קבלו אותו בחיאות כפיים סוערות......

דודו012

New member
קבלו אותו בחיאות כפיים סוערות......

הנגן החדש שלי (החלטתי להקשיב לכם)iriver H10 בגירסת 6GB...ועכשיו כמה שאלות לי אליכם (לא אכזבתם עד עכשיו, אז בטוח שתמשיכו במסורת הזאת
) א) האם יש הגבלה בשמע-מאוד חשוב לי לדעת!!! (בחלק מהשירים העוצמה לא מדהימה, סבירה והייתי רוצה שתהייה חזקה יותר). ב) תוצרת המזרח, טוב או לא (נקנה מBUG)??? אוזניות פיצוץ של SENNHEISER אולי יכול לעזור בזיהוי... ג)אין תוכנה חביבה יותר למשתמש למעט הIRIVER PLUS (מסתדר איתה אבל לא נראה לי שהיינו מתחתנים לאורך זמן...)??? אם אזכר בעוד משהו מבטיח לשאול
אגב...נגן סוף הדרך!!!!! וכמובן, תודה על הכל..אוהב אותכם

נדב8

New member
אמממ

תתחדש, אחלה נגןן... כן, יש הגבלת סאונד. כל הנגנים מיוצרים במזרח...זה פשוט יותר זול לייצר אתזה שם.....

דודו012

New member
הגבלת סאונד---אמאל''ה איך מבטלים את

זה????!!! please עזרה השקעתי 1500 ש"ח(bug ---<שודדים עם רשיונות
)...איך מבטלים את הגבלת הווליום????

דודו012

New member
מקפיץ על מנת להיות מוקפץ../images/Emo98.gif

לא אוהב לעשות את זה...אבל בנסיבות הקיימות בטח תבינו אותי :)

דודו012

New member
איך בודקים איזו קושחה יש לי???

רשום לי באתחול של הנגן UM (נדמה לי, או משהו באיזור...)ובsettings ---->firmware v.2.51e , האם ניתן לזהות איזו קושחה יש לי???

יאיר B

New member
EU זה אירופאי.

תוכל לקרא עוד על זה (וגם להוריד גרסאות אחרות) בקישור למטה.

דודו012

New member
יאיר, ראשית תודה על התיחסותך לשאלות

רציתי לדעת מספר דברים לפני שאני משדרג מה... א) כיצד משדרגים...??? ב) האם עצם העובדה שקניתי מBUG מבטיח לי שזאת הגירסא האירופאית??? ג) איזה קובץ להוריד מהלינק שנתת?

דודו012

New member
יאיר...לאחר השדרוג מופיע באתחול--->

EU 1.1 האם למצב הזה הייתי צריך להגיע? (אגב, קודם היה UM!!!)מה הנכון ומה צריל להיות???

יאיר B

New member
ככה:

א. צריך להוריד את הקובץ מאתר איריבר (בקישור שנתתי בפוסט הקודם). זה קובץ ריצה (EXE, שנמצא בתוך ארכיון מקווץ - ZIP). צריך להריץ אותו והוא יגיד לך מה לעשות הלאה. חשוב לעקוב בקפדנות אחרי ההוראות שעל המסך. בשום אופן אין לנתק את הנגן לפני שיכתב לעשות כך (שאם לא כן, יהיה נתק בהעברת הגרסא החדשה ועלולות להיות בעיות). אני רוצה לציין שמעולם לא ניסיתי את השיטה הזאת. אני לא יודע מה יהיו התוצאות של העידכון הזה (למשל מבחינת שפות שיהיו בנגן, קליטת רדיו, או בעיות אחרות שיכולות להיות). אני מעדכן רק דרך איריבר+. ב. באג היא המשווקת הבלעדית של ארקדיה, אחת היבואניות הרשמיות של איריבר בישראל (יחד עם בנדא). שני היבואניות משווקות בישראל רק גרסאות אירופאיות. ג. מן הסתם את הקובץ השני (זה שאין בשמו EU). למרות שאני עדיין חושב שעדיף לעדכן דרך איריבר+ (עידכון אוטומטי). בהצלחה...

דודו012

New member
החסרתי פעימה...הכל עבר בשלום!!

אני לא מבין אז מה התחדש? היתה קודם גירסא UM ועכשיו זה חזר לUM, אז מה הועילו חכמים בתקנתם????

יאיר B

New member
איזו גרסא רשום לך ב-

Settings ? צריך להיות רשום 2.51. אם כן - אז זה הכי מעודכן. באתר של איריבר (שממנו הורדת את העידכון) תוכל לראות מה התחדש מאז הגרסא האחרונה. לפעמים לוקח לגרסאות הרבה זמן להתעדכן במכשיר. צריך סבלנות!

למעלה