קבלו אותנו
גילי
וצילי

sivan1207

New member
קבלו אותנו../images/Emo108.gif גילי ../images/Emo192.gif../images/Emo221.gif../images/Emo9.gif וצילי

אבל בגרסה משודרגת
קאמבאק

sivan1207

New member
../images/Emo108.gif הנה תזכורת לאחת השיחות היפות שלנו

סיון: רותם אם את לא אוהבת אותי תלכי אני אסתדר בלעדיך רותם: יופי אז תדעי שהחופש כבר קורא בשמי מזמין אותי אליו! ואני מתכוונת ללכת! סיון: כן?? ואני אהיה כמו ציפור אל הרוח חופשיה בין כוכבים רותם: אז רק תדעי לך שהלילה הוא סתוי ובכלל אין כוכבים!!!!! סיון: אז תלכי,את כבר לא צריכה לבחור איתה אולי איתי. רותם: את לא מבינה שרק אותך אני רוצה סיון: זהו סיפור כזה מכור יכולת להיות יותר ברורה רותם: את לא מבינה שאיתך הלב לא שואל שאלות סיון: הלב שבאגדות כולו פנטזיה האהבות רחוקות מהאמת רותם: את לא מבינה שלדעת לאהוב זה לדעת כאב סיון: ואז רק שתדעי שאם את נשברת אז גם אני נשברת רותם: סיון, שיקרתי כשאמרתי אוהבת...זה הרבה יותר מסתם אהבה סיון: ומה עם כל הלילות שאמרו לי שאת משקרת? רותם: את לא מבינה שהייתי כמו שיכורה?? בלי מילים? בלי שליטה! סיון: הבנתי רותם אז תני לי לדעת לאמת הזאת להתחבר לגעת רותם: סיון, אני אתן לך את הכוח את הלב שוב לפתוח, לקבל לא לברוח... סיון: אני רואה שוב את דמותך משוטטת אל כיוונך מפחדים ואכזבה רותם: רק אל תגידי לי שיאהב אותי אחר סיון: לא מה פתאום זה רק בנינו רותם: אין אין את האוצר שלי סיון: את הנשמה שלי את יומי ואת לילי
THE END HAHAHAHAH

sivan1207

New member
../images/Emo108.gif רותם וסיון זה גם נוסטלגיה

אנחנו כבר מאובקות צריך לנקות תאבק מהשמות שלנו מרוב שלא היינו כאן...

sivan1207

New member
כן שמתי לב שאת דומה קצת ליין...

אבל רק שבמקום להביא את אליהו הבניא את מביאה את אליהו ענבים...

sivan1207

New member
חח אז מה אם קצת בלבלו לי האצבעות

זה אומר שישר אפשר להגיד שאני דיסלקטית.. קן עז יש לי פו שם קמה תעויוט קטיב... אמא אמרה שזה יעבור

SPARK3

New member
אמאאאאאאאאאאאא

מי הכוסיות האלה שבאו לבקררררררר כמה שנים לא כתבתי פה רק התבוננתי עכשיו יש סיבה טובה :p אלוהים קח אותיייייייייייייייייייייי רותםםםםםםםםםם תעשי לי ילד

sivan1207

New member
../images/Emo108.gif הנה קוקי אני לא מאמינה

חתיך אחד איךך התגעגעתייייייייי אלייךךךךךךךךך

sivan1207

New member
../images/Emo108.gif אז מה רותם? התגעגעת למאיה?

קנית כבר כרטיסים לפסטיגל? חחח או שמא תחכי בחוץ כמו כל שנה

../images/Emo192.gif../images/Emo221.gif../images/Emo9.gifחחח להזכירך את זו שאמרת

שאת הפסטיגל לא תפסידי
כמה שרמ....בילדה אחת!!!! חחחחחחחחחחח חיים שלי אתתתתתתתתתתתת

sivan1207

New member
../images/Emo108.gifנכון, חח השנה פסטיגל מקצועי בכלל לא

לילדים
זה להורים... וברור שיש בי הרבה שרמו... זה כמו שיש בך הרבה זונ.....
(יש צינזורה לפחות) אני אשב שורה ראשונה בזמן שאת תהיי בחוץ תצעקי לאמיר פיי גוטמן תעשי לי בו (למי שלא הבין - יצא מהארון... אז רותם נבהלה)

../images/Emo192.gif../images/Emo221.gif../images/Emo9.gifחח אני אשב עליך למה בחוץ....

ות'כלס מקצועי....יש את סקעתתתת אעאעא ואת מירי מסיקה...ואיך אפשר לשכוח את מאיה... ויש גם הדפוק הזה המבולבל...באמא שלי הוא צריך טיפול

sivan1207

New member
חחחח טיפול??? הוא פסיכופט בלון אדום בלון כחול

זה לא יובל המבובל... הוא מטריד ילדים קטנים זה יובל המנובל.... חחח יש גם את הפיזמות שהם התלבשו (פיג'מות - התלבשו = משחקי מילים חחחח) בתור הסנג'רים של מאיה...

למעלה