קבלו במחיאות כפיים סוערות את: שרשור ת.ז

קרן2510

New member
קבלו במחיאות כפיים סוערות את: שרשור ת.ז

טוב...כיוון שאני די חדשה פה הייתי רוצה להכיר קצת את חברי הפורום. אני מקווה שעוד אין פה שרשור כזה...ואם יש אז אני מאמינה שתסלחו לי. אז ככה שכל אחד יכתוב קצת על עצמו: גיל,מס' שנות נישואין,מס' ילדים,עיסוק, תחביבים ובקיצור כל דבר רלוונטי לגביו... אני אתחיל מעצמי. גיל:20 נשואה שנה ו3 חודשים יש לי ילדה אחת בת חודשיים כרגע בחופשת לידה אוהבת לקרוא,לדבר בטלפון,לצאת למסעדות/טיולים..(מה שאגב מזמן לא עשינו) טוב...הבובה שלי כבר בוכה אני רצה אליה...ואני מחכה לשמוע עליכם

אביטל60

New member
או קי!!! בשבילך...

אני אביטל מירושלים בת 22 חרדית, נשואה לבעל הכי הכי עלי אדמות!!! אוהבת אומנות וגם עוסקת בזה. אוהבת לדון ולהעמיק בשיחות מעניינות,אוהבת לבשל ולאפות מאוד מאוד- למרות שבעלי לא אוהב לאכול כמעט כלום... ו... זהו. נראה לי מספיק.

candy77091

New member
יאללה כמה מאכזב זה שהוא לא אוהב לאכול

נכון? אצלי זה הפוך אני לא אוהבת לגעת באוכל ובכל דבר רטוב אחר..העור שלי רגיש ובחורף נהייה לי יובש נוראי בידיים ולכן מאז שעליתי על שיטה למנוע את זה ,אני לא נוגעת במים בלי כפפות ידים(לשטוף רצפה ,כלים) אולי נעשה החלפת מתכונים?אני אוהבת יותר לאפות, בעלי אוהב לאכול ,הוא כל פעם מתלהב מחדש מהאוכל שלי(אותי זה לא מלהיב כי אני לא אכלנית גדולה) באיזה אומנות את עוסקת?גם אני אוהבת אומנות-יותר ציור,יש לי כמה ציורים שציירתי בבית..

אביטל60

New member
יאאלה בכיף!

תני לי כל היום לבשל, לאפות ! רק לא לשתוף, לא כלים- אני לא סובלת את זה!!!! אני דווקא לא אופה הרבה כי בעלי אוהב לאכול בריא- אז אני משתדלת לא להעמיס עליו עוגות- רק מידי פעם! אני אוהבת ציורים אבסטרקטיים (מופשטים) וגם טובה בזה. יש לי ציורים בבית של ההורים שלי שאני לא יתלה אצלי בבית. יש לי טעם מאוד מסויים ואני אוהבת רק תמונות שעולות מינימום 300$ אז הקירות שלי ריקים בינתיים
אני עוסקת בעיצוב וגרפיקה. ואוהבת כל דבר שיש בו יופי מושלם!

candy77091

New member
דווקא אני הפוך ממך.

אני מעדיפה לשטוף ולנקות כל היום ולא לבשל .. אוכל בריא זה יותר אני מאשר הוא. ציורים,אבסטרקטיים זה ממש לא אני. אני עוסקת גם במחשבים אבל לא בכיוון שלך..אלא הפוך.

אביטל60

New member
בואי נתחלק...

אני יבשל לך כל היום... את תנקי לי...
ואם את עוסקת בתיכנות אז בכלל יהיה לנו חיבור מצויין... חחח. אני צריכה טכנאי צמוד...

אתן מוזמנות להגיב לשרשור ההכרות שהיה ../images/Emo20.gif

בטאגליינס - בשורה הכחולה בראש הפורום- תמצאו את שרשור ההכרות של חברי הפורום. אתן מוזמנות לקרוא ולהכיר ולצרף אליו את ההודעות שלכן כעת

עונה בכיף../images/Emo140.gif

בת 22 נשואה לבסג בשבוע הבא נחגוג שנתיים לויסוד משפחתינו (יט בכסלו) יש לנו
מתוקה שעונה לשם "אמונה" כרגע אני ב
(סימתי קורס מזכירות רפואית 3 שבועות לפני הלידה-וכעת מחפשת עבודה בתחום) אנחנו ירושלמים אוהבת לטייל, לבשל,קניות, מחשב. ערב טוב לכולם

דפננה לשעבר

גיל 24 נשואה חודשיים עיסזוק סטודנטית לתקשורת לקרוא, לישון, לשמוע מוסיקה, לפגוש אנשים, לטייל, בתי קפה.

קצת שונה מכולם/ן..

בן 17. כמובן רווק, אין בת זוג (לא, גם לא בנים) לומד בישיבה, איש של עשיה.. ודי מכור לנט..

חמודי'לה, זה לא לגיל שלך../images/Emo95.gif

כשתגדל תוכל להשתתף- נשואים/ות זה לא אתה -נכון?

הייתי ב"גמילה" חחח../images/Emo6.gif

אבל גמני ת'געגעתי כבר אז... חזרתי
אבל אני נוסעת לשוויגר היום עד אחרי שבת- גיסתי התחתנה שלשום- כך שאני ח-י-י-ב-ת ללכת לישון כי כל הלילה "חפרתי" ועד עכשו כיבסתי והדחתי כלים ושטפתי ריצפה כדי לא להרגיז את אבא ואמא ומצפה לי עוד אריזה, רחצה, ונסיעה של שעתים-שלש שחייבת להסתיים בערב ולא באישון לילה כי יש לנו שבע ברכות מ"טעמנו"- האחים והאחיות של הכלה-הגיסה...
תודה על כל התגובות שלך ושל כולם על כל מה שכתבתי כאן לפני שבוע- עודדתם אותי מאד!!!!!! ביינתיים אני בהפסקת אש עם כולם

candy77091

New member
גמילה זה טוב לפעמים..

יש ימים שאין לי כוח לאף אחד ולשום דבר אפילו למחשב.ואח"כ הפעילות מתחדשת ביתר שאת. חפרת? למי ולמה? נסיעה של שעתיים -שלוש?נורא ואיום,נסיעה של שעה וחצי לחמי וחמותי,מתישה אותי אז שעתיים-שלוש?

למעלה