קבוצת EASY-RIDERS יצאה לדרכה אמש

קבוצת EASY-RIDERS יצאה לדרכה אמש

זה היה מפגש שכולו חגיגה לעיניים ולנשמה. כ-30 רוכבים ורוכבות התקבצו אמש בשעה 21:30 בבית הקפה "גם קפה" בפארק רעננה. מפגש של אנשים עם מכנה משותף חזק וברור הושיב את כולם סביב שולחנות עץ מרובעים המסודרים במין מלבן כמו חדר ישיבות. אחד אחד הגיעו פנים חדשות,קצת היסוס,הרבה תקוות ועם הזמנת הקפה הדינמיקה הטבעית גרמה להפשרה מהירה של האווירה,כל אחד לקח את הזמן להתבונן בפנים שלידו,ברוכבת שמולו ברוכב שיושב לצידה... אנשים נפלאים. אני גאה להשתייך לחבורה שכזו. השתלטנו על פנים בית הקפה ועל הסידור הפנימי שלו...
כמה מילות פתיחה שלי שהביעו את השמחה את ההפתעה וגם התרגשות שלי אישית,היו תחילת המסע המשותף של הקבוצה. המפגש הסתיים בשעה 23:30 לערך עם חיוכים ולחיצות ידיים. כבר לא זרים....פנים ושמות... תודה רבה רבה לכולם. לכל מי שטרח ובא, הפסיק את עיסוקיו כדי לממש רעיון. התקווה שלי שמקסימום אנשים ישארו ויהוו את הגרעין לטיולים בכל חור בארץ .... והחלום הקטן שלי נמצא בנופים של הולנד עם חבורת רוכבים מגובשת היטב. פתגם סיני עתיק אומר שגם מסע של אלף מילין מתחיל בצעד הראשון. אנחנו המאמינים בחוכמת הסינים..החלטנו שהקבוצה יוצאת כבר השבת לטיול הראשון שלה. אני מקווה לראות את כולם - כמעט כולם..... עם הרבה הרבה תקווה
יורם

aFish

New member
כל הכבוד לכם!! ישר כוח.

בתקוה שתעמדו במבחן האמיתי - ההתמדה! המון הצלחה

נשמע נפלא!!! שיהיה בהצלחה!!

פתאום יש לי צביטה קטנה בלב שמכרתי את האופני שטח שלי

אני צריכה קודם אופניים בהשאלה

לתקופה של כחודש כדי לראות שאני אכן מתחברת לזה. כדי להימנע מהמצב הקודם שקניתי אופני שטח ורכבתי איתם פעם וחצי ביקום וזהו..

viczan1

New member
מוכן להשאיל לך בימי שישי בלבד

יש לי אופניים של הבן, מוכן להשאיל לך בימי שישי בלבד נו

viczan1

New member
../images/Emo24.gifהדס,לא מאוחר,חיזרי לשטח

זה עדיין לא מאוחר את יכולה תמיד לחזור לרכוב בשטח,בטוח יותר,בריא יותר,EZ יותר (אגב ראיתי אותך הבוקר על כביש 4 בשעה 7.30 .לא נעים עם עומס התנועה הזו בכביש הזה). ותחשבי על זה

IlanShacham

New member
הדס, בואי לאל רום!

ניתן לשכור שם אופניים, ותוכלי להצטרף לאשתי ולי במסלול העממי. נו, נראה אותך ממציאה תרוץ נגד זה...

חחחחחח - אתה שואל שאלות קלות

קיבלתי מייל עם עדכון על רכיבת הקבוצה בשבת, אחרי שפירסמתי את ההודעה בפורום. בכל מקרה, זה לא תירוץ, באמת בא לי לחזור ולנסות את רכיבת השטח שוב. אבל כנראה שזה לא יהיה בשבת הקרובה.

RockhopperJudy

New member
E Z riders התחלה טובה

יורם, כל הכבוד על היוזמה. יש מומנטום! יללה לעלות על האופניים ו---קדימה, לפדל!!! נתראה בשבת...

Eyal Hershtik

New member
בהצלחה מקבוצת השאנטי ../images/Emo45.gif

מי ייתן ונתעורר יום אחד למציאות בה כל יום יהיה מבחר של כמה קבוצות וכמה מסלולים באזורים שונים וכל מה שיוותר לנו זה להחליט לאן ואיפה לטייל ...... המון בהצלחה אייל

schwinnie

New member
כל הכבוד ! ובהצלחה.

מציע שתקימו אתר. אני מדי פעם נתקל ברוכבים שמחפשים קבוצה כמו שהקמתם ואשמח אם תהיה לי כתובת מסודרת להפנות אותם.

קראנק

New member
לא כל כך עתיק...

בלי שמץ של ציניות ורק בכדי להעמיד דברים על דיוקם: כן סיני, אבל לא כל כך עתיק: האמירה מיוחסת למאו טסה טונג. בהצלחה ברכיבה...

המון תודות לכולם

תודה ענקית על החום והפרגון,איזה כייף של קהילה !!!!!!!!!!! רק אתמול זו היתה משאלת לב פרטית. היום זו קבוצה. שגודלת וגודלת וגודלת... ואוווווו... ואתמול נציגים שלנו רכבו עם אלונה המדהימה בטיול מדהים לאורך נחל אלכסנדר עד רגע לפני הזריחה. תודה אלונה !!!!!! ומחר יוצא לדרך הטיול הראשון שלנו ליער הקדושים באיזור ירושלים. על אף אופי העליה המתמשכת הרכיבה תהיה שקטה לא מהירה עם עצירות קפה תמונות,דיבורים מוסיקה .....
.. בסוף גם נגיע לרכבים...מתי שהוא..
ותודה על ההצעה להקמת אתר. האמת... אולי קצת הקדמתי ואולי קצת הגזמתי.. אבל מקננת בי מחשבה שכזו.. שבת שלום יורם

למעלה