קבלו הצעה של פעם בחיים

קבלו הצעה של פעם בחיים

אני חוזר עכשיו מסמינר ערכים סמינר של יהדות זה סוף שבוע בבית מלון עם הרצאות של רבנים אני ממליץ בחום ללכת תגלו שם הרבה דברים על עצמכם המטרה שם זה לא לחזור בתשובה לא מכריחים אותכם בכלום אלא פשוט כמה פעמים יצא לכם לשמוע את הצד שלהם אם יש לכם שאלות על כל נושא בחיים רק תעלו אותו וייפתרו לכם הכל מי שמעוניין שיפנה אליי ואני יפנה אותו לבן אדם המתאים

דווקא אתה חייב ללכת לשם

אחי אין לך מה להפסיד היו שם אפיקורוסים מוחלטים שלא מאמינים בכלום והם הראשונים שחזרו בתשובה

../images/Emo45.gif גם אני אוהבת להקשיב להם.

ולי אין כוונה לחזור בתשובה שלא תבינו אותי לא נכון אבל אני אוהבת את ההרצאות שלהם וכאלה

אחי יש סמינר רק לבנות

ואני ממליץ לך ללכת גיליתי שם דברים על אהבה זוגיות איך לשמור על קשר הרבה זמן איך להסתכל על החיים בגישה הרבה יותר בריאה ותראה מה אני יגיד לך קיבלתי הרבה מאוד מהסמינר הזה ממש כדאי מה יש לך להפסיד אם אתה לא תאהב מקסימום הרווחת סופ"ש במלון בזול

לא.. מה פתאום?

"היו שם אפיקורוסים מוחלטים שלא מאמינים בכלום והם הראשונים שחזרו בתשובה".

תראו לא מכריחים אותכם כלום

האפיקורוסים שחזרו שם בתשובה לא קיבלו שום שטיפה ושום דבר פשוט הם באו בשאלות לרב שיוכיח להם שלא היתה אבולוציה ושיוכיח להם שאת התורה לא בן אדם כתב וקיבל את כל ההוכחות והיה לו מספיק יושר עצמי להבין שהוא טעה ולא שלל מראש את מה שאומרים לו אלא הסתכל בצורה שכלית על הטענות וגילה שהכל נכון

בוא נרקאה למי נקשיב:

- רב משיחיסט, שכל סמכותו מסתכמת בספר הזוי. - דוקטור לאנתרופולגיה/ארכיאולוגיה, שחקר במשך שנים את נושא האבולוציה. "קשה"...

ספר הזוי

כמה שאתה מסכן אחי אם היית יודע על איזה ספר אתה מדבר היית מדבר אחרת אתה יודע שמחקרים זרים לא יהודים!!! מוכיחים שהתורה לא נכתבה על ידי בן אדם

תרגיע את עצמך

המסכן היחיד פה זה אתה, שמסתמך על אמונה ותו לא. אני לא יודע על איזה ספר אני מדבר? בניגוד אליך אני לא שולל דברים בלי ללמוד אותם. ככה שמלבד תנ"ך רגיל למדתי גם 5 יחידות תלמוד. שוב אני אומר, סופר הזוי. יאללה תעשה מה שאתה רוצה, אני לא מבזבז את הזמן שלי על אנשים כמוך.

ההיפך אני לא מתבסס על אמונה

אלא על ידיעה נטו ואני למדתי אז בוא אני יאיר את עינייך וקראתי לך מסכן כי אתה הולך כמו עוור אחרי שנאה סתמית בלי להסתכל מבחינה אובייקטיבית על דברים אז אתה יודע שבספר בראשית מצוי כל העתיד של העולם אתה יודע שהזהירו את רבין חודש לפני הרצח שעומדים לרצוח אותו אתה יודע שכתוב על השואה אם תרצה טיפה להתעניין תקנה את הספר הצופן התנכי ואל תגיד לי שבכל ספר אפשר למצוא את זה כי מתימטיקאים אמרו שהסיכוי שזה יקרה זה הסיכוי שבן אדם יזכה בטוטו כל שבוע במשך כל חיין

אל תתיימר להכיר או להבין אותי

כל הבולשיט על ניבוי העתיד, רואים שאתה קבליסט. את השטויות המשיחיסטיות שלך תשאיר במקום אחר כי אתה לא מעניין אף אחד. את יהווה בכלל תשאיר אצלך.

רק עוד דבר אחד

בתור מאמין גדול בתורה אתה צריך לדעת: - מוסד הרבנות מנוגד לחוקי התורה. - בגדת בחוקי התורה ברגע שנגעת בחברה שלך.

למעלה