קבלו את הדבר הכי מפגר בעולם

aYaLoLy

New member
קבלו את הדבר הכי מפגר בעולם../images/Emo85.gif

הודעה שקיבלתי באי סי קיו: פריקית יקרה בתקופה האחרונה, יש לנו קרע רציני בעם. אנשים רבים סובלים, מקבלים מכות ונפגעים רק בגלל שיש להם את האומץ לצאת לרחוב עם בגדים שחורים, חולצות של סליפנוט ואיפור. xPFOIx היא בדיוק האגודה שתשנה את המצב בגלל היותה אגודה שנלחמת (גם פיזית וגם באמצעות תעמולה) באפליות נגד הפריקים בארץ. אנא כנסי לפורום שלנו, תודה, יום טוב.
אעלקקקקקקקקקקק זה הדבר הכי מפגרררררררררררר בעולם הם מגדירים את אבריל בתור פריקית גותית אפלה שלא מבינים אותה אין גבול לטיפשות

אלנלה

New member
שילבשו מה שבא להם!

ואים הם רוצים ללבוש שחור אז למי איכפת מזה?!

aYaLoLy

New member
....../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif

זה לא הקטע!!!! הקטע הוא שהם עושים קבוצת תמיכה לפריקים בגלל ז שה"חברה" עושה אותם שונים!! ברגע שהם אומרים שהם פריקים = פריק === מוזר\שונה! פריקים יכולים להיות חמודים נורא ואין לי כלום נגדם אבל אלה שפתחו את הפורום הם וואנבי פריקס, כי עצם העובדה שהם מכלילים את עצמם בתור שונים, זה אומר שהם עושים את זה רק בשביל לקבל צומי!!!! חוץ מזה, כל ההגדרה של פריק בכלל מפגרת פריק = שונה אני שונה מהחברות שלי בכך שאני, בניגוד אליהן שונאת את אבריל ושונאת המורדים! זה הופך אותי לפריקית?!?!?!, לא.. זה הופך אותן למפגרות ללא טעם במוזיקה...
אבל זה לא קשור... הקטע הוא שברגע שהם מגדירים את עצמם בתור שונים, הם מבדילים אותם מהחברה!!! אז.. אין כזה דבר פריק! כל אחד חי את החיים שלו איך שבא לו, וזה לא הופך אותו לשונה זה פשוט שפריק זו הגדרה לא אופי בניגוד למה שהוואנביז חושבים....

ט ל i i ש

New member
אוקי תראו

אצלנו בארץ פריק נחשב אדם שלובש שחור לובש ניטים שם לק שחור ושומע רוק כבד=אז זה אומר שבגלל שהתיאור שלי מתאים לכך אני פריקית!!?!? אז כן אולי חברות שלי קוראות לי פריקית ואולי אני מסתובבת אם אנשים כאלו ואולי שערסים רואים אותי ההם חוטפים שבץ אבל מי אני שאשים עליהם זין?! אז זה ממש דפוקקקקקק כל ההגדרות האלו ואני לא רוצה שנפתח על זה דיון... וזה עוד יותר דפוק לפתוח קבוצת תמיכה לפריקים כי כל מי שיהיה שם זה כיאלו שהוא אומר שהוא פריק וההגדרות האלו לא נכללות אצלי!!!

aYaLoLy

New member
well

זה כל הקטע!!!!! גם אני "מתאימה" להגדרות של פריק אבל מה אני אעשה?! אכתוב לי על המצח: "אזהרה: פריקית בשטח?!" אני לא מגדירה אותי בתור פריקית או לא בשום דבר אחר... הקבוצת תמיכה הזאת היא לא יותר מכמה וואנביז שחושבים שהם מאגניבים בזה שהם קוראים לעצמם פריקים הם מתלוננים שמפלים אותם ובעצם הם מפלים את עצמם!!!

adi u

New member
תשמעו...../images/Emo18.gif

אם משהו באמת מתכוון להיכנס לפורום הזה בגלל שהוא מחשיב את עצמו "פריק"(שונאת את המילה הזאת...
) אז כנראה הוא באמת זקוק לתמיכה..אולי אפילו תמיכה נפשית
(אבל מסוג מקצועי יותר...
)

aYaLoLy

New member
how dare you?!../images/Emo85.gif

ככה לצחוק על אנשים שזקוקים לתמיכה נפשית?! אני מצפה לתמיכה נפשית קשה ממכם אחרי ההופעה של המורדים!!!!!!!!

aYaLoLy

New member
well,,,,../images/Emo85.gif

זה כל הקטע שגם אני "מתאימה" להגדרה הצולעת הזאת אבל מה? אני אכתוב לי על המצח "אזהרה, פריקית"?@ הקבוצת תמיכה הסתומה הזאת היא של וואנביז שחושבים שהם פריקים! אף אחד לא מפלה אותם הם מפלים את עצמם!!!

taltal girl

New member
רר... ../images/Emo25.gif

אממ, אני בפורום אחר שאליו הצטרפה מישהי (טל את בטטוווחח זוכרת) ובחתימה שלה היה כתוב שערסים שונאים פריקים ופריקים זה רע וכאלה. אז מלאא כעסו עליה. לוידעת. זה הזכיר לי....

aYaLoLy

New member
אוי איזה פוסטמה ../images/Emo5.gif../images/Emo85.gif

איכס אני שונאת ת'בנות שחושבת שהן מעל כולן (ע"ע פרות ורודות) איכססס מה אמרתן לה?!

aYaLoLy

New member
חחחח.... בטח!!

אני הפרה הוורודה הכי שווה שיש 1!!! ונחשו מה?! אני גם יושבת שורה ראשונה בהופעה של המורדים!!! שיואו איזה כיף לי הרשו לי:
טלושית how dare you?! להשוות אותי לפרות הורודות?!?!?!?!?!?!!? אוקה זה נלקח אישית

אלנלה

New member
אני מעדיפה לק כחול כהה..

וחוץ מרוק כבד אני בטוחה שאתם אוהבים עוד סיגנונות.

i l0ve u

New member
זה כבר בלקרים....

גם הסקייטרים מסים לשחק אותה פריקים כנסו לפורום אבריל ותראו...

אלנלה

New member
כל אחד מיוחד בזכות עצמו!!!!

מה אמרת על אבריל?! יכול להיות שאת שונאת את המעריצים?

i l0ve u

New member
תעשו טובה....

טוב שהם לא משחקים אותה כאלה מסכנים.... אין בכלל פריקים היום זה הכל וואנאביז....

למעלה