קבלה ללימודי עו"ס

חן1

New member
קבלה ללימודי עו"ס

שלום לכם, אני יודעת שתנאי הקבלה ללימודי עו"ס סוציאלית משתנים משנה לשנה מאונ' לאונ'. מתקיים גם ראיון קבלה? האם יש סיכוי למי שציוניו מעט נמוכים מהדרישות להתקבל בעזרת ראיון?

benzin

New member
לימודי עו"ס

היי, גם אני מעוניין ללמוד עו"ס (שנה הבאה) אינני יודע לגבי הראיון, אבל אם את לא מצליחה להתקבל ללימודים באוניברסיטה בגלל ציונים נמוכים, אל תפסלי על הסף את המכללות שתנאי הקבלה אליהן יותר גמישים. מעיון באתרים של מכללות ואוניברסיטאות, לא ראיתי הבדל מהותי בתכנים, להפך, ראיתי אפילו קורסים ייחודיים בחלק מהמכללות שלא מופיעים באוניברסיטה. מה גם שהחגים במכללות הרבה יותר מצומצמים (ידוע לי שבמכללת ספיר החוג לעו"ס נפתח כל שנה ל15 איש בלבד) מה שלדעתי עדיף מההמוניות האדירה של האוניברסיטה. נקודה למחשבה

SuperGirl 25

New member
בספיר...

לומדים בכל מחזור כ-30 סטודנטים, פשוט יש 15 שלומדים 4 שנים והשאר 3 שנים, כך שיוצא שכל שנה מקבלים 15 לכל מסלול. את השנה האקדמית האחרונה לומדים בבן גוריון וכן ההכשרה המעשית היא משותפת. גם אני חושבת שלא צריך לפסול את המכללות האקדמיות, לא מאמינה שיש הפלייה כשבאים לעבוד במקום מסויים, מה גם שהן כפופות, לרוב, לאוניברסיטה. לפי מה שאני יודעת, יש צורך בראיון קבלה, לא יודעת אם בכל המכללות/אוני'. אני מאמינה שהעדיפות ניתנת לבעלי ציונים גבוהים יותר.

Aisha

New member
אני יודעת שישנן מכללות

בהם ניתן ללמוד עו'ס. לא חושבת שלתואר ראשון זה כלכך משנה

Aisha

New member
אני יודעת שבמכללת אריאל

לומדים את זה גם ובשנה אחרונה אפשר להשתלב בבר אילן

האמת שלא הייתי בטוחה אם אני צודקת

או לא...

למעלה