קבלו הכרזת מלחמה - חזרה למקורות

דנדוש20

New member
קבלו הכרזת מלחמה - חזרה למקורות

שרשרו להודעה זו את הדברים שהכי מעצבנים אותכם ומעלים לכם את הסעיף אצל המין השני.

בחורה שגרמה לי לחצי שנה גועל מבנות

בחורה שבאמת העלת לי את הסעיף אז ככה שאני הייתי איתה בקשר שאני מאוד מאוד רציתי לפתח שיהיה יותר ממה שהוא הבחורה קלטה את הקטע ו........ בלי להתבלבל התחילה לסחוט ככה שיצא שהיא הייתה מבקשת ממני פול פעמים ``צביקה מאמוש תמלא לי טוקמן`` אוקיי מילאתי לה אבל שאלתי אותה מאיפה כ``כ מהר נגמר לה הטוקמן אז היא אומרת לי שהיא גלשה באינטרנט אני שואל אותה למה לא עשית חבילה? אז היא אומרת לי שהיא שכחה נו........ שוין אבל........... זה חזר על עצמו כמה פעמים עד שפעם אחת אמרתי לה שאני ממלא לה בתנאי שהיא עושה חבילה היא אומרת לי אוקיי אחרי חצי שעה אני מתקשר אליה לדבר איתה ושואל אותה בדרך אגב אם היא עשתה חבילה אז היא אומרת לי שכן למחרת אני מילאתי לה עוד פעם טוקמן (היא עוד פעם גמרה אותו) וסתם הייתי צריך לברר משהו בנוגע לנט שלי בסלקום אז הנציגה חשבה שאני מדבר על הפון של הבחורה ההיא (בכוונה אני מגדיר אותה ככה כי אני לא רוצה להיזכר שהייתי בקשר איתה) ואז היא אומרת לי מה אתה מדבר??? אין לה בכלל נט!!! ש~ק~ר~נ~י~ת אתמול היא אמרה לי שהיא עשתה חבילה עכשיו מילא זה אבל אני יספר לכם עוד דבר תגידו אתם מה אתם חושבים!!! כשהכרתי אותה דיברנו מאוד מאוד פתוח ואז היא אמרה לי באיזה שהוא קטע שפעם האחרונה שהיא הייתה בקטע אינטימי זה היה לפני 3 שבועות אוקיי פעם אחת 3 שבועות אחרי שהכרתי אותה אני מדבר איתה פתאום היא אומרת לי שהיא התחילה לעשות עם מישהו מין לא בטוח אז אם יכול להיות שיש לה איידס שאלתי אותה מתי זה היה אז היא אומרת לי לפני חודש אמרתי לה שלא כי אם כן אז היא כבר הייתה מתחילה להתפגר לי בידיים (אבל תשימו לב לשקר אם זה היה לפני חודש אז מה שהיא אמרה לפני 3 שבועות שהפעם האחרונה הייתה לפני 3 שבועות אז זה חודש וחצי) בכל מקרה עמדתי לשכוח מהקטע ההוא אם היא לא הייתה מספרת לי אח``כ באיזה סיטואציה זה היה (נתקעה בחולון מישהו אסף אותה הביתה הם ישנו בחדרים אחרים פתאום היא התחרמנה וכו` וכו`) ואחרי יומיים היא מספרת לי את אותה סיטואציה רק בלי הסיפור על הסקס ב~ו~ג~ד~ת אוקיי גם מיזה הייתי שוכח אם לא שהיא הייתה ממשיכה לסחוט אותי בסוף עזבתי בעצבים אחרי חודש וחצי של טעות אבל הנזק כבר נעשה 1. אני איבדתי לחצי שנה אימון בבנות 2. 3500 (שלושת אלפים וחמש מאות) שקל שהלכו בחודשיים עכשיו תגידו לי אתם טיפשה (תמלאי חבילה) בוגדת וסחטנית לא צודק????

flowerboy69

New member
חחח אתה יודע כמה כאלה יש...

תאמין לי ראיתי דברים...שאני עד עכשיו לא מאמין.יש כל מיני סוגי אנשים ויש הרבה שמנצלים טוב לב להשגת מטרות אבל שהיא תחפש את החברים שלה ואתה אדם שיעריך את מה שאתה עושה בשבילו.אני עשיתי פעם טעות שתמיד תשאר איתי וזה שהיה משהו שנורא רציתי לתת למישהי שאני באמת יאהב וזה כוכב על שמה ובאמת נתתי כזה-אבל לאחת שפגעה בי בצורות הכי מכוערות שיש ובגדה והשיא היה שהשותף לבגידה התקשר אלי כאילו זה אח שלה(לא הכרתי את הקול שלו אז לא ידעתי) ודיבר איתי שעות בזמן שכולי בכי וכאב כמה שהיא לא שווה וכל מיני כאלה.זה אפילו יותר פגע מהבגידה.

