קבלו מהשועל מתנה לשנה החדשה

ny22

New member
מנהל
תודה רבה שועל
שתהיה לך שנה טובה
.

JAMES DEAN

New member
תודה רבה שועל

סוד קטן: גם אני ראיתי את הפרקים מהאתר הזה.

פרארי1

New member
תודה רבה

אחלה קישור.
אתמול צפיתי בפרק הראשון מהעונה הראשונה שהיא בכלל קנדית והרי כמה תובנות שבטח מוכרות לכל המכורים כאן, עבורי הן חדשות.

- הקצב ה-ר-ב-ה יותר מהיר - 45 דקות של פרק מספיקות ללג שלם כולל הדחה.

- הטסטות ה-ר-ב-ה יותר קצרות והרבה יותר ענייניות, מעט מאד ברברת, מה שדי מפתיע כשמדובר באמריקאים / קנדים.
זה נכון שחלק מהטסטות במירוץ הישראלי קורעות מצחוק (ע"ע מעיין ובתאל, איציק ואלירן) ומוסיפות עניין, אבל חלקן מתמרחות כמו מסטיק רק כדי להגיע לפרק של שעתיים (ברוטו) וחלקן ממש מביאות את הסעיף (ע"ע היללות של דבי ועוד).

- העריכה יותר "הוגנת" ונאמנה למציאות, לא מנסה ליצור מתח מבוים.
הרבה יותר ברור היכן נמצאים הזוגות זה ביחס לזה, רואים לא מעט זוגות יחד בפריים, כולל על השטיח כאשר זוג קיבל עיכוב של חצי שעה עקב ביצוע חלקי של משימה, רואים אותם ממתינים בצד כאשר זוג אחד עוקף אותם, או שני זוגות שהגיעו יחד ועמדו יחד על השטיח, כאשר המיקום נקבע על פי הזוג הראשון בו שני בני הזוג הגיעו לשטיח.
כשכתבתי עריכה שיוצרת מתח, התכוונתי למשל לפספוס הפניה הגורלית של מעיין ובתאל, אפילו קובי לא יודע אם הן באמת היו לפניהם והפסידו מליון עקב הטעות או שהעריכה יצרה את האשליה הזאת (וזו כמובן לא הדוגמא היחידה).

- רואים יותר קטעים של אינטרקציה בין הזוגות, גם בטיסות, גם בתיאומי אסטרטגיה ועוד.

- המנחה לא מושך זמן על השטיח עד שהוא מואיל להודיע לזוג את המיקום שלו.
בגרסה הישראלית רק על זה שורפים המון דקות של "שתיקה דרמטית" של רון שחר.

זה מה שעולה לי בראש כרגע, נראה כמה כח יהיה לי להמשיך את העונה בצורה מסודרת ואולי גם עונות אחרות.
שוב, תודה לשועל על הקישור המצויין

למעלה