קבלה

שיריתה13

New member
קבלה

היום אני בת 37 , כבר סיפרתי, ואני מתה על הגיל הזה. בניגוד מוחלט לכל מי שאני מכירה, אני מברכת את התבגרותי. בניגוד מוחלט לאיך שהייתי, שביכיתי את נעוריי, היום אני מברכת את מה שהיה, ועוד יותר את התובנות שרכשתי לי. את הנסיון, את ההבנה, את הקבלה שלי את עצמי. יש משהו נינוח בהתבגרות שלי, משהו שמשרה בי שלוה. אני מקבלת בחיבה כל שערה לבנה שהחליטה להצטרף לשורותי. אני יודעת שכל שערה כזאת על הראש, מקורה בקושי גדול, בקושי שהתגברתי עליו ויצאתי ממנו עם מודעות נוספת. ואותו דבר בקשר למשקל. נכון, אני שמנה מאד. אבל אני מקבלת את עצמי סוף סוף ככזאת. מצליחה סוף סוף להביט בראי מבלי להסיט את המבט. רואה את עצמי היום ולא חולמת על העתיד או על העבר. מביטה בראי ורואה את הדברים היפים. מביטה פנימה ומרגישה את החוזק שלי, היחודיות, היכולויות. מתחילה להתאהב........בעצמי! (וזה לא אומר שאין מקום לשינוי, ).

שיריתהההה, את לא יודעת כמה ..../images/Emo9.gif

התרגשתי כשקראתי את ההודעה שלך. אוף....אין פה טאג ליין. את נפלאה ומקסימה!! כמה שימחה את מביאה לנו נשמה. ממלאה את הלב בדברים וטעמים מיוחדים. את רואה למה אנחנו מתכוונות/ים כשאנחנו אומרות/ים כל הזמן שכל אחד יחודי ושמה שיש לאחד איןןןן לאחר ??? הנה. איזו הנאה גרמה לי ההודעה שלך. משהו. משהווווו.....
חזק, דליה.

שרון ש

New member
שיריתה,

מרשה לעצמי לכתוב לך, במבוכה קלה.. למרות שעוד לא מרגישה חלק מ.. את כל כך צודקת יקירה, את בדרך כל כך נכונה. אני לא זוכרת מי אמר פעם ש"הדברים הגדולים באמת סמויים הם מן העין" אנחנו עסוקים לפעמים כל כך בפרטים מסויימים ולא רואים את הדברים הגדולים והמיוחדים באמת. בעיקר בתוכנו אנו- בעצמנו. אני תמיד אהבתי את עצמי דרך אחרים.. דרך אנשים שנתנו מחמאות, דרך גבר שאהב וכו´. הגדולה הגדולה ביותר, היא לאהוב את עצמך דרך עצמך, מתוך עצמך. וכפי ש"נשמע" מהודעתך את שם. וזה עושה אותך לאשה גדולה במובנים הכל-כך יותר חשובים ממשקל. כל הכבוד! שרון

יערולי

New member
שרון ש ושיריתה

אני חושבת שמי שאמר את המשפט היפה הזה הוא אנטואן דה סנט אזופרי הספרו "הנסיך הקטן" אבל תקני אותי אם אני טועה... גם אני חדשה פה ועוד לא מרשה לעצמי להגיב יותר מדי, אבל כל הכבוד לך! אני ממש מעריצה את הגישה שלך!
יערה

חן (*_*)

New member
שיריתה חביבה, ראשית ../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif...

ליום הולדתך, ומיטב איחולי
. שנית- כשקראתי את הודעתך, עצרתי לרגע, הלכתי להציץ במראה, ודיקלמתי לי את מילותייך(פחות או יותר), עד כדי כך, אמונתך בעצמך, ובעיקר קבלתך ואהבתך את עצמך ואת התבגרותך, קנו את ליבי. אני מצדיעה לך על כך- אהבתי ואימצתי

למעלה