קבלו את חן ומוטה! אתם לא מכירים אותם באמת...
ה הכבוי New member 2/3/03 #4 טוב, זה מספיק טוב אני לא צריך להרוס את זה בפוטושוס... אבל במקום - נוקי בבקבוק גרסת ראיית חום סטייל הפרדטור...
טוב, זה מספיק טוב אני לא צריך להרוס את זה בפוטושוס... אבל במקום - נוקי בבקבוק גרסת ראיית חום סטייל הפרדטור...
R RevitallicA New member 2/3/03 #5 חן../images/Emo70.gif יא בוגד../images/Emo70.gif ../images/Emo10.gif לא חברה שלך יותר...
N NiGa New member 2/3/03 #10 מוטה יה בוגד! תמיד אמרתי שאתה היחידי שיודע איך לעשות לי הכי נעים... אבל לא ידעתי שגם חן לוקח לי נתחים!!! U STUPID DICK!
מוטה יה בוגד! תמיד אמרתי שאתה היחידי שיודע איך לעשות לי הכי נעים... אבל לא ידעתי שגם חן לוקח לי נתחים!!! U STUPID DICK!
‡ ‡NoK New member 2/3/03 #14 ../images/Emo34.gif ../images/Emo23.gif זה נראה כאילו אתה מכרסם לעצמך ת'אצבע
M Mashina Girl New member 2/3/03 #11 מוטעעעעעע!~../images/Emo28.gif שומדבר לא עולההההה.. חוץ מהנעימי בלשון שלכםםם (?)
M Mashina Girl New member 2/3/03 #15 אהעעאאא!!../images/Emo123.gif עולה לייי../images/Emo9.gif../images/Emo28.gif
ש שiקiלית של עלית New member 2/3/03 #13 המממ.. הייתי מוכרחה לומר... ש.. המממ התמונות ממש מוצלחות וכלל לא מטושטשות ו.. הממ גאד תימצאו לכם חדר או משהו !!!
המממ.. הייתי מוכרחה לומר... ש.. המממ התמונות ממש מוצלחות וכלל לא מטושטשות ו.. הממ גאד תימצאו לכם חדר או משהו !!!
T the saiyan prince New member 2/3/03 #16 חחחחחחחחחחח מכוערים מלח אתה חן כושי את מוטה חחחחחחחחחחחחחחחחחח
י יאפה New member 3/3/03 #21 המממ...הייתי מוכרח לומר... ששימו לב שלא יצאו תמונות שלי עם רותם כלומר שמוטה צילם מי צלם גרוע??? ???