קבלו אותההההההההההה אישתיייייי ------------->>>>>>> איך היא.......?
I i dooo New member 7/2/05 #4 חחח איזה סתום אנייי הינה היאאא כנסו http://img120.exs.cx/my.php?loc=img120&image=12lc.jpg
J JustThomas New member 8/2/05 #6 יפה, באמת מה שיש בכד מסתורי *-: אני אישית לא מת על הזנזלכים מהצלחת, זה מקנה לנרגילה מראה ערבי משהו (אני אוהב שהנרגילה שלי מזכירה לי את אירופה לא את אום-אל-פאחם)
יפה, באמת מה שיש בכד מסתורי *-: אני אישית לא מת על הזנזלכים מהצלחת, זה מקנה לנרגילה מראה ערבי משהו (אני אוהב שהנרגילה שלי מזכירה לי את אירופה לא את אום-אל-פאחם)
I i dooo New member 10/2/05 #9 אחי...הנרגילה באה מארצות ערב... לא מאירופה....והמים ירוקים כי חודש לא החלפתי מים....
T TiKiMAN New member 8/2/05 #7 ד"א כזה צינור היה לי עד התאונה המיסתורית שבמהלכה הוא התחרר בשלוש מקומות שונים. -זיכרונות טובים יש לי ממנו.
ד"א כזה צינור היה לי עד התאונה המיסתורית שבמהלכה הוא התחרר בשלוש מקומות שונים. -זיכרונות טובים יש לי ממנו.
I i dooo New member 10/2/05 #10 ../images/Emo91.gif../images/Emo91.gif../images/Emo91.gif../images/Emo91.gif../images/Emo91.gif הנרגילה למכירה................. המחיר שלה 130 שקל....גמיש...כל הצעה תתקבל בברכה
../images/Emo91.gif../images/Emo91.gif../images/Emo91.gif../images/Emo91.gif../images/Emo91.gif הנרגילה למכירה................. המחיר שלה 130 שקל....גמיש...כל הצעה תתקבל בברכה