קבלו משהו מתוק שלא צריך מתכון. שלא תגידו שהוא לא משגע.......
מ מוצרלה New member 21/8/03 #4 ../images/Emo123.gifאולי תתייחסו כבר לחתול שלי!!!../images/Emo123.gif לא סתם אני מאכילה אותו. מותר לכם להתלהב ולקרוא בשמות כמו: איזה חמוד!!!!!!!!! איזה מתוק!!!!!!!!! איזה חתולה מדליקה !!!!!!!(זה חתול ) יוווו איזה מאמי....... יווווווווווווו הנה עזרתי לכם לבחור את משפטי ההתלהבות,שלא תגידו שאני לא בסדר.
../images/Emo123.gifאולי תתייחסו כבר לחתול שלי!!!../images/Emo123.gif לא סתם אני מאכילה אותו. מותר לכם להתלהב ולקרוא בשמות כמו: איזה חמוד!!!!!!!!! איזה מתוק!!!!!!!!! איזה חתולה מדליקה !!!!!!!(זה חתול ) יוווו איזה מאמי....... יווווווווווווו הנה עזרתי לכם לבחור את משפטי ההתלהבות,שלא תגידו שאני לא בסדר.
מ מוצרלה New member 21/8/03 #7 דק??../images/Emo12.gif איזו הגדרה לחתול רזה. הוא גור, עדי, גור,מאיפה יהיה לו מקום ליותר עובי????
מ מוצרלה New member 21/8/03 #9 איך אני מסתדרת איתו? השאלה איך הוא מסתדר איתי!!! וואי, הוא מה זה חמוד. אבל מה, כל הזמן רוצה מהאוכל שלנו למרות שהצלחת שלו תמיד מלאה, ב"לה-קט"
איך אני מסתדרת איתו? השאלה איך הוא מסתדר איתי!!! וואי, הוא מה זה חמוד. אבל מה, כל הזמן רוצה מהאוכל שלנו למרות שהצלחת שלו תמיד מלאה, ב"לה-קט"