קבלו את התמונה הזאת...

רוג'ר ווטרס

ווטרס, רוג'ר קוף בית המצוי בעיקר באזוריה הגשומים של בריטניה. תוחלת החיים שלו גבוהה למדי - כמו של בן אדם מצוי. נחשב לקוף נבון למדי המסוגל לקרוא ולכתוב, אף שלעיתים כתיבתו לוקה בחסר. השלב שנראה בתמונה שבצד הוא השלב הראשון בהתפתחותו - קוף חברותי ושמח. השלב הבא בהתפתחותו הוא כעס על כל העולם ובעיקר על אשתו. מדענים שחקרו תופעה זו מעידים כי היא דומה מאוד להתנהגות טינאייג'רית טיפוסית של בני האדם. בשלב זה, האיבר שמתפתח הכי הרבה הוא האגו שלו. הקוף מסגל לעצמו גינונים קשים ומוכרח לשלוט על להקה. השלב האחרון בהתפתחותו מתאפיין במראה של ריצ'רד גיר, ושמירה על כמות האגו העצומה. השליטה על הלהקה הופכת למאבקי כוח מרים אם וכאשר מצטרף בבון נוסף ללהקה. ייתכנו קרבות קשים בין שני המנהיגים. במקרה כזה, הקוף היפה יותר ינצח. (לקוח מתוך אנציקלופדיה מדעית לבני הנוער)

ובכל זאת

אם כל מה שכתבתה לא היה מתקיים,אזי כל מה שכתבתה מעולם לא היה נכתב. וגם הפורום הנחמד הזה כנראה לא היה קיים. ובכל זאת עם קצת רצינות,אולי בכל זאת אפשר למצא אצלו כמה תכונות חיוביות,כגון,כשרון יכולת, מצליחנות ועוד ועוד,וכל זאת מבלי לבטל כשרונותיהם של אחרים בלהקה. דרך אגב פרצוף קוף או כל תכונה אישית אחרת,לא קשורה כי הוא זה להצלחתה או אי הצלחתה של הלהקה המופלאה הזאת.

חחחחחחחחח ../images/Emo66.gif

ענק

נימרודל

New member
חיחי

חביב ביותר. ההגדרה הזאת נכונה גם לילדים בכיתה שלי. רק שהם צועקים/ הולכים מכות/ מתחרמנים/ מטומטמים/ מתנהגיפם כמו ילדים אימבסילים בגן "קורבן" לילדים היפראקטיביים באופן קבוע יותר.

Miss CB

New member
../images/Emo6.gif

אני גם אוהבת את החתימה שלך... זה מהשיר הפארודי ההוא, לא? אני זוכרת שחשבתי שזה די מרושע, אבל הייתה שורה אחת שנורא הצחיקה אותי: you reached for the ice cream too soon... you cried for a spoon!

emmily plays

New member
../images/Emo124.gifאהממ

כמדומני שאני הבאתי את השיר הנ"ל לפורום <תופחת לעצמה על הגב>

נימרודל

New member
מדוע זה

מדוע זה מצחיק אותי כל פעם מחדש???? פחחחחחחחחח חהחהחהחהחה חה החה חחהחהחה חה!

למעלה