קבלו אותי.

קבלו אותי.

טוב הגיע הזמן להעניק לי את הכבוד המגיע לי בתור נצר לאבא ואמא סתומים לכן אי לכך ובהתאם לזאת אתם כן כן אתם שם בבית זוכים לראיין אותי.. נכון אני אישיות חשובה וגאון ברמות שלא יתוארו(3 יח"ל נהיה מלצריות!!) אז שאלות הערות הצעות מגונות וכדומה יתקבלו בברכה. תודה. ניצן,אלפרן ניצן.(עכשיו במהדורה המוגבלת). מי שהורג אותי על שפתחתי שירשור חדש יקבל עונה מאלוהים.

K i f

New member
../images/Emo12.gif......................./images/Emo12.gif

אמ... חחח היי ניצן אחת אני כפיר, בן 19 עוד חודשיים וקצת... מחור ליד ראשל"צ
ספרי לנו על עצמך...

ניצן שתיים!

היי כפיר אז כך אני ניצן אך מעגל החברים הקרוב(והמאוד מצומצם) קורא לי ניצה אתה מוזמן לקרוא לי גם כך(כן יש סלקציה קפדנית למעגל הזה..) ילדה נבונה בעלת משמעת עצמית גבוהה ובשעות הפנאי אני נוהגת לעשות הקפות וללטף עיזים. אם אתה תוהה אני לא תחת השפעת אלכוהול.(אני לא אתן לו להשפיע עלי..לחץ חברתי זה לחנונים) ממ וסתם ככה אני עוד מעט בת 15 כיתה י' וגרה בחור ליד אשקלון.. :) ואהה חולה על הומואים

K i f

New member
../images/Emo2.gif......................../images/Emo2.gif

אוקייייייייייייייייייייייייייייייייייo_O חחחח בקשר להומואים... יש לי רק דבר אחד לומר... או שיקו או אף אחד!
בקשר לאלכוהול... אני לא רואה רע באלכוהול
ובקשר לעיזים.... טוווווווווווווווווווווווובo_O

טולייצ

New member
לא הבנתי את העניין של

בקשר להומואים... יש לי רק דבר אחד לומר... או שיקו או אף אחד!

היי היי היי אני מבקשת

אני זה מקרה מיוחד! אנלא סתם אוהבת אותם!! אני מטורפת עליהם! יש לי חולשה אליהם! אני התחברתי לצ'ט שלהם בפורום, ולצ'ט קומונה שלהם! אני ממש ממש אוהבת. אפילו הייתי במפגש שלהם והכרתי עוד כמה יפיםםםם גררררררררררר אבל אסור לי לשים תמונה של גייז מתנשקים

חחחח

קפצתי על גייז ביום ראשון
. היה כיף ביום ראשון, רוצה שוב יום ראשון
אע, וגם קפצתי עלי גיי במצעד האהבה

חח יש לי חברהההה

אני לא ישן בלילה מרוב התרגשותתתתתתתתת יששש פעם ראשונה שמישהו הציע לי חברותתת ישששששששששששששששששששששששששששששש ממ איך קוראים לך?

למעלה