קבלו איזה טופס עשיתי בווינר...

fireblue1

New member
קבלו איזה טופס עשיתי בווינר...

יובנטוס-ברצלונה{שערים} x סלטיק-בואבישטה {שערים} x פורטו-לאציו {שערים x ברצלונה-לה קורוניה {שערים} x ריבר פלייט-אינדפנדיינטה 1 טרנאנה-לצ"ה x{תיקו}זה הכי קשה... סכום הזכיה שלי זה 348... ןתפסתי כבר את המשחק הראשון...

I t a M a R 1 1

New member
ת'אמת זה לא משתלם.......

כי יש פה 6 משחקים וסכום הזכייה הוא רק 350 בערך אחי זה לא שווה

באסיסט21

New member
הלוואי ותזכה, אבל

זו תמיד היתה הבעיה של המהמר הישראלי, העיניים הגדולות. כמעט כולם מנסים לתפוס 3 משחקים ולא מצליחים, אז לתפוס 6 משחקים זה כל כך קשה, במיוחד בכדורגל שיש 3 תוצאות אפשריות. אני אומר: אם כבר לשים 6 משחקים, עדיף על כדורסל. תוצאה של איקס היא נדירה, והיחס לא רע בכלל 1.8

BO2

New member
אתה מדבר שטויות...

איקס בסה"כ שערים זה סיכוי טוב מאוד כי רוב המשחקים מסתיימים ב-2-3 שערים וגם יש לזה יחס גבוה 1.80 אתה צודק שכדורסל קל לתפוס אבל תלוי איזה משחק יש ומה הפור שהם קבעו...

באסיסט21

New member
אני מדבר שטויות? אתה הקשקשן פה

שים לב, חבוב: מתוך 4 משחקים בליגת האלופות ביומיים האחרונים: ריאל - יונייטד - 4 שערים מילאן איאקס - 0 שערים אינטר ולנסיה - שער 1 יובה בארסה - 2 שערים רק משחק אחד מתוך 4 הסתיים עם 2-3 שערים. לפני שאתה מתלהב לקבוע שאני מדבר שטויות, תסתכל על העובדות.

BullsDuDe

New member
המלצה שלי למשחק של מכבי...

אם אתם מסמנים הפסד של מכבי שימו אובר, כי ברוב הפסדיה מכבי חטפו מעל 85 נקודות, אם אתם מסמנים ניצחון למכבי שימו אנדר כי מכבי מנצחת באירופה משחקים שנעים בין 70-80 נקודות למכבי.

בלו2

New member
אפשר לשלב את זה בשני טפסים

כפי שאמרת, בתוספת באנקר נוסף (לייקרס מומלץ). זכייה ביחס כולל של 5.8... לא רע.

באסיסט21

New member
אני דווקא לא מסכים

בכל הפעמים שהיה אנדר/אובר למכבי הם סיימו באובר. אפילו בנצחון על וירטוס בולוניה, שנגמר 98-71, זה היה אובר. אני חושב שזה יהיה ככה: אם מכבי מפסידים - זה בגלל שהם חטפו מעל 85 נקודות, ולכן יהיה אובר. אם מכבי מנצחים זה יהיה בהפרש קטן. תשימו לב שבמשחקים צמודים נקלעות הרבה מאוד נקודות בשתי הדקות האחרונות, מכיוון שכל שניה מישהו הולך לזרוק עונשין. וחוץ מזה - בנטון קבוצת התקפה מצוינת, והסקור הכללי צריך להיות 164 בשביל אובר. לדעתי זה יהיה משהו כמו 90 למנצחת ו-80-83 למפסידה. בהצלחה!

בלו2

New member
צודק..

הבעיה שלרובנו זה תחביב, אין אפשרות להשקיע בשלושה כפולים. ובסכומים קטנים, כבר שמים הרבה משחקים שיהיה יחס גבוה, כי בכל זאת להרוויח פי 3 על 10 שקל די מבאס, לעומת 150 שקל. בכל זאת, אני לא שם יותר מארבעה משחקים. רק חבל שאין בווינר משחקי כדורסל כבר.

באסיסט21

New member
גם בשבילי זה תחביב

אני לא מהמר כבד. הכבדים שמים 500 שקל בטופס. אני הגעתי הכי הרבה ל-180 השקעה, והרווחתי מזה 470. הרעיון הוא שכשאתה שם כל פעם 10, אתה יכול לזכות לפעמים, אבל ברוב המקרים תפסיד. ובסוף זה מתסכל להפסיד כל פעם, כי זה יוצא משהו כמו 100-150 לחודש, גם אם אתה מהמר ממש לא כבד. כשאני הייתי שם עשיריות כל הזמן, לקחתי כמה טפסים יפים, עם זכיות של 60-250 שקל, אבל תמיד זה היה מתקזז עם הפסדים והייתי נשאר במינוס. כשאתה שם כפולים הרווחים הרבה יותר קטנים מבחינת יחס השקעה - זכייה, אבל לפחות יש רווחים :) תחביב או לא - אתה פה בשביל להרוויח, נכון?

למעלה