קבלה להתמחות ושיפור ציונים

אורח2323

New member
קבלה להתמחות ושיפור ציונים

היי,

אינ סטודנטית שנה ב בבינתחומי והייתי רוצה לדעת מהמנוסים שבכם, את רף הקבלה הנדרש למשרדים הגדולים/מובילים/בוטיק לצורך קבלה. כעקרון, שנה א סיימתי בתור מצטיינת דיקן אך השנה הציונים שלי צנחו מעט לכן הממוצע שלי ירד לסביב ה-91 (זה כמובן עדיין סבבה) השאלה שלי האם יש טעם להתחיל לגשת למועדי ב כדי לעלות במעט את הציונים שקיבלתי בסמסטר א או שזה מיותר והממוצע הנוכחי שלי (91) נחשב עדיין סביר לצורך קבלה להתמחות למקומות נחשבים? אציין שבמקביל ללימודי אני גם עובדת בתור טרום-מתמחה בחברת הייטק ידועה וגם משתתפת בקליניקה של הפרקליטות לכן מבחינת "הרזומה" הכללי אני מניחה שאני יחסית בסדר, פשוט לאחר שקיבלנו את הצינוים של סמסטר א עלו אצלי חששות בנוגע לשיפור הממוצע.

תודה רבה לעוזרים ומצטערת על החפירה

Myrath1

New member
בסדר ואף למעלה מזה

אם הכיוון הוא לעליון וכיו"ב זה אולי יהיה בעיה, אבל בציונים שלך אפשר לקבל זימונים לכל המקומות הנחשבים והמחלקות הנחשבות לדעתי. אם את בכל זאת מתעקשת אולי כדאי להשתדרג מבחינת קו"ח בכללי, אבל לדעתי ממוצע 93 זה לא מה שיעשה את ההבדל בראיון. הרבה נקבע בראיון עצמו ואת הזימון - כבר תקבלי. לדעתי.

אורח2323

New member
הכיוון פחות לבימ"ש העליון אלא דווקא

פחות שואפת לעליון (בכל זאת בוא נהיה ריאליים, אני לא לומדת בעברית או בת"א) אבל בהחלט שואפת למשרדים הגדולים (פחות ממוקדת למשרד ספציפי אבל הכוונה לשמרדים סטייל פישר,נשיץ גולדפרב ודומיהם).
לעניין קו"ח, אני לא יודעת מה נתפס כקו"ח מרשימים (לצד הציונים ומוסד הלימודים) אבל יש לי פה ושם התנדבויות מינוריות ביחד עם הקליניקה והטרום-התמחות בחברת ההייטק, פשוט לא יודעת מה הסטנדרט המקובל לקבלה במשרדים המובילים לעניין איכות קו"ח.

Myrath1

New member
אז הכל מעולה אם ככה

ולא רמזתי שיש בעיה עם הקו"ח, הם טובים, התכוונתי שאם כבר להשקיע מאמצים זה בדבר כזה. כי לדעתי 93 ולא 91 זה לא מה שיעשה את ההבדל כאמור.

butwhy

New member
לגמרי מיותר לדעתי לגשת למועדי ב' במצב כזה..

lol65

New member
הממוצע בסדר גמור

רק תשמרי עליו, ומקסימום יש לך עוד זמן לעלות אותו עוד קצת בסמסטר ב' השנה. כן הייתי ניגשת למועד ב' אם יש לך ציון מסוים שהוא נמוך באופן חריג יחסית לשאר הציונים, כדי שלא ישאלו שאלות מיותרות

אורח2323

New member
מה נחשב ל"חריג"

כעקרון יש לנו קורסים פחות חשובים של 3נ"ז נגיד שם דווקא יש לי את רוב הנפילות, השאלה האם שווה לעשות מועד ב עליהם במידה והוצאתי בהם 85-86. דווקא בקורסים הכבדים יותר של 6 נ"ז אני מסתדרת (מעל 90 ברוב המקרים).

moonshade

New member
ממוצע

עם ממוצע 89.5 מתל-אביב לא הייתה לי בעיה לקבל ריאיון לכל משרד שרציתי (עליון היה לי פחות רלבנטי). מניח שלך- עם הממוצע שלך, מוסד הלימודים והרזומה (כשלי נניח היה 0 ניסיון משפטי- רק עכשיו בשנה ג' אני בקליניקה)- גם לא תהיה שום בעיה. אפשר להוריד קצת רגל מהגז, ובכל אופן בחיים לא הייתי ניגש למועד ב' על 80 ומעלה- את האנרגיה עדיף כבר להשקיע בקורסים חדשים ולהפציץ שם.

למעלה