קבלה לטכניון

zack6

New member
קבלה לטכניון

אחלה פורום תגידו, בעלי רקע אקדמי נדרשים לאיזה ממוצע תואר? אם אפשר לדייק טיפה יותר מאשר מעל 90 או מעל 700 לדוגמא, שנה שעברה... תודות תודות

ברוך הבא לפורום ../images/Emo140.gif

מצטערת, אבל הנתונים שציינת הם הנתונים שיש לנו. אם היו נתונים מדויקים יותר, הם היו כתובים בפורום. אני גם לא חושבת שנתונים מדויקים יעזרו לך יותר. אין ממוצע מסוים אחד שאיתו ניתן להתקבל, יש סף של זימון למיונים, בדיוק כמו שיש סף כזה כשנרשמים עם בגרויות. ממוצע בסביבות 90 ופסיכומטרי מעל 700 זה פחות או יותר הסף.

zack6

New member
תודה רבה!

ואגב, מתי מזמנים את הקשישים למו"ר?

zack6

New member
על פי הנסיון שלך

ממוצע של 90.5 של תואר ופסיכומטרי של 720 מכניס אותי איפשהו?

shanik2

New member
למיטב הבנתי

ישנם תנאי סף לדיון בוועדה שהם 85בתואר ו650 בפסיכו. מבין כל אותם מועמדים שאוחזים בנתונים הללו הוועדה מחליטה את מי היא רוצה לזמן למור. (הוועדה מתכנסת ביולי)אם הבנתי נכון אז כחלק ממגוון השיקולים של הוועדה נשאלת השאלה במה התואר.. מקווה שזה עוזר במשהו

כנראה שלטכניון ואולי גם באר שבע

בירושלים ותל אביב אתה גבולי, אבל מהצד התחתון של הסף. אם תשפר את הפסיכומטרי ל740 ומעלה, יהיה לך סיכוי טוב גם בתל אביב ובירושלים.

Tinks

New member
מו"ר בת"א ובטכניון

נראה לי שבת"א מזמנים למו"ר בעלי רקע אקדמי גם ביוני... אני (וגם יעל) היינו בשבוע שעבר. לעומת זאת, בטכניון לא מתחשבים בעובדה שכל האוניברסיטאות מחזירות תשובות קבלה (וחס וחלילה דחיה :) ) בסביבות סוף יולי, והם יזמנו רק בספטמבר. אז את מקדמת השריון נאלץ לשלם :) ואושרית, לך עוד לא אמרתי שלום רשמית - אז *שלום* :) ובאמת כל הכבוד על הזמן והאנרגיה החיובית שאת משקיעה פה בפורום, על זמינות המידע ועל התגובה לכל דכפין...

אני חושבת שזה תלוי אם נרשמת

על סמך הרקע האקדמי או לא. אני יודעת שיעל נרשמה על סמך בגרויות, מה איתך
שלום גם לך
באמת לא אמרתי לך ברוכה הבאה, אז אולי טיפה באיחור, אבל ברוכה הבאה

Tinks

New member
ע"ס רקע אקדמי

נרשמתי על סמך רקע אקדמי... הסכם של בגרויות+פסיכו' שלפני חמש שנים הציב אותי ברף המתאים לקבלת ראיון(אחרי שיפור פסיכו' כמובן), היום נמצא אי שם הרחק מאחור... סף הזימון לראיונות עלה פלאים בחמש השנים האחרונות. למזלי, עם הציון בתואר הסכם שלי הספיק לראיונות באוניברסיטאות :)

zack6

New member
תוכל אותי לפרט

תוכל/י לחלוק את הציונים שלך שהביאו אותך לזימון למיונים?

Tinks

New member
ציונים

תואר-92 פסיכו'- 756 לגבי הטכניון - כיוון שמועמדים בעלי רקע אקדמי מתחרים על המקום ברפואה בינם לבין עצמם, הם עדיין אינם יודעים מהו רף הציונים השנה, והוא משתנה בהתאם להרכב הציונים של אלו שהגישו מועמדות (משיחה עם עליזה, האחראית על מועמדים עם רקע אקדמי). הם עדיין לא זימנו/דחו אותי. בת"א הם משקללים את התואר עם פקטור כלשהו (אושרית יודעת יותר טוב ממני מהו) ומתרגמים אותו ל"סכם לפני מו"ר" הזהה לשל שאר המועמדים (אלו הן השערות בלבד, כי לא שוחחתי עם המזכירות בנידון). בכל מקרה, משתמע כי יש בטכניון חשיבות לתואר שבידך, אבל איני יודעת כיצד הם מתרגמים אותו לציון מספרי... אין להם כל התחייבות מראש בעניין זה(לי,אגב, יש תואר בהנדסת אלקטרוניקה) בהצלחה!!! :)

yael781

New member
מה נשמע?

אני כבר מתה לדעת מתי יהיו תשובות מאב"ג... דיברו איתך כבר? יעל

Tinks

New member
טרם הספיקותי

לא... אבל כנראה נאלץ להתאזר בסבלנות עד תחילת שבוע הבא כדי לדעת אם "קנינו" אותם :) מחר אני בירושלים (או עירשלם, לדברי מיכאיל בולגקוב - אני בדיוק קוראת את האמן ומרגריטה) ב-8:30 בבוקר, בגבעת רם. למעשה חשבתי שהראיונות הם בעין כרם, אבל מסתבר שטעיתי... נשיקות ובהצלחה!

yael781

New member
שיהיה המון בהצלחה יקירתי!!!

מחזיקה לך המון אצבעות (לפחות את כל ה- 10). יעל

zack6

New member
תודה רבה

תודה למגיבים נקווה לראותכם במיונים

optimiTi

New member
מישהו היה כבר במיוני מו"ר השנה

הייתי במיונים והיה כתוב שאפשר לברר באתר של המרכז לבחינות והערכה את הציון, אבל לא הצלחתי למצוא באתר איפה מבררים את הציון.. בהצלחה במיונים לירושלים

למעלה