קבלו כמה דברים מגניבים|באג טוני...
A adiville New member 3/7/03 #4 חחחחחחח.......גדול !!!!!!! מה זה ? עשו פארודיה על 24 בסאות'פארק ? כי זה נראה הדמויות מהסידרה.......
S Siriusnip New member 3/7/03 #6 לא יודע, מצאתי את זה כשחיפשתי ../images/Emo15.gif תמונות לגלריה... זה ממש טוב, זה מופיע באיקונים- בגלריה, יש שם אחלה דברים שמצאתי....
לא יודע, מצאתי את זה כשחיפשתי ../images/Emo15.gif תמונות לגלריה... זה ממש טוב, זה מופיע באיקונים- בגלריה, יש שם אחלה דברים שמצאתי....
C Crossface New member 4/7/03 #9 יפה מאוד ובכל אופן זה לא מתוך איזה פארודיה של סאות' פארק פשוט איך הדמויות היו נראום אם זה היה סאות' פארק הנה דוגמה מעולם אחר
יפה מאוד ובכל אופן זה לא מתוך איזה פארודיה של סאות' פארק פשוט איך הדמויות היו נראום אם זה היה סאות' פארק הנה דוגמה מעולם אחר
G GreeCheeMan New member 4/7/03 #11 ../images/Emo121.gifטרי באואר זה רק אצלי, או שהתמונות שהיו פה קודם בשירשור הזה עכשיו לא עולות?
P prophecy girl New member 4/7/03 #12 אצלי אף תמונה לא עולה... אבל שוב, זה יכול להיות המחשב הדפוק שלי ולא התמונות...
G GreeCheeMan New member 4/7/03 #13 ../images/Emo121.gifלא רק אצלך נראה לי זה בכל הפורומים, שאי אפשר לראות תמונות.
G GreeCheeMan New member 4/7/03 #17 ../images/Emo121.gifמיילס לא יצא ממש דומה אני ינסה עכשיו להכין אחד חדש
P prophecy girl New member 4/7/03 #10 ליצור דמויות מסאות'פארק? פה (ואם זה לא מה שזה היה אז סורי פשוט המחשב שלי השתגע ואני לא יכולה לראות תמונות...)
ליצור דמויות מסאות'פארק? פה (ואם זה לא מה שזה היה אז סורי פשוט המחשב שלי השתגע ואני לא יכולה לראות תמונות...)