קבלו ח``ח-חיזוק חיובי... (-:

קבלו ח``ח-חיזוק חיובי... (-:

אני משתגעת!! היו אצלי שני בני דודים שלי מדרגה שניה כי ההורים שלהם עברו תאונה(לא קשה מאוווד אבל בינונית) בסופו של דבר כולם יצאו בסדר(בערך!!) ההורים היו בבדיקות ומי שמר על ילד בכיתה א` וילדה בכיתה ד`? איך? איך אתם מוצאים תעסוקות לשעשע אותנו?? וש``אני לא אוהב את זה לאכול ולא את זה`` בסוף נשברתי והכנתי להם פנקיקים יצא טעים.. אני פה כדי לתת לכם איזה חיזוק מצד הילדים ושדתעו שאנחנו מעריכים אתכם ואוהבים מאוד!! { גם אם לפעמים <טוב,לרוב> זה לא נראה ככה...} יעל... בת 13

דספרדו

New member
חומד!

אם מבטיחים לי ילדה כמוך שתדע לכתוב ככה ןתהיה פקחית כמוך אני רץ ועושה עוד אחת!! {אמרתי רץ אני יודע אבל היא רק בת 13 !!} אופס שכחתי וגם יודעת להכין פנקייק {טוב זה בשבילי אז מה?!} וגם בייבי סיטר??? וואוו אשת {או ילדת?} אשכולות בחיי ותודה על החיזוק! אני נקרעתי מצחוק בחיי יאללה פיצי רק טוב! B-)

פיצי?!?!..... )-:

לא יפה... אני לא פיצי... (-; טוב.. אולי קצת... אני מוכנה להיות פיצי רק אם גם אתה פיצי... כי פיצי אין רק אחת.. טוב, לא משנה... יעל

מיה30

New member
חחחחהההההההה

בחיי הרגת אותי יעל הוא פיצי... חחחחההההההההה חחחחההההההההההההההה חחחחחהההההההההההה יוווווו לא יכולה להרגע מיה30 {שמאמינה רק בביריונים} B-)

נקיטה...

New member
פיצ`י?... אה?

מי... פיצ`י? הוא לא פיצ`י ... הוא פיצוץ!!! (את זה בטוח אף אחד לא שמע!!!) :cool: נקיטה (שמאמינה רק בבנדרסים ואנטויואים... (אנטוניו בנדרס ברבים...)

למעלה