קביעת שבוע ההריון

גל חדשה

New member
קביעת שבוע ההריון

שלום לכל הבנות פורום פשוט מקסים!!אוירה נחמדה...אתר נוח לקריאה..שמחה שגיליתי אתכן!! הבוקר ביצעתי בדיקת הריון ביתית ויצאה לי תשובה חיובית,הענין הוא שהמחזור האחרון שלי היה ב9-21 וטופלתי בכדורי ביפאסטון על מנת לקבל מחזור,למרות שהרופא לא שלל הריון.עלי לציין שביצעתי מספר בדיקות בשבועות הראשונים לאיחור והם יצאו שליליות.איך אדע באיזה שבוע אני?על סמך מה? כדאי ללכת מחר בבוקר לבדיקת דם,או להמתין לרופא מספר ימים שיש לו אולטראסאונד?

noa2

New member
מזל טוב וברוכה הבאה

במצב כזה הייתי ממליצה גם על הביקת דם - רמת ההורמון עשויה לרמוז על שלב ההריון ובנוסף לכך הייתי מבצעת U/S בהקדם

הי גל וברוכה הבאה לפורום

לדעתי כדאי לקבוע תור לרופא בהקדם. בדיקת אולטרסאונד תקבע את שבוע ההריון, אז למה לשבור את הראש? בד"כ קובעים הריון לפי המחזור האחרון ובבדיקת אולטרסאונד זה יוצא שבוע שבועיים פחות. אפשר לעשות בדיקת דם להריון ללא הפנייה מהרופא? אם כן אז תעשי גם את זה. בהצלחה.... תודיעי לנו כשתהיה תשובה, ואת מוזמנת להתפקד. טל

anat_i

New member
כמה שיותר מהר אולטראסאונד

ככל שעושים מוקדם יותר כך ניתן לדעת כמה שיותר מדוייק את גיל ההריון.

דבר ראשון - בדיקת דם

(לא צריך הפניה). תור לרופא כדאי לך לקבוע למשהו באזור שבוע 8 לפי החישוב שלך, כי לפני זה העובר מאוד מאוד קטן, ואז יש סיכוי "לפספס" אותו בבדיקת אולטאסאונד וזה סתם מכניס ללחץ... (לא המצאתי, ככה טען פעם הרופא שלי)

למעלה