קבלו להנחתה

hadaro

New member
קבלו להנחתה ../images/Emo88.gif

כתבנו יצא לשטח ושב עם מבחר ציטוטים מהרחוב: 1) "בתכלס אני יכולה להגיד לך שלא צריך לדעת כלום בשביל לעבוד בתור QA . בסך הכול צריך לדעת להפעיל מחשב וזהו" 2) "תאמין לי שכשתתחיל לעבוד כ QA אם תמצא בזה עבודה אתה תיווכח שזה לא כ"כ מעניין. זו עבודה מאוד מונוטונית בלי יותר מדי מחשבה..." הכצעקתה?

אז אמר...

מספיק לקרוא בפורום הזה (או בפורומים אחרים) כדי להבין שמדובר בשטויות שכתב/ה (לא ברור מהטקסט) מישהו שאין לו מושג במה מדובר. יותר מזה, מספיק לקרוא מודעת דרושים לאנשי בדיקות כדי להבין שמדובר בענף של מקצועות התוכנה שדורש ידע, הבנה ויכולת. הציטוטים שהבאת הם סטיגמה אנכרוניסטית. נקודה. בואו תקראו על בדיקות תוכנה ממפתח שיודע על מה הוא מדבר, לשם שינוי:

Eonwe

New member
כל אחד מעצב את המקצוע שלו.

אם פיתוח ואם QA - אין זה משנה!!! כל אחד שמוצא את ה"drive" יפעיל את הראש וימצא סיפוק. זה תלוי כיצד אנו מעצבים את עצמינו, כפועל יוצא של מי שאנחנו. ידע? עניין? מי שלא מוצא שיביט ראשית פנימה, לתוך עצמו.

חופר 11

New member
אתה לא צודק

אני לא חושב שאתה צודק יש הרבה עבדות ללא מחשבה ומנטניות

ido100

Member
שים לב לפורום

אולי אותו בחור ממורמר כי הוא לא מוצא עבודה אז מבחינתו QA זה דבר שהוא נחות. אני לא אגיד לך שאין מונוטוניות בזה עם הזמן, אך זה כמו בכל סוג של עבודה. מה אתה חושב, שלמתכנת אין סוג של מונוטוניות? דווקא בQA זה האתגר למצוא את הבעיות והתקלות וכל פעם ללכת לחקור תחומים חדשים ומעניינים. אני כבר 5 שנים בתחום ותאמין לי שלא רע לי בכלל...

Rשף

New member
מאד תלוי את מי שאלת

"סטודנטים" (המרחאות בכוונה, אני מתכוון לאלו שמריצים בדיקות עם הבנה מינימלית) בהחלט עשויים לענות תשובות כאלו, ככל שעולים בסולם יתקבלו תשובות שונות לגמרי- פיתוח בדיקות, הבנת מערכת והשתתפות ב design-ים הם בהחלט לא משעממים.

yalit

New member
שטויות...

אני עובדת בתור QA בצה"ל... הלבישו עליי תפקיד לא רע בכלל......אני די נהנית מזה (בגדול)..(קיבלתי על זה כולה 400 ש"ח בתור חיילת עד לפני מספר חודשים...ולמרות הכל אהבתי את זה) כמובן שזה די משעמם לפעמים, אבל לרוב זה מרתק ובעיקר מאתגר...כי הפיתוח כל הזמן איכשהו תלוי בך.....והכי נחמד להפתיע באיזה באג דנדנש שתוקע הכל... :)

למעלה