קבלו את גרון עמוק, גרסת הצדפטה:

קבלו את גרון עמוק, גרסת הצדפטה:

קבלו את גרון עמוק, גרסת הצדפטה: למה לבנות אין שיער בבית השחי? מפני שבכל כמה ימים היו נוהגים לקחת את אחת המתמודדות הצידה ולעשות לה טיפול עשרת אלפים. זה יכל לכלול שפם, שחי, גבות, יו ניים איט. העיקר שחשבנו שהצדפטה באמת עוזרת. איך נפלו גיבורים. בכל אי ישנו צוות הפקה. הצוות כולל צלם, סאונדמן, איש תוכן שמכוון את הדברים ומורה למתמודדים מה לעשות (תמיד ידענו שעידן לא באמת אוהב לטאטא חול להנאתו ושהקיק של מושיק זה לא באמת לבנות מוביילים), איש הפקה שאחראי על הדברים הטכניים וגם דומיניקני שהוא סבל/פרמדיק (וגם אותו הטיסו במיוחד מהארץ. הוא היה כאן עובד זר). כל הצוות הזה ישן על אותו האי בו ישנו המתמודדים ולמתמודדים היה אסור להתקרב לבקתה של הצוות. מה שמוביל אותנו לאי המתים ההו כה מיותר ומעצבן: על אי המתים תמיד היה שורד אחד. לא שניים. לצורך העניין, ויקה וסיון לא בילו שלושה ימים ביחד, הן בילו בדיוק שעתיים שהיו דו שיח ואתגר. מי כן היה על האי? השורד וכמה דומיניקנים. לא היו צלמים או מאפרות. מה הם עשו? בעיקר ישנו נוח ודפקו אוכל כאילו אין מחר. שימו לב שהשורדים באי המתים מעלים במשקל. (לצורך העניין: הזכיה של ויקה אתמול בשני דגים והשיפוץ של הסככה מיותרים כי היא ישנה בבקתה נוחה ויש לה אספקת אוכל שוטפת

efratcn

New member
אפשר בבקשה קישור לבלוג של צפניה?

גיגול מעלה לי בלוגים על כוכב נולד וכו'.

התכוונת, לינק:

http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=survivor1
[קטע אם לא יצליח לי...]

באמתת למה אין קרדיטטטט

לא מתביישתתתתתתתתתת בושהה וחרפהההההההההההה מעתיקהההההההה זכויות שמורותת לבלוגגגג צפניההההההההההההההההההההההההההההההההההה........................!!!

מסויאס

New member
מה זה צריך להיות ?

אין איזה גוף שאחראי על תוכניות הריאלטי כי עם מה שרשום פה נכון זה פשע. פשוט עובדים על הצופים בעינים.

אי אפשר לדעת מה יהייה עם הערוץ 10

הם פשוט עובדים עלינו על הצופים בסוף תמיד הכל מתגלה והכל נהרס כבר לא שווה לראות מה יהייה גם ככה זה כבר ממש אבל ממש לא הישרדות פשוט מעצבן אוףףףף איזה מבאסים פשוט יצא כבר מכל החורים...

שאפולי

New member
זה לא קשור לערוץ 10 דוקא..

למרבה האבסורד זה בדיוק הקונספט של "ריאלטי עאלק טטי-וי" הכי לא מציאותי שיש.

מלבד העובדה שזה מהבלוג של צפניה,

הוא לא חידש כלום. בעיקר לא בקטע השני. זה ברור וידוע שעל כל אי יש צוות הפקה שישן במקום מסודר. מלבד זאת, צפניה הזה נשמע לי בעיקר שחצן ויהיר. ואני לא אוהבת אנשים כמוהו
ועכשיו סוג של
[?] בתמונת האיוד המפורסמת, ליד גיא יש עוד יד, שאף אחד לא בדיוק שם לב אליה. אז לפני שאתם קופצים ויודעים בבטחון מי באיחוד ומי לא, תחשבו שזה רק חלק מתמונה, ייתכן מאוד שעוד מתמודדים מסבאנה נשארו ולא רואים אותם בתמונה.

