קבלו! משחק מילים חדש

BoByBiRd

New member
קבלו! משחק מילים חדש

בבקשה, והפעם ציטוטים מתורגמים: 1. because my song is a dother of sound in the wind. 2. Love you tonight and with you being sad 3. and you have fans, sing with you in orcestra 4. I have some personal causes (זה די קל....) 5. i ave a soundbox and love song 6. a shot has heard from the top of the street 7. the man who was would never be a rock star ועכשיו קצת אנגלית: 8. אי סדר, אי סדר, אי ססססדדדדררר... 9. קיץ הולך לעבור, התמימות בחיים לא תיגמר 10. בואו נשחק טוויסטר בואו נשחק סיכון. 11. האצבע שלי על הכפתור 12. זהו שיר במקום נגיעה 13. כל מה שרציתי, כל מה שצרכתי תהנו!

3 5

3. ויש לך עדת מעריצים שרים איתך במקהלה(ככלות הכל והתמונה/דני בסן) 5. אתור לי עם שיר ותיבת נגינה(משירי ארץ אהבתי/חווה אלברשטיין)

רעותתתת

New member
1,2,6,10

1. שיר ללא שם - נגיד גלעד שגב, לא זוכרת מי המקורי "כי שירי הוא בת קול ברוח..." 2. "אוהב אותך הלילה ואיתך מתעצב" - ברית עולם- מתי כספי. 6. משינה - גברת שרה השכנה - "ירייה נשמעה בקצה הרחוב... זה לא קצה? 10. תנועות עיניים מהירות - איש על הירח - "Let's play twister let's play risk ..."

BoByBiRd

New member
../images/Emo127.gif ../images/Emo127.gif ../images/Emo127.gif ../images/Emo127.gif -אבל

האחרון הוא של REM... מה זה תנעות עיניים מהירות?

רעותתתת

New member
REM - Rapid eye movment

תנועות עיניים מהירות, שלב בשינה, ופירוש השם REM... פעם הבאה אני אדבר ברור

svety

New member
13

מממ... Enjoy The Silence/Depech Mode All I ever wanted, all I ever needed bla, bla bla bla

uberBitca

New member
4, 11

4.יש לי סיבות אישיות...להיות אחת שכזאת: בתי- סיבות אישיות 11. chemical brothers-glavanize

BoByBiRd

New member
למישהו יש עוד נסיונות? רמזים

מספר 8 - שיר של להקת ניו מטאל. 9 - יצא להם דיסק לפני כחודש והשיר הולידיי שלהם מתנגן זה זמן רב ברדיו 12 - אליאנה מיילס - זה הרמז 7- שיר יום זכרון שמתורגם במקור משיר של קייט בוש 5 - "מנועים קדימה" הרמזים די עבים - זה יקל עליכם!

BoByBiRd

New member
תשובות

בבקשה: 5. "יש לי תיבת נגינה, ושיר אהבה" - "דם על הים" - אלג'יר 7. "מי שהיה לא יהיה כוכב רוק" - "שם באבן" / מזי כהן 9."Summer has goona past, the inosent can't never last" - wake me up when september ends - geen day 12. "it's a song instead of a touch" - "song instead of a kiss" / alahanna myles

רון65

New member
7

מזכיר נשכחות. "מי שהיה לא יהיה כוכב רוק" מזי כהן - שם באבן

BoByBiRd

New member
מסתבר שזה היה קשה משחשבתי

מכיוון שלא פתרו איזה 4 שירים! אני טוווובבב!

למעלה