קבלו משהו חמוד כפרהההה עליהםםםםםםםם !!!!!!!!!
A A v i s h y 1 7 New member 20/8/04 #1 קבלו משהו חמוד ../images/Emo13.gif כפרהההה עליהםםםםםםםם !!!!!!!!!
ע ע י נ ב נ ה ר ן New member 20/8/04 #3 לא הייתי אומרת שמויאל הוא מלך אבל שיהיה סקעת שר הרבה יותר יפה והיה מגיע לו לזכות
נ ניקול NiCoL New member 20/8/04 #4 מזה משנה..שניהם חמודים לסקעת יש קול מהמם אבל אני לא מתחברת אליו.. קיצר על הטעם ועל הריח גם הרומני לא מתווכח...
מזה משנה..שניהם חמודים לסקעת יש קול מהמם אבל אני לא מתחברת אליו.. קיצר על הטעם ועל הריח גם הרומני לא מתווכח...
M Music4Life New member 20/8/04 #5 יאללה הראל מויאל (לא סקעת!) תודה זה נחמד..לא שאני אוהבת על יתר מידה את הראל אבל הוא היה יותר טוב ומעולה שהוא זכה. אבל אין השוואה בינו לבין שרית המדהימה שלי והיפה! אין עליה שרית....אין עליה
יאללה הראל מויאל (לא סקעת!) תודה זה נחמד..לא שאני אוהבת על יתר מידה את הראל אבל הוא היה יותר טוב ומעולה שהוא זכה. אבל אין השוואה בינו לבין שרית המדהימה שלי והיפה! אין עליה שרית....אין עליה
1 11מ ו ר ט ח ג New member 20/8/04 #6 חח יפה אהבתייי תאמת גם אני חשבתי ככה אחרי הגמר..למחרת רק שרית נשארה מלכה ומויאל אממ נסיך חחח...
A A v i s h y 1 7 New member 20/8/04 #7 הוא זכה וזה מה שחשוב ! בשבילי הוא מלך ושרתיוש כפרה עלייה חיים שלי היא המלכה !
א אור נויי 15 New member 20/8/04 #8 כל הכוכב נולד הזה לא מענין אותי עשו מזה פסטיבל שלם זו תוכנית צבועה
פ פסיכולוגית מושיקיתתת New member 20/8/04 #9 ../images/Emo14.gif../images/Emo47.gif נכון אור! מסכימה איתך!!
A A v i s h y 1 7 New member 20/8/04 #10 אתם לא מבינים חברים גם עם הוא לא היה זוכה בשבילי הוא מספר 1 !
M Music4Life New member 21/8/04 #17 ריב זה לא לנצח את יודעת... אבישי דווקא אחלה, אחרי שפגשתי אותו ראיתי שהוא בחור נחמד..
M Music4Life New member 21/8/04 #18 במיוחד לאבישי ../images/Emo70.gif תקרא שנייה... חחחחח ! אבישי - מה מזכיר לך? - הנרי הנרי הנרי הנרי..... איזה מן חתול אתה? מנהיג חבורות נמרץ עם רעיון חדש אץ רץ...לשפן שכל הזמן נמצא מוכן ! נקרעתי...אני זוכרת את המילים, יש דברים שאני בחיים לא אשכח!!
במיוחד לאבישי ../images/Emo70.gif תקרא שנייה... חחחחח ! אבישי - מה מזכיר לך? - הנרי הנרי הנרי הנרי..... איזה מן חתול אתה? מנהיג חבורות נמרץ עם רעיון חדש אץ רץ...לשפן שכל הזמן נמצא מוכן ! נקרעתי...אני זוכרת את המילים, יש דברים שאני בחיים לא אשכח!!