LiRs Lullaby

New member
../images/Emo58.gifגם אני אמרתי את כל הדברים שאמרת!../images/Emo2.gif

הוא לא חידש כלום בקטע של הבנות המגולחות למישעי, והעובדה שיש רק אדם אחד על אי המתים כל הזמן....ולא שתיים כמו שהוא משום מה חשב. צפניה לא היה מי שהוא אם הוא לא היה מתנשא מעל כולם. זה מה שמצחיק בדרך בה הוא כותב.
אני שמתי לב אליה! כבר אמרתי לעומרי (ההוא שטוען שמולי מיד הולך לעוף בפרק הבא
) שיש שם עוד יש ולא ברור של מי היא. מה שכן ברור לי - אם עידן, ליה, שחר, גיא ומושיק עדיין במשחק - זה סימן שבסבאנה אין בכלל הדחות עד לאיחוד, שאמור להיות ממש בקרוב. מה שאומר שאני צריכה לבדוק שוב איך הימרתי. סליחה, שנייה.

אנחנו הופרדנו בלידה!!!111 ../images/Emo3.gif ../images/Emo58.gif

יש לי הרגשה שהולך להיות איחוד מוקדם במיוחד, או עוד טוויסט. לא הגיוני שסאבנה לא יפסידו כל כך הרבה.

LiRs Lullaby

New member
../images/Emo58.gif לא אמרתי שסבאנה

לא יפסידו כל כך הרבה פעמים עד לאיחוד. יש כרגע 14 אנשים, בפרק 14 מחר הולכים להדיח עוד שניים (וזה נחשב אצלי בראש ל"ענייני הפרק הקודם"), מה שמשאיר אותנו עם 12 אנשים ועוד שתי משימות חסינות לעבור. אם להסתמך על הספוילר שאמר מרמורקי אז מולי עף מחר וורה נשארת עד לפרק ה-30 בערך, ככה שזהו מבחינת סבאנה.....

אנחנו הופרדנו בלידה!!!111 ../images/Emo3.gif ../images/Emo58.gif, אנחנו

יש לי הרגשה שהולך להיות איחוד מוקדם במיוחד, או עוד טוויסט. לא הגיוני שסאבנה לא יפסידו כל כך הרבה., יש לי הרגשה שהולך להיות איחוד מוקדם במיוחד, או עוד טוויסט. לא הגיוני שסאבנה לא יפסידו כל כך הרבה.

omrimayo

New member
אממ... ../images/Emo58.gif אני עומרי...

ואני מזהה את היד של מולי מק"מ
חבר'ה, קצת מציאות... עידן לא עף ב-393% וכולם יודעים את זה... יש שם את שאר חברי סבאנה - מי נשאר? מולי. אין ברירה... זו המציאות, לכם זה לא ממש מפריע, לי זה ממש כן כי הכל בגלל השטויות של ההפקה הוא הלך, לא כי הגיע לו ללכת ולדעתי הוא היה ממשיך עוד זמן לא מועט במשחק, לצערי כבר משבת אני יודע שהוא הלך ומבחינתי הוא לא שם כבר...

LiRs Lullaby

New member
דווקא פה לא רק ההפקה אשמה....

גם מולי עצמו יהיה קצת אשם. נניח ודן היה נשאר. עדיין היו צריכים להדיח מישהו. אז חוץ ממנו, היו צריכים להדיח מישהו מסבאנה והוא בקלות היה יכול לעלות על הרדאר של מישהו רק בגלל שהוא חזק. עכשיו כשדן לא נמצא בשביל להיות מודח, הוא קצת חפר לעצמו בור כשהוא בכלל חשב על להתחבר לנעם..... מאוד בוגדני מצידו.

למעלה