קבלו בדיחה חח

XXXנירXXX

New member
קבלו בדיחה חח../images/Emo6.gif

מפקח בוחן בלשים חדשים למשטרה. נשארו לו עוד 3 בלונדיניות לבחון. נכנסת הראשונה. "אני אראה לך תמונה של חשוד למשך 30 שניות", אומר המפקח,"ואז את תצטרכי להגיד לי דברים שהבחנת בהם - סימנים מזהים של החשוד." המפקח מראה את התמונה ושואל:"נו, למה שמת לב?" עונה הבלונדינית מיד:"אה, זה פשוט! לאיש הזה יש עין אחת!".. "כי הוא מצולם בפרופיל !" עונה המפקח וקורא לבלונדית הבאה. שוב, הוא מראה לה את התמונה ומחכה לתשובה. "אה, שקוף", עונה השנייה,"לאיש הזה יש רק אוזן אחת!!". "זה פ ר ו פ י ל !!!" מתעצבן המפקח. ביאוש הוא קורא לבלונדינית השלישית ומראה לה ת'תמונה.. "ותחשבי טוב טוב לפני שאת עונה !" הבלונדינית חושבת (=סתירה) וחושבת ולבסוף אומרת: "האיש הזה מרכיב עדשות מגע." המפקח ההמום רץ לתיק של החשוד, מפשפש בו ומגלה שאכן החשוד מרכיב עדשות מגע. נסער כולו הוא רץ בחזרה לבלונדינית,"איך עשית את זה? ! 50 שנה אני במשטרה ועוד לא ראיתי אף אחד עם כזה כושר אבחנה !" "זה פשוט," עונה הבלונדינית."ברור לגמרי שמישהו עם עין אחת ואוזן אחת לא יוכל להרכיב משקפיים רגילים!!"

MANY MEN

New member
חח חמוד .

שלושה עשירים רבים למי יש יותר כסף , הראשון אומר לי יש רכב שעולה 5 מיליון דולר (ראפר ממוצע בארה``ב) , השני אומר יש לי חברות בשווי 5 מליארד דולר (לוי לבייב) , השלישי יושב בצד צוחק ואומר חברה אתם לא מזהים ? אני זה ביל גייטס. . .(איזה בדיחה גרועה)

MANY MEN

New member
בדיחה משעממת [זהירות זה ארוך]

ערבי רוסי ואמריקאי טסו ביחד , הטייס אומר בכריזה חייבים לזרוק דברים מהמטוס אם לא אנו נצלול לתהום , הרוסי זורק וודקה מעל רוסיה , ועוד כמה נוסעים גם כן , עובר כמה זמן הטייס אומר שוב אנו יכולים לנחות לתהום וזה הערבי זורק כמה פצצות , והטייס נרגע , נוסעים עוד קצת ושוב הטייס אומר פעם אחרונה לפני שכולנו נמות חייבים לזרוק משו , האמריקאי ישר קופץ זורק את כל המזוודות וגם כמה רובים ואקדחים , זהו נחתו בשלום , האמריקאי מגיע לבית רואה את הילדים שלו בוכים שואל אותם מה קרה אמרו לו נפל משמיים אקדח ירה באמא הרג אותה , הרוסי הגיע לבית רואה את הילדים שלו בוכים שאל אותם מה קרה אמרו לו נפל על אמא בקבוק והיא מתה , הערבי הגיע לבית רואה את הילדים שלו צוחקים צוחקים לא מפסיקים לצחוק , שואל אותם מה קרה אמרו לו אמא תקעה נוד והבית התפוצץ...

MANY MEN

New member
בדיחה

באו לבלונדינית אחרי החתונה אמרו לה תסכמי לנו איך זה להיות בתולה עד החתונה ? , אמרה להם ק.ר.י.ע.ת-ת.ח.ת חחח

למעלה