simonapelleg
New member
אשת השבוע
אז לפני מספר דקות הצגתי פינה חדשה,
קופצת למים ומספרת מעט על עצמי.
אם לשישה, שלישיה טבעית בת 28, עוד שתי בנות בנות 22ו 21 ובן זקונים בן 6.5.
כאישה שאוהבת ילדים הייתי בטוחה שאני הולכת ללמוד חינוך מיוחד ואכן התחלתי בלימודיי.
עד שגיליתי שאני בהריון עם שלישיה והבנתי שכל קשר בין עבודה עם ילדים והמציאות החדשה כרגע לא תצא לפועל.
ישבתי בבית וגדלתי את הבנות, ( אחת נולדה עם מום בלב).
במהלך השנים כדי לשמור על שפיות התעמלתי ולמדתי אירובי ופסיכולגיה פעמיים בשבוע.
את השיעורים יתבתי בין הטיפול בבנות לבין השיעורים עצמם.
הרבה הרבה מעבי דירות ובתים, בעקבות העבודה של בעלי, אוטוטו שוב עוברים ליד בית הספר שרשמתי את בני אליו.
כשהעינייפ פקוחות והמחשבה עירנית גיליתי שיום יום אני לומדת משהו חדש הן עלי והן על הסביבה.
אחד השיעורים החזקים עבורי ועבור בני משפחתי היה כאשר עשיתי צעד נועז והבאתי את הוריי לגור עמי שנה ו7 חודשים.
שיעור קשה ומבורך באופן אישי ובאופן מקצועי.
היום אני עובדת עם הרבה הורים ומשפחות ושמחה להתחיל לעבוד עם ילדים בהכנה לכיתה א' ועזרה בקריאה בשיטה מיוחדת שהוכשרתי אלייה.
והנה אני כן עובדת עם ילדים, דבר שאהוב עלי.
זהו זה,
בקצרה.
יום מבורך לכולכם.
אז לפני מספר דקות הצגתי פינה חדשה,
קופצת למים ומספרת מעט על עצמי.
אם לשישה, שלישיה טבעית בת 28, עוד שתי בנות בנות 22ו 21 ובן זקונים בן 6.5.
כאישה שאוהבת ילדים הייתי בטוחה שאני הולכת ללמוד חינוך מיוחד ואכן התחלתי בלימודיי.
עד שגיליתי שאני בהריון עם שלישיה והבנתי שכל קשר בין עבודה עם ילדים והמציאות החדשה כרגע לא תצא לפועל.
ישבתי בבית וגדלתי את הבנות, ( אחת נולדה עם מום בלב).
במהלך השנים כדי לשמור על שפיות התעמלתי ולמדתי אירובי ופסיכולגיה פעמיים בשבוע.
את השיעורים יתבתי בין הטיפול בבנות לבין השיעורים עצמם.
הרבה הרבה מעבי דירות ובתים, בעקבות העבודה של בעלי, אוטוטו שוב עוברים ליד בית הספר שרשמתי את בני אליו.
כשהעינייפ פקוחות והמחשבה עירנית גיליתי שיום יום אני לומדת משהו חדש הן עלי והן על הסביבה.
אחד השיעורים החזקים עבורי ועבור בני משפחתי היה כאשר עשיתי צעד נועז והבאתי את הוריי לגור עמי שנה ו7 חודשים.
שיעור קשה ומבורך באופן אישי ובאופן מקצועי.
היום אני עובדת עם הרבה הורים ומשפחות ושמחה להתחיל לעבוד עם ילדים בהכנה לכיתה א' ועזרה בקריאה בשיטה מיוחדת שהוכשרתי אלייה.
והנה אני כן עובדת עם ילדים, דבר שאהוב עלי.
זהו זה,
בקצרה.
יום מבורך לכולכם.