קבלו משהו מגניב...............

Black Shark

New member
קבלו משהו מגניב...............

לא לקחת את זה ברצינות.הכל נעשה בצחוק!

אסאל

New member
אודי!!!! ותכנסו יש לי פה שאלה

היום אמרו לנו בבית ספר שיכולים להביא איזה שהיא להקה לאריאל וגם אמרו שהכל יקר מאוד ושצריך תקציב אז הנה הצעה : יש להקה חדשה שקוראים לה חופש ויש לה שיר אחד חדש שקוראים לו"לילה ויום" וזה "הלהיט " עכשיו ברדיו ומשמיעים אותו כל שנייה בגלגל"צ אז אולי יזמינו אותם מה דעתכם? הם להקה חדשה וגם לא יקרה וזה יכול להיות ממש סבבה אז מה אתם חושבים?

ככה זה תמיד....

לעירייה \לבית ספר אין כסף או שיש והם לא רוצים לבזבז עלינו ואז סתם קורים לאיושיהי להקה מאפנה שאנשים בקושי שמעו עליה.בשביל שלא יגידו שהם לא משתדלים... אז בתאכלס לדעתי הול בולשיט.... להקות ישראליות נוסעות למקומות גם בחינם השאלה איך מבקשים מהם ואם הם היו רוצים.... הם היו מצליחים לקרוא למישיהו מפורסם שהנוער אוהב לבוא לאריאל...

אסאל

New member
בולשיט!!!!!

על מה אתם מדברים בכלל? אפשר לחשוב ששמעתם שירים שלהם בכלל אמרתי לכם שהיא להקהחדשה אז מה אתם קופצים? קודם תשמעו אותה אחר כך תדברו ואני לא מתבייש להגיד שהשיר שלהם לילה ויום הוא השיר הישראלי הכי יפה ששמעתי

זה לא משנהההההההההה

כי גם אם הם טובים אתם צריכים להבין שזה לא שלא יכולים להביא יותר טובים או לפחות יותר רצויים.... סתם נותני תירוצים בבית ספר אתה לא הבנת אותי.. כאילו גם אם הם טובים העניין הוא שהמורים והעירייה נותנים תירוצים כי הם יכולים לארגן גם דברים אחרים פשוט אולי הם לא רוצים.. זה לא בראש הדברים שלהם... בכול אופן הבנת את כוונתי?

למעלה