קבלו במחיאות את פתיחת שירשור ברכות חג השבועות שיהיה לכם חג שמח ותזהרו מהביצים
B BACKSTREET GIRL1 New member 5/6/03 #1 קבלו במחיאות את פתיחת שירשור ברכות חג השבועות שיהיה לכם חג שמח ותזהרו מהביצים
L LaUFmAn New member 5/6/03 #2 חג שמח../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo174.gif../images/Emo110.gif חיחי אנשים שיהיה לכם חג שמח תאכלו המוןןןןן ותשתו המוןןן למרות שחלב זה דבר מגעיל ביותררררר אבל לא חשוב תהנו מהחופש כמה שיותררררר למרות שהוא קצר אבל לא נורא הינה בא החופש הגדול חיחי קיצר חג שמח לכולם ותזרקו כמה שיותר ביצים על ילדים מסכנים וחסרי אונים חיחי
חג שמח../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo174.gif../images/Emo110.gif חיחי אנשים שיהיה לכם חג שמח תאכלו המוןןןןן ותשתו המוןןן למרות שחלב זה דבר מגעיל ביותררררר אבל לא חשוב תהנו מהחופש כמה שיותררררר למרות שהוא קצר אבל לא נורא הינה בא החופש הגדול חיחי קיצר חג שמח לכולם ותזרקו כמה שיותר ביצים על ילדים מסכנים וחסרי אונים חיחי
M michalas New member 5/6/03 #3 חגגגג שמחחח../images/Emo70.gif ../images/Emo172.gif ../images/Emo86.gif תהנו המון המון המון ותאכלו הרבה עוגות גבינהההההה אבל תשאירו לי קצת ותיזהרו לא להירטבבבבב ולא להתבצבץ (ביצה..) ואני לא שמה אותו כי אני לא אוהבת אותו...הוא נראה רע אוהפפפפפפפפתתתתתת אתכםםםםםםםםםםםםםםםםם |
חגגגג שמחחח../images/Emo70.gif ../images/Emo172.gif ../images/Emo86.gif תהנו המון המון המון ותאכלו הרבה עוגות גבינהההההה אבל תשאירו לי קצת ותיזהרו לא להירטבבבבב ולא להתבצבץ (ביצה..) ואני לא שמה אותו כי אני לא אוהבת אותו...הוא נראה רע אוהפפפפפפפפתתתתתת אתכםםםםםםםםםםםםםםםםם |
P perrinat New member 5/6/03 #4 ../images/Emo41.gifח../images/Emo41.gifג../images/Emo41.gifש../images/Emo41.gifמ../images/Emo41.gifח../images/Emo41.gif../images/Emo103.gif סלנו על כתפינו ראשנו עטורים מקצות הארץ באנו, הבאנו ביכורים שבועות שמח לכולם תאכלו הרבה תשתו תחלבו
../images/Emo41.gifח../images/Emo41.gifג../images/Emo41.gifש../images/Emo41.gifמ../images/Emo41.gifח../images/Emo41.gif../images/Emo103.gif סלנו על כתפינו ראשנו עטורים מקצות הארץ באנו, הבאנו ביכורים שבועות שמח לכולם תאכלו הרבה תשתו תחלבו