צבע של....
גלידה/משקה וגם מוס מוקה!!צבע של....
בדיוק !צבע של....
אחת מסדרות הריאליטי האהובות עליי היא: "פרוייקט מסלול". גם MKR האוסטרלית, לא הישראלית המזעזעת.לא סתם חשוב, חשוב מאוד.
לא יודעת איך הצלחתי לישון בלי לדעת מהו טרנדולוג. חזאי טרנדים -חזאי מגמות.
גם זה ממש חשוב ואני מבינה שברחבי העולם יש מי שזה ממש מעסיק אותם.
יש מאוכזבים. הם ציפו למשהו כמו סגול עמוק שמתאים יותר למה שקורה בעולם.. (גם אני מעדיפה אותו)
המון ביקורת על הבחירה.. בעיקר על האמירה שכל אחד יכול ללבוש אותו, כי לא, לא מתאים לכל אחד.
אם יכריחו אותי לבחור בגד בצבע הזה, אז מכנסיים.. אולי נעליים/תיק. מבחר צבעים יתאימו לו.
הרבה יותר טוב מאשר השילוב המזעזע שפשט ברחבי מדינתנו, מתישהו בשנות השמונים.
כל מחלקות הבגדים לילדות, נערות ונשים היו בגוונים האלו:
צפה בקובץ המצורף 121361
מוזר.רוב בני האדם, מהמעמד הבינוני הנמוך עד אלה שיכולים להרשות לעצמם מעצב אישי, קונים בחנויות בגדים. רוב בני אדם, העדריות היא שם המפתח, כך - רציתי לקנות החורף בגדים עם צבע, נייט! ידידה אופניתית מאוד שלנו, התלוננה שגם לנשים החורף אין בגדים עם צבע, רק: שחור, אפור, אולי כחול עמוק. הרוב, בדי פוטר או סגנון "טריינינג" המאוס עליי.
בטח מצאתי, אל דאגה, לשם כך הלכתי לחנויות ברחובות, בקצה השווקים.
ממש מוזר.מוזר.
הגעתי היום לשני קניונים.. באחת החנויות, ראיתי בחלון הראווה, לא תאמין.. ערימת סריגים לגברים בלבן, שחור, חום בהיר בהיר, אדום, כחול כהה וירוק כהה ובוהק!!
נכנסתי לחנות אחרת וגם שם ההיצע היה מגוון- כחולים, ירוקים וחומים בגוונים שונים, גם יין, סגול ובורדו, וכמובן אפורים ושחורים. יש סריגים לגברים ב 10 גוונים!! לנשים יש פחות מבחר.
לא ראיתי ורוד, אבל ייתכן שהתעלמתי לא במודע ורוד ואני לא הולכים ביחד.
ממש לא מצליחה לשחזר באיזו חנות ראיתי את ערימת הסריגים הצבעוניים. אולי באיילון.ממש מוזר.
כי בשני הקניונים הגדולים - גבעתיים, תל-אביב - ממש נייט.
אז לאן ללכת?
המלצות תתקבלנה בחיוב ובשמחה.
יש שבט שמשתמש ב 3 שמות בלבד לתיאור צבעים: לבן, שחור ואדוםתודה למעצבים שבחרו לצבע שם הגיוני ובנאלי שמתאר היטב את הצבע, ואם שומעים את התיאור אפשר להעלות על הדעת את הצבע.
כי באמת יש הרבה צבעים עם שמות מוזרים שאתה לא יכול בשום אופן לנחש את הצבע מהשם שלו.
במיוחד אני סובל מטורקיז. אני שומע טורקיז ורואה משהו באיזו האדום-ורוד, סגול, שמה.
בשום אופן לא מבין ולא תופס איך הצבע בעל השם הזה הוא פשוט כחול. איך צבע כחול קיבל שם של משהו ורוד.
בנוסף לכך אני לא מבין את האינפלציה בשמות של צבעים.
לוקחים צבעים שלי הם נראים בדיוק אותו דבר ופתאום לכל אחד יש שם אחר. חברה זה אותו צבע. אולי אחד מהם קצת מלוכלך יחסית לשני, אבל חוץ מזה זה אותו דבר.
איך מגיעים מזה ל-20 שמות שונים.
כחול אפרסק?יש שבט שמשתמש ב 3 שמות בלבד לתיאור צבעים: לבן, שחור ואדום
אז אני שואלת אותך, בתור מומחה למינימליזם, באיזה צבע השמים הבוקר?
זו שאלה קלה, השמיים תמיד בצבע השמיים. אפשר להגיד גם שלשמיים יש צבע של מים, יש להם אותו צבע.בתור מומחה למינימליזם, באיזה צבע השמים הבוקר
חחחחחחחחתודה למעצבים שבחרו לצבע שם הגיוני ובנאלי שמתאר היטב את הצבע, ואם שומעים את התיאור אפשר להעלות על הדעת את הצבע.
כי באמת יש הרבה צבעים עם שמות מוזרים שאתה לא יכול בשום אופן לנחש את הצבע מהשם שלו.
במיוחד אני סובל מטורקיז. אני שומע טורקיז ורואה משהו באיזו האדום-ורוד, סגול, שמה.
בשום אופן לא מבין ולא תופס איך הצבע בעל השם הזה הוא פשוט כחול. איך צבע כחול קיבל שם של משהו ורוד.
לוקחים צבעים שלי הם נראים בדיוק אותו דבר ופתאום לכל אחד יש שם אחר. חברה זה אותו צבע. אולי אחד מהם קצת מלוכלך יחסית לשני, אבל חוץ מזה זה אותו דבר.
הצעת הגשה, (;תודה למעצבים שבחרו לצבע שם הגיוני ובנאלי שמתאר היטב את הצבע, ואם שומעים את התיאור אפשר להעלות על הדעת את הצבע.
תודה למעצבים שבחרו לצבע שם הגיוני ובנאלי שמתאר היטב את הצבע, ואם שומעים את התיאור אפשר להעלות על הדעת את הצבע.
אני אנסה לעשות לך קצת סדר.תודה למעצבים שבחרו לצבע שם הגיוני ובנאלי שמתאר היטב את הצבע, ואם שומעים את התיאור אפשר להעלות על הדעת את הצבע.
צבעים זה בעיקרון דבר של בנות.אני אנסה לעשות לך קצת סדר.
הצבעים ככלל מתחלקים לשתי קבוצות, צבעים של בנים וצבעים של בנות.
צבעים של בנים זה למשל אדום, כחול חום, צהוב ירוק וצבעים של בנות זה צבע זית, צבע אפרסק, צבע יין, צבע קרם וכו' בעוד שאצל בנים אלו שמות של מאכלים ומשקאות.
ביום שתצליח להבין את הראש שלהן תבין גם את הצבעים שלהן.
סבתי הפולניה לא התייחסה לצבע התחתונים אלא רק למידת הנקיון והעדר קרעים, וכו.צבעים זה בעיקרון דבר של בנות.
לבנים יש כחול ושחור וזהו. כאשר השחור הוא למעשה כחול שהתלכלך ולא היה זמן לכבס, ויש גם אפור שזה בעצם השחור שדהה בכביסה כי לא זורקים בגד רק בגלל שירד לו קצת הצבע והוא נקרע קצת בבית השחי או במפשעה.
בנות הן אלה שמבינות בצבעים ומתאימות צבעים כולל צבע התחתונים.
שהרי כל פולניה תגיד לך שחשוב מאד שהתחתונים יתאימו לצבע הבגדים, כי אם תהיה תאונה ותגיעי למיון שהרופאים לא יגידו תראו התחתונים לא מתאימים בצבע.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.