קבלו אותי זאת מיקה

קבלו אותי זאת מיקה

סוף סוף הצלחתילהיכנס בעזרתה האדיבה של הדר המתוקה... אז מדיי פעם אכנס ואכתוב צריכה את עזרתכם בדרוג השיר בגל"צ , במיצעד פרטים מהדר... המשך יום מקסים ותודה שאתם כאן מיקה

chasing time

New member
וואו! סוף סוף! קבלי צל"ש../images/Emo45.gif

אז ככה.. בשביל להכניס את השיר חזק חזק לגלגל"צ, צריך לדרג אותו כמה שיותר פעמים ורצוי גם עם כמה שמות מזוייפים
.. הכתובת לדירוגים היא: http://www.glglz.msn.co.il/ ומאוד חשוב שזה יקרה בסוף שבוע הזה, כדי שהיא תוכל להכנס כבר שבוע הבא לרדיו! הצביעו
וזו פקודה!

Diti10

New member
ואיך לא באמת???????../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

ואיך לא נצביע?! גם אם לא היה מדובר בפקודה גם אם היתה זו בקשה או אפילו סתם כך במקרה הצעה.....היינו רצים להצביע כי היא גדולההההה כי היא הכי כי היא פשוט ....אבל פשוט.....טובהההההההההה מיקה בהצלחה

מיקה!!!!!!!!../images/Emo24.gif

קודם כל אני רוצה לכתוב לך שהשירים שלך מדהימים והקול של מרגש ויפה ואני מאוד אוהבת אותך
ואני אצביע
אוהבת תמיד,
נופר-העלמה שוקולדה.

../images/Emo12.gif!!!

!!! מיקה?! וואי וואי... הגעתי לכאן רק לפני כמה שבועות אבל לא תיארתי לעצמי שדברים קורים פה עד- כדי-כך מהר... ואני חייבת להגיד שאני פשוט כ"כ מעריכה אותך! ואת המוזיקה שלך! המילים, הלחנים, הקול... אוהבת ומעריצה אותך המון, רותם

ושוב איתכם

טוב אני די ירוקה פה בעינייני הפורום...אז תסלחו לי בכל אופן האם דרגתם??????? מקווה שכן הגלגלצים עושים לי פוזות... ,אני מאמינה , בכל מקרה שבסוף המוסיקה תנצח והשיר יכנס ...והקהל יאהב... כי הוא נכתב מעומק הלב... ואגב המילים המדוייקות הן: יום אפור ליד שיחיי הרותם , נסעתי מהר...וכו טוב היה לי יום די מפרך +וירוס קל , מה שאומר שהגוף שלי צועק "ללללללללישששוןןןן

chasing time

New member
נראה לי שאני אצטרך ללמד אותך גם

איך משרשרים הודעות..
תגידי, למה זה מגיע תמיד לפני יום שישי? למה זה עושה לך דווקא ? דברי עם הגוף שלך, סדרי עניינים, תסבירי שיש לך הופעה ביום שישי..

שבת...

ערב יום שישי , עוד מעט יבואו הוריי , יוסי ורותי , לאכול איתנו ארוחת ערב חגיגית (המון סויה בגריל...)-צימחונות וכו' ואח"כ ההופעה השבועית שלי ושל מיקי, בעליית הגג, אחלו לי בהצלחה...שבת שלום מיקה

Mונק

New member
איזה כיף שאת כותבת פה...

שתהיה שבת שלום! היינו אצלך לפני חודש והיה מדהים. הצטלמתי איתך. התאהבתי באמירים!!! מקום משגע, אנשים מעניינים, ישנו אצל און-בר.

אה שכחתי

חברים יקרים אל תשכחו לדרג... בעיקר בגל"צ המצעד נסגר ביום א ככה שיש רק את שישי שבת לדרג פרטים בהודעה של הדר מאתמול תודה מראש על עזרתכם

chasing time

New member
וכמו שמיקה אמרה..

אני חוזרת ואומרת שוב להצביע במצעד של גלגלצ שכתובתו: http://www.glglz.msn.co.il/ תצביעו ושוב תצביעו ושוב ושוב ושוב.. GO MIKA!

היי מיקה!!

אני מעריצה שלך כבר שנה ואני מאוהבת בשירים שלך ובקול המדהים שלך!! בקרוב אולי אבוא לאחת ההופעות :) ואני אוהבת במיוחד את השיר שלך "פשוט וטוב" ומחכה כבר לדיסק!! רחלי :)

RTur

New member
וואו! איזה הפתעה!

אני נעדר קצת מהפורום ומליון וחצי דברים קורים פה?! מיקה, מזל טוב שהצלחת להיכנס סוף סוף! אני ארתור, זוכרת?
(רמז: זוכרת את יולי? ניצנים ניצנים בעיניי..
) רק לפני כמה ימים שמעתי סוף סוף את השיר החדש מההתחלה עד הסוף עם הקליפ המלא ב-24 חח.. אחלה שיר
הצבעתי היום 4 פעמים לחלחל"צ ופעם אחת ברשת ג' - אל תדאגי, הכל יהיה בסדר..
(ואם כבר הצבעות, אכפת לכם להצביע בדרך גם לשיר החדש והמדהים של דודו טסה - לולה? במילא צריך לבחור יותר משיר אחד..
)

למעלה