קבלו אותו בתשואות בבקשה

BikingViking

New member
קבלו אותו בתשואות בבקשה../images/Emo47.gif

האחד והיחיד, בביצוע שלפחות אני טרם ראיתי ... תוכלו לראות בלינק הבא, בתיקיית "כרמי יוסף" , סרטון מספר 0025. תמתינו בסבלנות, הקובץ כבד, אבל שווה כל שניה ! ftp://nire:[email protected]/ofer/

BikingViking

New member
פרס למזהה המאושר ../images/Emo3.gif

ההשתתפות אסורה על הרוכב, הצלם וכל הנוכחים באירוע.

לדעתי קוראים לו עופר

יכול להיות שהסרטון הוא רק 20 שניות?, קצת מוזר ל כ 18 מגה.

BikingViking

New member
ויש לנו זוכה !!!

הסרטון אכן 20 שניות, אבל באיכות גבוהה ועל מסך גדול, כלומר צולם ברזולוציה מאוד גבוהה.

רֶשֶף

New member
רגע! ומה עם הרמפה האחרונה? ../images/Emo3.gif

קטן עליך, עופר. כבר עשית דברים יותר מפחידים מזה. אגב, זה משהו דפוק אצלי במחשב או שבאמת נדרש Codec של Morgan Mjpeg כדי לצפות בסרטון? באיזו מצלמה זה צולם? סחתיין עופר! אז עוד מעט אתה נוטש אותנו לטובת פורום בּרִידג'רָייד ודָאוּנרָאמפּ?

BikingViking

New member
הרמפה האחרונה ../images/Emo50.gif

עמדת פעם בקצה הרמפה הזו והסתכלת למטה ? יותר מזה, עמדת למטה וראית את השיפוע שלה ? הדבר האימתני הזה גורם ל "דרופ של המטר שמונים" שלפניו להראות כמו ירידת מדרכה... יאללה רשף, תהיה הראשון מבין הרוכבים שאני מכיר שיורד את זה. מבטיח צילום ופירסום שמך בפורום...

רֶשֶף

New member
עוד חזון למועד ../images/Emo4.gif

(או בתרגום חופשי "עוד תזכה לחזות בי מועד ונופל"
) אני עוד טרם גידלתי ביצה קשיחה מספיק ל"דרופ של המטר שמונים", אז מי אני שאדבר. חוצמזה, צילום יש בכרטיס שלי ושמי גם ככה מופיע בפורום יותר מדי לטעמה של אלונה
בבקשה חפש בשבילי טיזר ראוי יותר. נניח... סיבוב בכורה על אלסוורת' איזיס?

eOfer

New member
האמת היא שבכלל לא הייתי אמור

להצליח להגיע לרמפה. לא הייתי ממוגן כמו שצריך, הבולם הקדמי לא היה פתוח למקסימום ואת הנדנדה עברתי רק במקרה. אלא שפתאום מצאתי את עצמי בהמשכו של גשר בגובה 3 מ'...מ פ ח י ד
מבטיח בפעם הבאה לבוא מוכן ולהרביץ עד הסוף המר גם את המדרון המר
. בכל אופן, הקרדיט האמיתי מגיע ל'צלם בכל מחיר' - יוסי זולדן שתאר בדרמטיות רגע אחרי רגע את שארע, דרך עדשת ה Canon המצויינת שלו (בביצוע בתמונה המצ"ב)
. אין לי מושג אגב, באיזה מקודד צריך להשתמש. אני פשוט מוריד את כולם מהרשת ומתקין (WMP 9-עושה ת'עבודה). ולא, א'נלא נוטש...

o123r

New member
זה שרק אני לא מצליחה לראות -

זה בגלל שאני בלונדינית?

רֶשֶף

New member
עייני ערך "Mjpeg"

או קפצי לאתר של Morgan Multimedia ואספי משם את ה-Codec הדרוש. אם למישהו יש פטנט יותר יעיל, אשמח לשמוע.

רמי לשם

New member
מדיה פלייר 9 עושה את העבודה יפה

ניתן להוריד מהאתר של מיקרוסופט..

o123r

New member
oh mighty ofer! we are not worthy!

פעם הבאה אני אשים יותר חריף בכרוב ואז באמת תראו מה זה!

eOfer

New member
היי, לא לגלות בבקשה את הסוד שלי ../images/Emo8.gif

בכל אופן, הסיפור האמיתי היה בכלל התמונה המדהימה הבאה...

uridr

New member
סברס

מעניין איך עלית על זה... הסברס היה מקולף אבל בזן הזה הקוצים נמצאים בפנים.

למעלה