תודה למרות שיש פה בדיחות וולגריות, ציניות, שחורות משחור וכו' - הן מצויינות.
מ מי New member 6/12/03 #1 תודה למרות שיש פה בדיחות וולגריות, ציניות, שחורות משחור וכו' - הן מצויינות.
G goldiran New member 6/12/03 #3 גדול! פורום גדול! ../images/Emo6.gif עכשיו אני יודע שאני לא היחיד שיגיע לגיהנום!!! עד שהתחלתי להרגיש רע וכל זה...
גדול! פורום גדול! ../images/Emo6.gif עכשיו אני יודע שאני לא היחיד שיגיע לגיהנום!!! עד שהתחלתי להרגיש רע וכל זה...
כ כל כינוי שרציתי תפוס New member 6/12/03 #5 היי אני חדשה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif וואי איזה פורום שולט אמממ בדיחה על אילן רמון: אומרים שאישתו של אילן רמון נהייתה לסבית.... איך שהוא נפטר היא הלכה לחוף לחפש חתיכות
היי אני חדשה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif וואי איזה פורום שולט אמממ בדיחה על אילן רמון: אומרים שאישתו של אילן רמון נהייתה לסבית.... איך שהוא נפטר היא הלכה לחוף לחפש חתיכות
L little bony New member 6/12/03 #4 מה רע בגיהנום../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo46.gif אני דווקא ממש מחכה לזה
ד דן ספקטרה New member 6/12/03 #7 אומרים שהבדיחה הזאת מצחיקה לא יודע, מרוב שהיא עברה כאן היא כבר עצובה.
O oria15 New member 6/12/03 #11 חבר'ה... חזרתי.. סליחה שהזנחתי אותכם קצת אבל חזרתי!!!!!!!! הייתי עם חבר שלי בצרפת שבוע והיה סבבה!! מכיוון שחבר שלי מיליונר{בלי להשוויץ.. ולא בגלל זה אני חברה שלו.} קניתי מלא בגדים...
חבר'ה... חזרתי.. סליחה שהזנחתי אותכם קצת אבל חזרתי!!!!!!!! הייתי עם חבר שלי בצרפת שבוע והיה סבבה!! מכיוון שחבר שלי מיליונר{בלי להשוויץ.. ולא בגלל זה אני חברה שלו.} קניתי מלא בגדים...