../images/Emo108.gif הנה תזכורת לאחת השיחות היפות שלנו
סיון: רותם אם את לא אוהבת אותי תלכי אני אסתדר בלעדיך רותם: יופי אז תדעי שהחופש כבר קורא בשמי מזמין אותי אליו! ואני מתכוונת ללכת! סיון: כן?? ואני אהיה כמו ציפור אל הרוח חופשיה בין כוכבים רותם: אז רק תדעי לך שהלילה הוא סתוי ובכלל אין כוכבים!!!!! סיון: אז תלכי,את כבר לא צריכה לבחור איתה אולי איתי. רותם: את לא מבינה שרק אותך אני רוצה סיון: זהו סיפור כזה מכור יכולת להיות יותר ברורה רותם: את לא מבינה שאיתך הלב לא שואל שאלות סיון: הלב שבאגדות כולו פנטזיה האהבות רחוקות מהאמת רותם: את לא מבינה שלדעת לאהוב זה לדעת כאב סיון: ואז רק שתדעי שאם את נשברת אז גם אני נשברת רותם: סיון, שיקרתי כשאמרתי אוהבת...זה הרבה יותר מסתם אהבה סיון: ומה עם כל הלילות שאמרו לי שאת משקרת? רותם: את לא מבינה שהייתי כמו שיכורה?? בלי מילים? בלי שליטה! סיון: הבנתי רותם אז תני לי לדעת לאמת הזאת להתחבר לגעת רותם: סיון, אני אתן לך את הכוח את הלב שוב לפתוח, לקבל לא לברוח... סיון: אני רואה שוב את דמותך משוטטת אל כיוונך מפחדים ואכזבה רותם: רק אל תגידי לי שיאהב אותי אחר סיון: לא מה פתאום זה רק בנינו רותם: אין אין את האוצר שלי סיון: את הנשמה שלי את יומי ואת לילי
THE END HAHAHAHAH