כן.........

ואח``כ יש עוד לבנות תלונות............ (ראה את הכתבה הפופולארית חלאה זכרית מכוערת)

זכוכיות

New member
אוקיי, אז היא מעפנה,

אבל למה שיתפת פעולה? זה קצת מוזר שאתה מוציא כ"כ הרבה כסף על בן אדם שאתה בקושי מכיר...

אקסיומה

New member
ובכל זאת...

א. לא כל הבנות כאלה. ב. אתה בחרת להיות איתה, אחרי הכול... לא?

כן....... אני בחרתי חחח אבל גם...

הבנות שמתלוננות על הבנים בד``כ הם בחרו להיות איתן והתאכזבו לא??? זה לא תשובה שאני בחרתי להיות איתה!!! ונכון שלא כל הבנות ככה....... אף אחד לא טען את זה אבל א``א להכחיש שחלק גדול מהבנות מרגישות טוב עם עצמם לסחוט את הגבר כי מה פירוש??? הוא חבר שלי אז בבקשה....... שיוציא את הארנק

flowerboy69

New member
הדבר הכי מעצבן במין השני זה...

שהוא קיים...חחח.סתם.יש ככ הרבה דברים מעצבנים.אהבה מטורפת לבגדים ואיפור.רכלנות יתר.בטח יש עוד הרבה...

"אתה חושב שאני שמנה"

כי לא משנה מה תגיד איך תגיד ולמה תגיד, אתה תצא רע. המלצה: ברגע הישמע השאלה, יש לומר, איי תראי ציפור! ולברוח מהר.

flowerboy69

New member
ההפך...

"למה אתה אומר שאני שמנה כשאני שמנה מאוד?"...חח סתם.זה נכון האמת...רדיפת המראה והמשקל...

pain is MY love

New member
אני יכולה להשתגע מזה

שהם פשוט לא מסוגלים להשאיר את שמוליק שלהם בתוך המכנסיים!!!!!!!! יואווווווווווווווו אני כל כך עצבנית על הבוקר שבא לי לרצוח מישהו!!!!!!!!

pain is MY love

New member
עכשיו אני כבר לא זוכרת חחחחח

אבל נראה לי זה בגלל שמשהו שהייתי בקשר איתו והפכנו תוך כדי להיות סוג של ידידים פתאום לא ענה לי ב4 בבוקר כי הוא היה עם בחורה וזה הוציא אותי משלוותי. אני אפילו לא יודעת למה התחלתי לקנא ככה פתאום...

Zoharrr

New member
כשהוא מעיר אותי באמצע הלילה

בגלל סקס!!! ואם אני מעירה אותו?!?!?!?!??!! הוא לא קם,או שהוא קם ועושה איתי סקס מתוך שינה!!! D: דפוקים!!

אקסיומה

New member
חחח יש הרבה...

בנים שלא יודעים להוריד את המכסה של האסלה. לא סתם יש לה מכסה...
כאלה שזורקים את הבגדים שלהם על הרצפה במקלחת.
כאלה ששניה אחרי שהם עישנו (וירקו את הכול החוצה), באים ומנסים לנשק אותך.
כאלה שלא זזים מטר בלי החברים שלהם.
"אחי". רק אצל בנים יש את הביטוי המעצבן הזה. גם אם אתם הולכים ברחוב ורוצים לפנות לאיזה הומלס יפני בן 13, אתם תגידו לו "אחי". ראבק, הוא לא אח שלכם, אתם לא קרובים!
כאלה שעוסקים בפיתוח גוף. סבבה, אז יהיה לכם גוף מנופח ומגודל כמו שצריך... על מי זה עושה רושם?
כשאת תופסת אותו עם בחורה באמצע סקס והוא אומר לך "זה לא כמו שזה נראה".
חוסר טעם בבגדים. אצל הרוב המוחלט של הגברים לפחות. כ"כ לא אכפת להם מה הם לובשים, שהם מסוגלים ללבוש את אותה חולצה מעפנה מהיסודי 200 פעם עם מכנס שכנראה לא היה להם כוח ללבוש עד הסוף, והתחתונים מבצבצים ממנו.
בנים שלא זוכרים ימי הולדת.
אלו שיורקים כל שניה. מה אתם, גמלים?? ובטח יש עוד הרבה דברים ששכחתי, ואני אזכר בהם בהמשך.

למעלה