קביעת מחירי ספרים

milford

New member
קביעת מחירי ספרים

איך אפשר לדעת את השווי של הספרים ואיך קובעים מחירים לספרים??

דנטל

New member
אני נכנסת פה לקישורי הפורום

לספרים יד שניה לאתר של דני ספרים. אני מניחה שהם קובעים את המחיר לפי כמה שהספר נדיר ומבוקש ומה המצב שלו.

נכון, המחיר נקבע לרוב עפ"י הביקוש

ומידת זמינותו של הספר בחנויות ספרים. ספרים שיצאו מההוצאה ויש קושי לאתרם, בעולם אידיאלי - שווים קצת יותר מספרים "רגילים". במציאות, אנשים מבקשים על ספרים כאלה סכומים לא הגיונים, ולצערי, יש אנשים המוכנים לשלם ומעלים את המחירים לשמיים.
לעניינינו, תוכלי לפרסם כאן רשימה ונעזור לך לתמחר אותה בצורה הגיונית והוגנת, גם לך וגם ללקוחות העתידיים שלך. כמו כן, את יכולה לגלוש באתרי ספרים משומשים ולראות כמה הם דורשים עבור הספרים שברצונך למכור.

milford

New member
רשימת ספרים

אני שולחת כאן את רשימת הספרים ואם מישהו מעוניין תודיעו לי במסר ותודיעו לי כמה אתם מוכנים לשלם ואיך אפשר לבצע את ההעברה והתשלום יום טוב

milford

New member
ואת העיקר שכחתי...את הרשימה../images/Emo8.gif

רשימת ספרים שבתי טבת "רצח ארלוזורוב" שוקן, 1982. הדפסה שנייה. ראובני א. "עצבון" הוצאת אברהם יוסף שטיבל, ברלין-תל אביב, תר"ץ. בות מוני "פרשת חייו של לינדון ג'ונסון" הוצאת "יחדיו", תשכ"ה. ארתור קסטלר "אספרטקוס", הוצאת קרני, ירושלים, תשי"ב. סטיפן צוייג "הישמר מן הרחמים",תל אביב, מסדה, תש"ח. קמחי ד. (מהדיר) "מבחר סיפורי ארץ ישראל" , תל אביב, הוצאת יוסף שרברק, תשט"ז צבי גרץ "דברי ימי ישראל", תל אביב,יזרעאל, תשט"ו (מהדורה מיוחדת לקוראי מעריב) (3 כרכים) נתן פיינברג "מסות בשאלות הזמן", ירושלים-תל אביב, דביר, תש"ם. יוסף קלוזנר "כשאומה נלחמת על חרותה", תל אביב, תשט"ו (מהדורה תשיעית) יאן פאראנדובסקי "מיתולוגיה", תל אביב, הוצאת כתבים, תשי"ב.(ההדבקה קצת פגומה) קארל מאי "בארץ המאהדי", תל אביב, א.זלקוביץ, אין שנה יצחק אבנרי "המהפכה לאן"?, תל אביב, עם עובד, תש"ו. ראובן עטר (כתב וצילם) "ארץ סיני", חיפה, הוצאת נתיב הספר, 1977.

למעלה