קבלו - מילון הסלנג העדכני! משהו מטריף...
M Mandyִ New member 16/4/03 #2 ../images/Emo42.gif../images/Emo25.gifיפה!!../images/Emo45.gif מאיפה זה?
A aii New member 16/4/03 #8 ../images/Emo91.gif../images/Emo52.gif../images/Emo50.gif../images/Emo53.gif מה זה את תפוקה יש ילדים שלא ידעים אנגיללית
../images/Emo91.gif../images/Emo52.gif../images/Emo50.gif../images/Emo53.gif מה זה את תפוקה יש ילדים שלא ידעים אנגיללית
I i l0ve u New member 16/4/03 #10 הן שכחו -שאווינג!!! שאווינג זה בעיקרון = כן, נכון, צודק....... אבל זה גם אם רואים כוסית/כוסון ברחוב וכזה מסתכלים לו על התחת אז אומרים כזה "שאאאאווינג!!!" חחחח למיליון עופר שכטר השלם יש לפנות אליי לאיצ'יק חחח סתם....
הן שכחו -שאווינג!!! שאווינג זה בעיקרון = כן, נכון, צודק....... אבל זה גם אם רואים כוסית/כוסון ברחוב וכזה מסתכלים לו על התחת אז אומרים כזה "שאאאאווינג!!!" חחחח למיליון עופר שכטר השלם יש לפנות אליי לאיצ'יק חחח סתם....
ש שחרחר מתוק New member 16/4/03 #11 סמאשינגגגגגג ../images/Emo6.gif סתם.. פשש מגניב.. (המילון) אבל חסרות שם כמה מילים ואגב - מה עם המילון של הפורום שלנו הא
סמאשינגגגגגג ../images/Emo6.gif סתם.. פשש מגניב.. (המילון) אבל חסרות שם כמה מילים ואגב - מה עם המילון של הפורום שלנו הא
א אור P New member 16/4/03 #12 העלאתי את המילון... הזה למאמר בפורום, נראה לי שכדאי לוותר על המילון ההוא כי המילונים די מקבילים...
S spur girl New member 17/4/03 #14 ../images/Emo108.gifפ22ות!!!!!!!!!!!!!! היי אני חדשה אהבתי נורא את המילון זה באמת מטריף תודה ברגע זה אני מרעננת אצ אוצר המילים שלי i love you all!!!!!!!!!!!!!!!!
../images/Emo108.gifפ22ות!!!!!!!!!!!!!! היי אני חדשה אהבתי נורא את המילון זה באמת מטריף תודה ברגע זה אני מרעננת אצ אוצר המילים שלי i love you all!!!!!!!!!!!!!!!!