קבלו את דנה מהארוע התרמה למשאלת לב

nerod 72

New member
ועוד תמונות תוכלו למצוא פה...

נראיתצ מעלף! ואהבתי את הבגד מאוד!! מזמן היא לא התלבשה ככה יפה!! http://www.bin.co.il/gallery-events/200711/shonoyintl/2007-11-28/index.html היא נמרחה כמו לא יודע מה על דנקר חחחחחחחחחחחחחח

Brittany

New member
אפשר להבין אותה..גם אני חולמת להימרח עליו ../images/Emo13.gif

m o r a m i r

New member
שנידנינו .....ממש לא יפה לה סגול..

היא עשתה חריש על האודם הסגול......די ראבק יש עוד מלא צבעיםםם סגול זה צבע מזעזע .... ועכשיו דנה תעשה חריש על בגדים בצבע סגול.....עד לטרננד הבא אני מתה לראות את דנה בסגנון קלאסי כזה...עדין.... יותר נשי...ולא יותר מידי פרובקטיבי.... השמלה השחורה שהיא לבשה בהופעה בפולין...הייתה סוף הדרךךךךךךךךךךךך...היא הייתה נראת שם קלאסית ויפה....לפעמים יש לה יציאות מכוערות עם בגדים מכוערים..זה מעצבן אותי....היא דיווה.....אז שתיהיה עד הסוף דיווה.

m o r a m i r

New member
אבל אני אוהבת אותה בכל מצב

גם עם אודם סגול....גם עם חליפת עור לא מחמיאה ..... גם עם משקפי דיור מזעזעים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח נסחפתי..... עם הירידות על דנה כפרה עליך דנה אני מתההההההההההההההההה עליךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך

m o r a m i r

New member
Guym19 המקורי ---- חחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

אבל....דנה יותר אישה מאישה

שני32889

New member
טוב שמעו....

בתכלס סגול ואפור הם הצבעים החזקים של החורף הזה(למרות שאישית אני פשוט לא סובלת סגול על כל גווניו)אבל בכל זאת כל הכבוד על ההתעדכנות,אבל האודם הסגו?!?זה כבר מוגזם,בכל זאת יש גבול לכל תעלול חחח

m o r a m i r - חח למה דווקא יפה לה סגול

אבל את צודקת גם אני יאהב לראות אותה עם צבעים עדינים יותר ונשיים יותר אבל לא נראה לי בדיוק שדנה היא אחת כזאת שאוהבת צבעים עדינים חחח היא תלך יותר על שחור אדום סגול וכאללללה אני אישית מתה על ורוד חח מי שמכיר אותי יודע שזה ה-צבע שליייייי
חח והייתי מתה לראות את דנה עם ורוד אחח אחח היא תהיה הכוסית של הליייייףף בכל מיקרה אנחנו אוהבות אותה ככה וככה לא ? כפפפפפפרה עליה הורסתתתתת
אהה ומאמיי את יכולה לקרוא לי שניקה במקום שנידנינו כי שנידנינו זה השם שלי+שם משפחה שלי שהתחבר חחח..זה היה אמור להיות שני_דנינו אבל יצא לי בטעות ככה:שנידנינו.. קיצורר קראי לי שניקה מאמיחחח כל החבר'ה שלי קוראים לי שניייקה אוהבתתת אותך מאמי :)

m o r a m i r

New member
אז ככה שנייייקה....

גם אני אוהבת את דנה איך שהיא.... לדנה מתאים כל הצבעים.....הבעיה שהיא לא יודעת לשלב.....אין סטייל בקיצור.....וחבל באמת חבל אבל היא מדהימה אני מאוהבת בה

למעלה