קבלו אותי

JuveFan

New member
קבלו אותי

זהו, אתמול השתחררתי מסדיר ועכשיו אני חלק מעולם המילואימניקים. אחרי שלוש שנים בגולני, השחרור הוא לא משהו קל בכלל... גם המילואים, אני מתאר לעצמי, זה לא כיף חיים...

ניר נגר

New member
ברוך הבא, רק השתחררת ואתה כבר

פסימי בקשר למילואים? חחחחח האמת תשכח כל מה שעשית בסדיר, מילואים זה צבא אחר :) קודם כל בראש! מילואים זה ראש יותר גדול. אומרים בכלל שהסדיר זה הטירונות והמילואים זה הצבא האמיתי. כיף חיים? הכל יחסי בחיים... קודם כל בשנה הראשונה לא תיקרא לתעסוקה מבצעית, רק לאימון אם יש. אתה בטח תצוות לגדוד מילואים קרבי, בגדודים האלה תמצא חבר'ה מאוד איכותיים מבוגרים ממך וגם בגילאים שלך, שם מנהל חברת הייטק שווה בדיוק לפועל ניקיון באיזה קניון. ממש כור היתוך יפה. בהצלחה

JuveFan

New member
כן, כבר שובצתי לגדוד

גדוד 9204. אגב, יש פה מישהו מהגדוד הזה? אני מרגיש ממש צ'ונג...

ניר נגר

New member
החתימה שלך הרגה אותי חחחחחח

"עלינו על מוקש!" צעק אז הפצוע "זה לא בסמכותי!" ענה לו החובש לא מכיר את הגדוד הזה, לנו (צנחנים) בלי עין הרע ישנם חטיבות צנחנים במילואים המיועדות לצנחנים נטו. מה שגרם לי להיפגש עם כמה מחברי הטובים בסדיר...

agnostic

New member
ברוך הבא לאזרחות :)

לא יהיה לך קשה בכלל , אם תחשוב על כל דבר הפוך... עכשיו אתה יכול לישון עד 11:00. בא לך בירה באמצע השבוע ב23:00 , עכשיו אתה יכול. אין יותר שביזות יום א'. לא טוב לך במקום עבודה חדש ? , אתה יכול לקחת את הרגליים וללכת. בקיצור, אתה חופשי. תעשה חיים.

למעלה