-50-66-00 הרבה בריאות לכולכם יוסי - ח.ס.ן

כמה מילים על קבוצות התמיכה של ח.ס.ז

למשתתפי הפורום שלום רציתי להביא לידיעתכן שלח.ס.ן יש קבוצות תמיכה בכל הארץ. עמותת ח.ס.ן (חולי סרטן נלחמים) היא עמותה ללא מטרות רווח שהוקמה ע"י החולים ובני משפחותיהם לתמיכה בחולי סרטן ושמה לה מטרה להביא למודעות כל הגורמים את הצרכים הנפשיים של החולים. הקבוצות פתוחות לכל חולי הסרטן ומומלצות מאד גם לבני הזוג המהווה תומך ראשוני במעלה. הקבוצות נפגשות אחת לשבוע לשעתיים שלוש ופועלות לפי עקרון הרצף, לדוגמא בחיפה ובתל אביב פועלות הקבוצות כבר שש שנים. כל חולה יכול להשתתף לפי ראות עיניו במספר פגישות הרצויה לו, הוא יכול לפרוש ושוב להצטרף מאוחר יותר. הקבוצה מהווה את ה"יחד" המאפשר לשמוע ולהשמיע, להקשיב ולהזדהות, לספר על הכאב והפחד והגיע לאיזון רגשי. בקבוצות עוסקים בהרפיה והדמיה, תנועה ונשימה. מוסיקה וציור, האזנה וביטוי רגשי העוזרים לחולה במאבקו. יש לנו קבוצות ב: קירית שמונה, כרמיאל, עפולה, טבריה, קריות, יגור, חיפה, טבעון (בהקמה), זכרון יעקב (בהקמה) הרצליה,כפר סבא, תל אביב (רמת אביב) תל אביב (מרכז) ראשון לציון, רחובות, אשדוד, אשקלון, קרית גת (בהקמה) נהריה (בהקמה) לקבלת פרטים ניתן לפנות לקוו התמיכה 1-700-50-66-00 הרבה בריאות ספוזניק יוסי ח.ס.ן

תודה לך!!!

באמת יהיה נחמד אם מדי פעם יהיה פה קול לח.ס.ן. אני אוהבת את ח.ס.ן ונתרמתי רבות מהעמותה הנהדרת הזו! אילת.

תודה איילת החן

שלום איילת אני עוקב באופו קבוע אחרי כל הפורומים שעוסקים בסרטן מטעם ח.ס.ן ואני מגיב במקרה הצורך, כמו הפעם. מכל הפורומים ברשת (שעוסקים בסרטן) אתם הפורום האהוב עלי במיוחד מבחינה רגשית אני מתחבר אליכם באופן מיוחד. תמשיכו לעסוק בתמיכה בחולים, הם זקוקים לכם מאד. כחבר הועד של ח.ס.ן אני עומד לרשותכם ואשמח לעזור ככל שנדרש. אשמח אם אתם תמליצו לחולים להצטרף לקבוצות התמיכה של ח.ס.ן כמובן שתיד אפשר לפנות לקוו התמיכה שלנו 1-700-50-66-00 אז הרבה בריאות וכל טוב יוסי ספוזניק

למעלה