קבוצת תרגול יוגה

• פותח הנושא sky*
  • פורסם בתאריך

sky*

New member
קבוצת תרגול יוגה ../images/Emo35.gif

שלום, הייתי רוצה לשאול אם קיימת קבוצת תירגול יוגה של מדריכים. בתור מדריכת יוגה לא כל כך יוצא לי לתרגל בזמן שאני מדריכה וקשה לי לתרגל לבד בלי מסגרת באופן רציף. נראה לי שזה רעיון טוב להתאסף כמה מדריכים או אפילו כאלו שלא מדריכים אבל יש להם ידע בסיסי ביוגה, כאשר בכל פעם מישהו אחר מדריך בסבב. אם אין כזאת קבוצה אולי יש מעוניינים שירצו להרים את הכפפה? מה אתם אומרים? sky

תירגול מדריכים

הי לך גם אני כמורה שותפה לתחושות שלך.... יש מי שהרים את הכפפה הזו. שמו אור (הנומן) ובבעלותו הסטודיו מעגל יוגה ברעננה. גם מתארגנות קבוצות תירגול מידי פעם, בהנחיית מורה אחר מהקבוצה בכל פעם, וגם סדנאות המשך. לזכותו יאמר שהוא מביא מורים מהדרגה הראשונה לסדנאות כאן, כגון, בראין קסט, אנדריי לאפה, אווה מריה בק, ובעוד כחודש תהיה סדנא לקהל המתרגל ולמורים של שנדור רמטה. (ונראה לי ששכחתי חלק מהמורים המצוינים שהוא הביא). לחלוטין לא זול, אבל שווה, ומבורך. את יותר ממוזמנת ליצור קשר איתי, ונדבר יותר על זה... אורית [email protected]

sky*

New member
וואו, איזה מהירות תגובה ../images/Emo2.gif

תודה רבה על המידע אבל לא בדיוק לזה התכוונתי. ידוע לי שקיימות סדנאות מיוחדות למדריכים עם מורים מהשורה הראשונה. אני מחפשת מסגרת קבועה והסדנאות אינן כאלה. מה גם שהסדנאות האלה די יקרות
. חיפשתי יותר קבוצה עצמאית של מדריכים שמתרגלים יחד. sky

מדריכים מדריכים....

בוקר טוב שמים. על "קבוצות" אני לא יודע, אבל אני מכיר מורים שמכירים אחד את השני ומתאמנים יחד על בסיס קבוע... מאיזה אזור את ? רעיון נהדר. בהצלחה. אבי.

sky*

New member
תודה רבה, אני מחולון

מלמדת ויניאסה ואיינגר אגב.
sky

ppb

New member
אשמח להיצטרף למעגל היוגי

הי אשמח להיצטרף להיתארגנות אני מורה להאטה - וינאסה מלמדת בראשל"צ ואשדוד... תיידעי אותי ל- [email protected]

אז זהו,

הי לך מעבר לסדנאות יש אצל אור כמה מורים שמתאגדים לאימונים משותפים בימי שבת, שכל פעם מועברים ע"י מישהו אחר/ת מהקבוצה. שיהיה יום טוב אורית

gaiegos1

New member
היי סקיי

שמי איתן ואני מורה לשיבננדה יוגה אני גר בנס ציונה ובשמחה מוכן להתארגן לתירגולים משותפים באזורנו ללא תשלום כמובן

bissou

New member
קבוצת תרגול יוגה

שלום לך, גם אני מדריכת יוגה,איכשהו אני מוצאת זמן לתרגל כאשר אני לא מלמדת, אך אשמח מאוד לתרגל בקבוצה, כאשר אנו מדריכים בסבב,אני אידע מורים וגם תלמידים ותיקים, אשמח אם את תעשי זאת. יש אפשרות לתרגל אצלי בבית עד 7 איש מה דעתך? אפשר לפרסם בפורום על התארגנות קבוצה. באיזה שיטה את מלמדת? טלפון שלי אם תרצי: רינה 0528778291

sky*

New member
וואו איזה כיף, איזה יופי של היענות!

אני גרה בחולון עובדת ולומדת בת"א וגבעתיים. אני מלמדת איינגר בעיקר אבל גם ויניאסה. הכוונה היתה באמת קבוצת תרגול ללא תשלום. מבחינתי הכי עדיף בימי שבת אבל גם אם לא אפשר להסתדר. אם יש כל כך הרבה היענות, אולי אפשר כבר להתארגן
. האם יש לכם רעיונות למקום שאפשר יהיה להתארגן בו? אגב, רינה - מאיפה את? sky

למעלה