קבלו את אינה!!!!!
M m i r u s h i New member 30/10/08 #4 היא יותר מדי זנו*ית לתוכנית הזאת../images/Emo5.gif חוץ מיוני,לא ברור לי בכלל מה השלושה האחרים קשורים. שחר יאכל להם את התקציב.. תרתי משמע. אשת השופט... WTF?! וההיא. טוב,דעתי ברורה P: קיצר, שיתחילו להעיף כבר את החדשים וזהו.
היא יותר מדי זנו*ית לתוכנית הזאת../images/Emo5.gif חוץ מיוני,לא ברור לי בכלל מה השלושה האחרים קשורים. שחר יאכל להם את התקציב.. תרתי משמע. אשת השופט... WTF?! וההיא. טוב,דעתי ברורה P: קיצר, שיתחילו להעיף כבר את החדשים וזהו.
ג גמבה מתולתלת New member 30/10/08 #9 אגב זה שופט בית משפט או כדורגל? מי זה בעלה? ומי בכלל התחתן עם הלימון הזו?
ג גמבה מתולתלת New member 30/10/08 #6 מעדיפה לא לקבל אותה, היא דוחה חושבת את עצמה למי יודע מה. דוגמנית? חחחחחחחחח, אפילו לא נאה. סתם פריחה.
מעדיפה לא לקבל אותה, היא דוחה חושבת את עצמה למי יודע מה. דוגמנית? חחחחחחחחח, אפילו לא נאה. סתם פריחה.
ג גמבה מתולתלת New member 30/10/08 #8 קנאה?!? במה יש לי לקנא? פשוט חושבת שהיא מגעילה. אפשר לחשוב שזו בר רפאלי, או להבדיל, איזו מפצחת אטום שצריך להעריץ.
קנאה?!? במה יש לי לקנא? פשוט חושבת שהיא מגעילה. אפשר לחשוב שזו בר רפאלי, או להבדיל, איזו מפצחת אטום שצריך להעריץ.
D davidin New member 31/10/08 #10 למה היא מגעילה... אני באמת לא מבין... היא כוסית! היא חמודה ומלאת שמחת חיים! מה רע בה באמת אני מנסה להבין אותך...
למה היא מגעילה... אני באמת לא מבין... היא כוסית! היא חמודה ומלאת שמחת חיים! מה רע בה באמת אני מנסה להבין אותך...
N naty18 New member 31/10/08 #11 נראה כמו סצנה מסרט פורנו חסר היה רק שייראו קלוז-אפים = spooky! חוץ מזה אינה הזאת נראית לי too much בהיי
נראה כמו סצנה מסרט פורנו חסר היה רק שייראו קלוז-אפים = spooky! חוץ מזה אינה הזאת נראית לי too much בהיי